EU har til hensigt at underskrive handels- og investeringsaftaler med #Vietnam

| Juni 26, 2019

Ministerrådet har godkendt handels- og investeringsaftalerne mellem EU og Vietnam og baner vejen for deres underskrift på søndag 30 juni i Hanoi.

Europa-Kommissionens formand Jean-Claude Juncker sagde: "Jeg bifalder medlemsstaternes beslutning i dag. Efter Singapore er aftalerne med Vietnam den anden, der er indgået mellem EU og et sydøstasiatisk land, og repræsenterer stepping stones til et større engagement mellem Europa og regionen. Det er også en politisk erklæring fra to partnere og venner, der står sammen for åben, retfærdig og reglerbaseret handel. "

Handelskommissær Cecilia Malmström sagde: "Jeg er meget glad for at se, at medlemslandene har givet et grønt lys til vores handels- og investeringsaftaler med Vietnam. Vietnam er et levende og lovende marked med mere end 95 millioner forbrugere, og begge parter har meget at vinde fra stærkere handelsforbindelser. Ud over de klare økonomiske fordele har denne aftale også til formål at styrke respekten for menneskerettighederne samt beskyttelse af miljøet og arbejdstagernes rettigheder. Jeg glæder mig over Vietnams engagement i processen hidtil - deres seneste ratificering af den internationale arbejdsorganisationskonvention om kollektive forhandlinger er et glimrende eksempel på, hvordan handelsaftaler kan fremme højere standarder. "

Aftalerne skal bringe hidtil usete fordele for europæiske og vietnamesiske virksomheder, forbrugere og arbejdstagere, samtidig med at respekten for arbejdstagerrettigheder og bekæmpelsen af ​​klimaændringer under Paris-aftalen fremmes. For yderligere information, se pressemeddelelse tilgængelig online, samt dokumenter på dedikerede websider.

Kommentarer

Facebook kommentarer

tags: , , ,

Boligtype: En forsiden, EU, Europa-Kommissionen, Vietnam

Kommentarer er lukket.