#Competition - Kommissionen bifalder #G7CommonUnderstanding om udfordringer for digital økonomi til konkurrenceanalyse

| Juli 19, 2019

Europa-Kommissionen hilser den fælles forståelse, der er nået med konkurrencemyndighederne i G7-landene, velkommen med hensyn til de udfordringer, som den digitale økonomi rejser for konkurrenceanalyse. Dokumentet blev præsenteret på mødet i G7 finansministre, som blev afholdt på 17 og 18 juli i Chantilly, Frankrig.

Den fælles forståelse fremhæver rollen som konkurrencehåndhævelse for at holde digitale markeder konkurrencedygtige til gavn for forbrugere og markedsaktører. Konkurrenceretten anses for at være egnet til dette formål, selv om konkurrencemyndighederne er enige om, at de løbende skal uddybe deres viden om virkningen af ​​nye digitale forretningsmodeller på konkurrence.

Konkurrencestyrelsen anmodede også regeringerne om at sikre, at love og bestemmelser ikke hindrer konkurrencen på de digitale markeder. Endelig var de enige om at fremme internationalt samarbejde og konvergens i anvendelsen af ​​konkurrencelovgivningen. Dokumentet er resultatet af en dialog udført under det franske formandskab for G7.

Kommentarer

Facebook kommentarer

tags: , ,

Boligtype: En forsiden, EU, Europa-Kommissionen

Kommentarer er lukket.