Lav en € 1 donation til EU Reporter nu

#WesternMediterranean: Forvaltningsplan for at styrke fiskerisektoren i regionen

| Marts 13, 2018

The Commission has proposed a multi-annual plan for fish stocks in the western Mediterranean Sea. The proposal covers demersal fish stocks, i.e. fish that live and feed at the bottom of the seabed, and bring a significant income to the fisheries sector in the region. Catches for these stocks have significantly decreased by around 23% since the early 2000s.

Ved denne sats ville mere end 90% af de vurderede lagre blive overfisket af 2025. Uden den kollektive pooling af indsatsen planlagt af denne plan ville omkring 1,500-fartøjer være i økonomisk risiko af 2025. Forslaget har til formål at genoprette disse bestande til niveauer, der kan sikre social og økonomisk levedygtighed for fiskerne og de mere end 16,000-job, der er afhængige af det.

Maritime Affairs og Fiskeri Kommissær Karmenu Vella sagde: "Forslaget til en flerårig plan er en direkte opfølgning af MedFish4Ever erklæringen fra 2017. Det sigter mod at nå et sundt niveau af fiskebestande, der er nødvendige for at forhindre tab af arbejdspladser og at opretholde vigtige økonomiske sektorer, som er afhængige af fiskeri. Det bringer os et skridt tættere på at gøre Middelhavets fiskerier mere bæredygtige. Vi skal handle, og vi er nødt til at handle med haste. Først da kan vi sikre vores fælles mål om at tillade fiskeri at opretholde fiskerne og økonomien i de kommende år. "

Kommissionens forslag er nu forelagt til drøftelse for Europa-Parlamentet og Rådet for EU. EN pressemeddelelse er tilgængelig online.

tags: ,

Kategori: En forsiden, Konferencen af ​​Perifere Kystregioner i Europa (CPMR), EU, Europa-Kommissionen, Maritime, Oceana