Nye EU-finansierede opgraderinger på #NaplesBari-linjen, det sydlige Italien

| Oktober 9, 2019

Europa-Kommissionen godkendte en investering på € 124 mio. EUR fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling (EFRU) til opgradering af et 16.5-km-afsnit af Napoli-Bari-jernbanelinjen mellem Cancello og Frasso Telesino, det sydlige Italien. Værker inkluderer fordobling af enkeltsporede jernbanelinjer for at øge hastighed, kapacitet og reducere rejsetid. Transportkommissær Violeta Bulc sagde: ”Dette EU-projekt vil give et boost til lokale økonomier i Napoli, Caserta, Benevento, Foggia og Bari med kortere rejsetid for indbyggere og turister. På lang sigt vil denne jernbanelinje og de mange andre, der er bygget med EU-finansiering i det sydlige Italien, bidrage til bedre luftkvalitet i regionen. ”På forbindelsesvejen til Napoli oprettes en forbindelse med Maddaloni Marcianise-fragt gård, der passerer under den historiske linje Cancello Caserta. Dette giver mulighed for, at godstrafikken dirigeres direkte til gården uden at påvirke den regionale linje. Projektet involverer også konstruktion af to nye togstoppesteder, Valle Maddaloni og Frasso Telesino / Dugenta. Ruten Napoli-Bari er en del af EU's Transeuropæiske transportnet, på den skandinaviske-middelhavslige kernekorridor. Gennemførelsen af ​​korridoren med opførelse af over 9,300 km jernbane - hvoraf en tredjedel er i Italien - vil forbinde store økonomiske økonomiske poler i EU, der tegner sig for 20% af sit BNP og cirka 15% af dens samlede befolkning.

Kommentarer

Facebook kommentarer

tags: , ,

Boligtype: En forsiden, EU, EU jernbaner, Italien, transport

Kommentarer er lukket.