#Caribbean eksport udvider Regional Angel Investor Network (#RAIN) til Den Dominikanske Republik og #Haiti

Santo Domingo, Dominikanske Republik, 28 juni, 2017. Det Caribiske Eksportudviklingsagentur (Caribiske Eksport) har påbegyndt deres ekspansion af engelsinvesteringsfodsporet i Den Dominikanske Republik og Haiti efter hosting af det første bi-nationale engelinvesteringsværksted i samarbejde med flere partnere, herunder Center for Innovation for Business Development og iværksætteri (CIDE) ved Det Iberoamerican University (UNIBE), DR Handelsministeriet, Handelsministeriet i Haiti, Haiti-handelskammeret og to engelske investorgrupper i DR, nemlig ENLACES og NEXXUS. Nøgleaktører fra Haiti omfattede også Root Capital (en landbrugsvirkning investor) og Yunis Social Business (en social effekt investor).

"Fremme af innovative måder at finansiere SMV'er på, herunder at støtte udviklingen af ​​engelske investeringsklima i DR og Haiti, er en nøgleaktivitet for agenturet. DR har nogle ret avancerede engelgrupper, og deres integration med Regional Angel Investor Network (RAIN) støttet af Caribbean Export og Verdensbanken vil helt sikkert styrke regionen som helhed. Desuden giver dette initiativ mulighed for, at både DR og haitiske virksomheder kan drage fordel af eksponering for hele det regionale ängernetværk via den fælles indsats fra agenturets regionale og bi-nationale programmer ", udtalte hr. Escipion Oliveira, vicedirektør for Caribbean Export.

Mere end 70 angel investorer, iværksættere og forretningsudviklingsforeninger deltog i workshoppen, der fokuserede på at øge bevidstheden om alternative kapitalkilder til tidlig udvikling af forretningsfasen, især englens investeringer.

Officeret af chefen for delegationen til Den Europæiske Union i Den Dominikanske Republik, ambassadør Alberto José Navarro og viceminister for udvikling af små og mellemstore virksomheder i DR Ministeriet for Handel, Industri og SMV, Ignacio Mendez, deltagere fra Haiti og Den Dominikanske Republik Modtaget ekspertindsigt fra Nelson Gray, en forretningsengel med over 20 års erfaring med at investere i nogle 42-virksomheder over hele verden og har ydet træning og vejledning til iværksættere og engleinvestorer. Han var også den europæiske årets engel i 2008 og vinderen af ​​Queens Award for Enterprise Promotion i 2015.

"Jeg er glad for at have været i stand til at give noget af min viden og erfaring til publikum her i Santo Domingo. Jeg har set meget potentiale i Caribien til at investere i engelske investeringer - mens det ikke er egnet for alle, er det et bevist alternativ for virksomheder med stor vækstambition at opnå både finans og effektiv forretningsrådgivning, udtalte Gray.

Workshoppen blev organiseret inden for rammerne af 10th Den Europæiske Udviklingsfond, Haiti-Dominikanske Republiks bi-nationale program, og deltagerne ville have fået større forståelse, da det vedrører virksomhedens værdiansættelser og gennemførelse af due diligence på potentielle investeringer. Yderligere iværksættere fra Haiti og DR satte deres forretninger til deltagerne i håb om at sikre engelinvesteringer.

Gennem hosting af arrangementet søgte Caribbean Export at øge bevidstheden om forretningsengel som investerer i Haiti og Den Dominikanske Republik og udvide Regional Angel Investment Network (RAIN) til at omfatte engelske investorgrupper fra DR og bistå med udviklingen af ​​engelgrupper i Haiti.

Om Caribbean Export

Caribbean Export er en regional eksportudvikling og handels- og investeringsfremmende organisation for forumet for caribiske stater (Cariforum), der i øjeblikket gennemfører det regionale private sektorprogram (RPSDP), der finansieres af EU under 11th Den Europæiske Udviklingsfond (EUF) Caribbean Exports mission er at øge de caribiske landes konkurrenceevne ved at levere kvalitetseksportudvikling og handels- og investeringsfremmende tjenester gennem effektiv programgennemførelse og strategiske alliancer.

Mere information om Caribbean Export kan findes her.

Om Haiti-DR Binational Program

Handelsdelen af ​​det binære samarbejdsprogram for Haiti - Dominikanske Republik inden for rammerne af den økonomiske partnerskabsaftale Cariforum - Den Europæiske Unions økonomiske partnerskabsaftale har til formål at forbedre erhvervsklimaet og de to landes konkurrenceevne gennem øget eksport, fremme af investeringer Styrkelse af toldmyndighedernes kapacitet og styrkelse af den private sektors konkurrenceevne i begge lande. Programmet forvaltes af Det Caribiske Eksportudviklingsagentur via dets subregionale kontor i Den Dominikanske Republik og et programkontor i Haiti og finansieres af Den Europæiske Union under den 10th Europæiske Udviklingsfond (EUF).

tags: , , , , , , , , , , , , ,

Boligtype: En forsiden, Caribien, EU