Vicepræsident Katainen besøger #Greece for en borgerdialog med startende iværksættere

| Januar 29, 2019

I dag (29 januar) Jobs, vækst, investering og konkurrenceevne Vice President Jyrki Katainen (billedet) vil besøge Athen, Grækenland for at deltage i en Borgerdialog med unge iværksættere. Næstformanden vil også møde viceministerpræsident og økonomi- og udviklingsminister Giannis Dragasakis og det hellenske parlamentets præsident Nikolaos Voutsis. Vicepræsident Katainen deltager i en arbejdslunch med Kyriakos Mitsotakis, leder af partiet Nea Dimokratia og henvende sig til medlemmerne af Det Særlige Stående Udvalg for Europæiske Anliggender, Stående Økonomiudvalg og Stående Udvalg for Produktion og Handel i Hellenic Parlament.

tags: , , ,

Boligtype: En forsiden, EU, Europa-Kommissionen, Grækenland, Græske redningspakke, Grexit