Europa-Kommissionen til at harmonisere det sidste pioneerfrekvensbånd, der er nødvendigt til #5G-implementering

| Maj 15, 2019

Europa-Kommissionen har vedtaget Gennemførelsesbeslutning for at harmonisere frekvensbåndet 26 GHz for trådløse netværk, hvilket er et stort spring mod udbredelsen af ​​5G i hele Europa. Beslutningen afslutter EU-dækkende koordinering af alle tre pionerbånd (700 MHz, 3.6 GHz og 26 GHz), der er nødvendige for 5G-udrulning i medlemslandene.

Harmoniseringen af ​​radiospektrumbølger er grundlaget for grænseoverskridende trådløse kommunikationstjenester, og det fastsætter fælles tekniske betingelser for brug af disse bånd. Specielt vil tilgængeligheden af ​​26 GHz-båndet hjælpe med udbredelsen af ​​innovative tjenester som high-definition videokommunikation samt virtuel og forstørret virkelighed.

Harmoniseringen af ​​26 GHz-båndet i hele Europa skal være afsluttet i alle medlemsstater inden udgangen af ​​marts 2020, medens effektiv brug af mindst 1 GHz af dette bånd følger ved udgangen af ​​2020 senest. 5G vil blive rullet ud først i større byer og langs vigtige transportveje samt industrielle steder.

Bedre spektrum koordinering sammen med implementeringen af European Electronic Communications Code, vil bidrage til at opfylde fremtidige konnektivitetsbehov i den europæiske digitale økonomi og samfund. Yderligere detaljer om spektrumharmonisering er tilgængelige her såvel som i faktablad. Mere information om 5G for Europa-handlingsplanen er tilgængelig her og på 5G cybersecurity her.

Kommentarer

Facebook kommentarer

tags: , , ,

Boligtype: En forsiden, EU, Europa-Kommissionen

Kommentarer er lukket.