#Forskning har brug for flere kvinder i arbejdsstyrken og en digital strategi - økonomiske rådgivere

| November 8, 2018

At få flere kvinder ind i arbejdsstyrken, tiltrække udenlandske fagfolk og udarbejde en strategi for at hjælpe økonomien med at blive digital bør være den tyske regerings højeste prioriteter, sagde dets økonomiske rådgivere onsdag, skriver Joseph Nasr.

Sådanne politikker vil hjælpe den tyske økonomi, der lider af en dygtig arbejdskraftmangel, afværge hovedvindene fra en aldrende befolkning, muligheden for, at Storbritannien forlader EU uden en aftale, handelsspændinger og en ny statsgældskrise i euroområdet, de sagde.

"Risikoen for den økonomiske udvikling er steget på grund af handelskonflikten, Brexit, politiske usikkerheder i euroområdet og den planlagte udgang fra ekspansiv pengepolitik," sagde rådsmedlem Isabel Schnabel.

"De vigtigste udfordringer er den hurtigt fremskredne demografiske forandring og de strukturelle ændringer, der skyldes digitalisering," tilføjede hun.

tags: , ,

Boligtype: En forsiden, EU, Tyskland