ECBs #Villeroy siger, at pengepolitisk holdning "synes passende"

| Maj 15, 2019

Den Europæiske Centralbanks seneste økonomiske prognoser er stadig gyldige, og dens pengepolitiske holdning synes at være hensigtsmæssig, policymaker fra ECB Francois Villeroy de Galhau (billedet) sagde tirsdag (14 maj), skriver Leigh Thomas.

"I vores seneste prognose i marts forventede vi en betydelig, men midlertidig afmatning. På trods af vedvarende og betydelige geopolitiske usikkerheder er de seneste økonomiske data ikke i modstrid med denne prognose, "siger Villeroy.

"Som vores økonomiske analyse er bekræftet, synes vores pengepolitik som angivet i marts at være passende på dette stadium," tilføjede han i en tale i Bank of France.

Villeroy er guvernør i Bank of France, ud over at være en politimand i ECB.

Kommentarer

Facebook kommentarer

tags: , , , ,

Boligtype: En forsiden, EU, Europæiske Centralbank (ECB), Frankrig

Kommentarer er lukket.