Irland afsætter 1.2 mia. EUR til ingen #Brexit-pakke

| Oktober 9, 2019

Irlands finansminister sagde tirsdag (8 oktober), at regeringen vil køre et budgetunderskud på 0.6% af bruttonationalproduktet næste år, hvis Storbritannien styrter ud af Den Europæiske Union uden en aftale, for at finansiere en 1.2 milliardpakke til berørte virksomheder, skriver Graham Fahy og Padraic Halpin.

"I tilfælde af en no-deal, vil vi gribe ind på en vedvarende og meningsfuld måde for at støtte job og økonomi," fortalte Paschal Donohoe til parlamentet, når han forelagde sit budget for 2020, som er baseret på antagelsen om en Brexit uden aftale .

”Disse interventioner vil støtte virksomheder i alle størrelser på alle sværhedsniveauer med et særligt fokus på sektorer, der er mest eksponeret, herunder fødevarer, fremstilling og internationalt handlede tjenester.”

Kommentarer

Facebook kommentarer

tags: , , , , , ,

Boligtype: En forsiden, Brexit, EU, Irland, Nordirland, UK

Kommentarer er lukket.