#CohesionPolicy - Kommissionen annoncerer vindere af 2018 #RegioStars priserne

| Oktober 12, 2018

Regionalpolitikskommissær Corina Creţu (billedet) varetager den årlige ceremoni, der annoncerede vinderne af RegioStars priser, der belønner årets bedste samhørighedspolitiske projekter.

Og vinderne er: Kategori 1) Støtte smart industriel overgang: Business and Shared Services Center, et forretningscenter i byen Fundão, Centro-regionen, Portugal Kategori 2) Overgang til en bæredygtig økonomi med lav CO2-udledning: TeKiDe - genbrug af tekstilfiber, et projekt, der skaber nye tekstiler fra bomuldsaffald i Helsinki-Uusimaa, Finland, som led i en bio- og cirkulærøkonomisk knudepunkt, der tiltrækker investeringer i regionen; Kategori 3) Bedre adgang til offentlige tjenester: Sociale boliger i byen Ostrava, et socialt boligprogram i den tjekkiske moravian-schlesiske region; Kategori 4) Adressering af migrationsudfordringen: Arbejdsintegration og social integration af flygtninge, et særligt integrationsprogram i den spanske region Murcia, som hjælper migranterne til at finde deres plads i samfundet; Kategori 5) Investering i kulturarven: Nant Gwrtheyrn, en forladt minedandsby på den nordvestlige Wales-kyst, som er blevet restaureret til at blive et kulturcenter.

Det Vista Alegre Heritage Museum i Portugal modtog den offentlige valgpris. Kommissær Creţu sagde: "RegioStars er sande ambassadører for samhørighedspolitikken. I vores bestræbelser på bedre at kommunikere, hvad Europa gør for borgerne, er disse projekter værdifulde aktiver, og jeg håber, at de inspirerer mange regioner, når de vælger EU-finansierede projekter. "

tags: , ,

Boligtype: En forsiden, EU, Europa-Kommissionen