Flere områder i # Kina er åbne for helt udenlandsk ejede virksomheder

| Marts 11, 2019

Kina vil udrulle flere åbningsforanstaltninger inden for landbrugs-, minedrift, fremstillings- og servicesektoren, og lade helt udenlandsk finansierede virksomheder fungere i flere sektorer, sagde en højtstående embedsmand i landets øverste økonomiske planlægger.

Landet er begyndt at revidere den negative liste for udenlandsk investeringstilgang og vil fortsætte med at gennemføre testprogrammer til yderligere åbning i frihandelszoner, nike free run, Ning Jizhe, vicedirektør for den nationale udvikling og reformkommission (NDRC), fortalte en pressekonference på sidelinjen af ​​den årlige lovgivningsmøde på 6 marts.

Det vil yderligere forkorte den negative liste, der skitserer felter uden grænser for udenlandske investorer baseret på sidste års tiltag for væsentligt at udvide markedsadgangen til udenlandske investorer, sagde Ning.

NDRC-embedsmanden indførte, at et nyt katalog over opmuntrede udenlandsk investerede industrier vil blive frigivet i år. Listen har til formål at opmuntre udenlandske investeringer på flere områder og give fuld rolle for udenlandske kapitalers rolle i omdannelsen og opgraderingen af ​​traditionelle industrier, udviklingen af ​​nye industrier og koordineret regional udvikling.

Udenlandsk kapital i Kina vil have ret til national behandling før og efter etableringen, siger Ning og tilføjer, at Kina træffer foranstaltninger for at fjerne adgangsbegrænsninger for udenlandske investeringer i områder uden for den negative liste for at sikre, at udenlandske investorer behandles ens som hjemme dem.

Landet vil også tilbyde fair behandling for udenlandsk investerede virksomheder i form af offentlige indkøb, fastsættelse af standarder, industripolitikker, teknologiske politikker, kvalifikationslicenser, registrering, offentlighed og adgang til finansiering, sagde Ning.

Ning meddelte, at landets øverste økonomiske planlægger arbejder sammen med andre afdelinger og lokale myndigheder for at forenkle forvaltningsprocedurer som arkivering og lette og betjene store udenlandsk investerede projekter.

Kommissionen har hidtil givet tilladelse til to partier udenlandsk investerede projekter, og det tredje parti, herunder projekter inden for ny energi, avanceret fremstilling, petrokemikalier og elektronisk information, vil blive introduceret i år.

NDRC støtter disse projekter ikke kun i brugen af ​​jord-, hav- og energiressourcer, men også i projektplanlægning. Det vil også fremskynde vurdering af virkningerne på miljøet for yderligere at forbedre investeringsfaciliteten.

tags: , ,

Boligtype: En forsiden, Kina