MOFA video spotlights #Taiwan fortjener som partner for at bekæmpe #ClimateChange

| November 8, 2018

Kortfilmen Et løfte til jorden blev udgivet den 5 november på Udenrigsministeriets støttede Trending Taiwan YouTube-kanal for at fremhæve landets fordele som en værdifuld global partner for bekæmpelse af klimaændringer og fremme bæredygtig udvikling.

Shot på stedet i Myanmar og undertekst på ni sprog, herunder engelsk, japansk, fransk, vietnamesisk og indonesisk, undersøger to minutters video Taiwans bestræbelser på at give ren energi i fjerntliggende områder i det sydøstasiatiske land.

Filmen er fortalt af den otteårige Hemyantong og viser hvordan hans liv har ændret sig siden det Internationale Samarbejds- og Udviklingsfond (TaiwanICDF) installerede et solsystem i sin hjemby Larkar i Sagaing Region.

Ifølge MOFA viser videoen Taiwans engagement i at fremme miljøbeskyttelse og bæredygtig vækst rundt om i verden ved at dele sin udvikling og teknologiske ekspertise.

Lanceret i 2016 opførte TaiwanICDF-initiativet solminigrid-systemer i landlige samfund i Myanmar Sagaing og Magway-regionerne. Ifølge landets fremtrædende udenlandske bistandsorganisation har nogle 560-husstande draget fordel af disse bestræbelser.

Projektet er et af mange programmer for bæredygtig udvikling, der er vedtaget af TaiwanICDF i diplomatiske allierede og partnerlande over hele kloden. Dens løbende bistandsarbejde i Asien-Stillehavet, Afrika, Latinamerika og Caribien spænder over områder som landbrug, ren energi, uddannelse, fødevaresikkerhed og sundhedspleje.

Et løfte til jorden er en del af en MOFA kampagne tema Bekæmpelse af klimaændringer: Taiwan kan hjælpe med at fremhæve Taiwans ønske om og evne til at deltage i FN's rammekonvention om klimaændringer.

tags: , ,

Boligtype: En forsiden, taiwan