#ParadisePapers: Sæt en ende på den skyggefulde verden af ​​rige mennesker og virksomheder siger grønne

En ny dataudslip har chokeret verden af ​​skatteparadis - mere end 13 millioner Dataposter fra offshore advokatfirmaet Appleby blev analyseret med næsten 400 journalister på tværs af grænserne. Appleby betragtes som en af ​​de største og mest professionelle skatteparadis virksomheder. For første gang, Derfor er der nu et indblik i komplekse skatteunddragelse og skat omgåelse. Appleby er repræsenteret i Bermuda, De Britiske Jomfruøer, Caymanøerne, Guernsey, Isle of Man, Jersey, Mauritius, Seychellerne, Hongkong og Shanghai.

Sven Giegold, talsmand for økonomiske og finansielle anliggender for De Grønne / EFA-Gruppen i Europa-Parlamentet, sagde: "Vi skal sætte en stopper for denne skyggefulde verden, hvor virksomheder og rige undslipper det fælles gode. Paradise Papers afslører for første gang de mest professionelle dele af det globale skatteunddragelsessystem. Skattefærdighed er i en permanent global krise. Journalisternes heroiske arbejde kaster lys på en skyggefuld verden.

"Denne gang må vi pege på fingeren i Storbritannien. Med sine oversøiske territorier dominerer Storbritannien kort over skatteparadiserne. Storbritannien er et af verdens største skatteparadis. Inden for EU har den britiske regering i årevis bremset EU's kamp mod skatteunddragelse og hvidvaskning af penge. Briterne er særligt skeptiske over EU's svarte liste over skatteparadis til selvbeskyttelse. Det kræver meget britisk humor at forstå, at caribiske øer med en selskabsskattesats på nul procent ikke burde være skatteparadis ifølge EU-definitionen. Vi skal gøre bedst brug af Brexit-forhandlingerne for at lukke Storbritanniens skatteparadis.

"På trods af de mange skandaler de seneste år må vi ikke acceptere massiv skatteunddragelse som en uretfærdig normalitet. Hver skatte skandale åbner et vindue med mulighed for politiske handlinger. Der er måder at bekæmpe global skatteunddragelse på med fælles europæiske politikker. EU-landene skal nu hurtigt blive enige om en sortliste over skatteparadis, der ikke er politisk forudindtaget. Vi har også brug for fuld gennemsigtighed i beskatningen af ​​store virksomheder og en fælles minimumskattesats for virksomheder inden for EU. "

Flere oplysninger om Paradise Papers

tags: , , , , , , , , , , ,

Boligtype: En forsiden, EU, Europa-Parlamentet, Grønne, Skat dodging, Beskatning, UK