#CapitalMarketsUnion - Nye regler, der giver virksomheder lettere adgang til kapitalmarkederne, kommer i anvendelse

| Juli 19, 2019

Virksomheder i EU, der skal opkræve penge på kapitalmarkederne, vil finde det nemmere at vokse og investere takket være nye regler, der søges i søndag (21 juli), og det er et skridt fremad for Capital Markets Union (CMU).

De nye EU-prospektregler fritager forskellige typer udstedere, såsom SMV'er og udstedere uden egenkapital, fra byrden af ​​at producere lange og dyre prospekter, samtidig med at investorerne har alle de oplysninger, de har brug for. Disse prospekter er nødvendige, når værdipapirer udbydes til offentligheden eller optages til handel på et reguleret marked, men de har haft svært ved at producere hvad angår omkostninger og tid for virksomheder, især mindre.

Disse nye regler vil harmonisere kontrolkriterierne for prospekter og procedurer for godkendelse af prospekter. De skaber også en ny kategori af prospekter for SMV'er, så de lettere kan få de midler, de har brug for til at forny, vokse og skabe job. Dette trin repræsenterer en anden vigtig milepæl for implementeringen af ​​CMU, som har til formål at give investorer værktøjerne til at træffe bedre og mere velinformerede beslutninger om at investere i hele EU.

I sidste ende har Prospektforordningen til formål at skabe en enkelt regelbog, der sikrer konsekvent implementering i hele EU. Gælder fra og med 21 juli 2019, erstatter og ophæver Prospektdirektivet (Direktiv 2003 / 71 / EF). Dens delegerede retsakter vil yderligere præcisere detaljerne i de nye prospektregler.

Kommentarer

Facebook kommentarer

tags: , ,

Boligtype: En forsiden, EU, Europa-Kommissionen

Kommentarer er lukket.