#EU, #Japan og #US mødes i Washington DC for i fællesskab at løse globale handelsforvridende praksis

| Januar 11, 2019

Handelskommissær Cecilia Malmström (billedet) mødtes i Washington med Hiroshige Seko, minister for økonomi, handel og industri i Japan, og ambassadør Robert E. Lighthizer, USA handelsrepræsentant som en del af de trilaterale forhandlinger lanceret i 2017 at løse globale spørgsmål som handelsforvridende praksis om 9 januar .

Repræsentanterne for EU, Japan og USA gentog deres bekymringer, gennemgik igangværende arbejde og besluttede at uddybe deres samarbejde på alle områder, der er omfattet af de ministerielle udtalelser, der blev udstedt efter deres tidligere møder i New York og Paris, herunder med hensyn til ikke-markedsmæssige politikker og praksis i andre lande, industrisubsidier og statsejede virksomheder, tvungen teknologioverførsel samt WTO-reform, digital handel og e-handel.

tags: , , ,

Boligtype: En forsiden, EU, EU, Europa-Kommissionen, Japan, Tisa, Handel, Handelsaftaler, US