#WorldRadioDay 2018: En dag for at fejre radioens magt

| Februar 13, 2018

Radio-tv-selskaber og deres salgshuse bruger i år igen muligheden for World Radio Day (13 februar), som deklareret af UNESCO i november 2011, for at invitere industrien til at fejre et medium, der udgør en vigtig del af millioner af mennesker jorden rundt.

Hvem bedre end marketingfolk selv kan vidne om radioens kernestyrker? egta er stolt over at fremvise brancheledernes vidnesbyrd om, hvordan radio og lyd hjælper dem med at nå deres marketingmål - se indsamling af testimonials her.

Radio leverer stærk ROI, forstærker medieblandingen og hjælper mærkerne med at vokse. Udviklingen i data og teknologi samt udbredelsen af ​​taleassistance vil bære lydindustrien fremad. 2018 bliver året for lyd til lyttere, tv-stationer og udgivere samt markedsførere.

Lad os høre fra branchens ledere rundt om i verden, hvorfor de omfavner radio som en effektiv medium og reklameplatform.

"Teknologi er hurtigt at omforme vores adfærd på mange udfordrende måder. En af dem er, at folk i dag kan-og vil-opt-out fra uønskede meddelelser, på næsten enhver platform. Radio er dog en af ​​de få vidtrækkende kanaler, som stadig giver mærker til helt at nå store målgrupper. Vi mener, at hvis du er villig til at investere nok i kreativitet og engagement, giver de særlige "personlige" og "nærliggende" karakteristika ved dette medium et stort potentiale til at tjene og opdrage opmærksomhed i stor skala til meget rimelige omkostninger " Jonas Braun, Media Strategy & Special Projects, Lidl Belgien og Luxemburg.

"Radioplanlægning har altid spillet en vigtig rolle i Alitalias kommunikationsstrategi. Gennem det rigtige valg og blanding af radiokanaler, tidbånd og pauser giver radio os mulighed for at være tæt på vores kernemålgruppe og for at øge rækkevidden i bredere skala i henhold til de forskellige kommunikationsmål for hver reklamekampagne. Det er et dynamisk medium. Vi lytter til det til nyheder og underholdning; det kan ledsage forbrugeren i mange aktiviteter og dele af dagen, og det kan ofte gøre ham / hende til en medie hovedperson i stedet for en simpel lytter. Radio er i fremragende sundhed og vil stadig være en nøglespiller i mediescenen i flere år, "siger Luca Fantozzi, kommunikationsplanlægning og media manager hos ALITALIA.

For flere udtalelser og at gennemgå initiativer fra tidligere udgaver af World Radio Day besøg www.egtaradioday.com. egta inviterer industrien til at fejre denne dag og dele disse oplysninger om sociale netværk med hashtag #WorldRadioDay.

Happy World Radio Day!

tags: , , , , , , , ,

Boligtype: En forsiden, EU, radio