PM kontor afviser BBC rapport på november #Brexit tidsplan

| November 8, 2018

Storbritannien ønsker en Brexit-aftale inden udgangen af ​​november, og premierminister Theresa May ville give en tale om 19 November, hvor hun sagde, at hun havde afleveret folkeafstemningen med en aftale, der bringer landet sammen igen, rapporterede BBC tirsdag (6 november) skriver Costas Pitas.

"Det stavefejl og barnslige sprog i dette dokument skal være nok til at gøre det klart, at det ikke repræsenterer regeringens tænkning. Du ville forvente, at regeringen har planer for alle situationer - for at være klar, dette er ikke en af ​​dem. "

BBC citerede dokumentet som at sige Brexit-minister Dominic Raab (afbildet bag Michel Barnier) vil ligeledes ved en erklæring indgive parlamentsmedlemmet tilbagetrækningsaftalen og fremtidens ramme om nov. 19.

Parlamentet ville stemme om 27 November, ifølge dokumentet.

tags: , , ,

Boligtype: En forsiden, Brexit, EU, UK