#Kazakhstan hopper 15 pletter på IMD World Competitiveness ranking

| Juni 12, 2017 | 0 Kommentarer

Kasakhstan klatrede fra 47th til 32th sted i IMD World Competitiveness ranking, evaluering af forretningseffektivitet, offentlige finanser og indenlandske økonomi. Den nye rangering viser, at Kasakhstan overgår stater som Spanien, Saudi Arabien, Polen, Portugal, Italien, Rusland, Tyrkiet og Ukraine.

"Kasakhstan har vist de største fremskridt med hensyn til de offentlige finanser og indikatorer for indenlandsk økonomi. Den offentlige finansindikator sprang fra 51st sted til 4th, den indenlandske økonomi forbedret fra 51st til 40th sted. Landet steg også betydeligt i kategorien business efficiency i alle stillinger, "siger Alexander Zemlyanichenko, ekspert af RBK russisk medievirksomhed.

Kasakhstan forbedrede sine positioner for året, stigende 15 pletter med et indeks af 76 peger ud af 100. Trettiogrespladsen blev også opnået af Kasakhstan i 2014 som rapporteret om IMD World Competitiveness-ranking 2014 årbog, ifølge www.imd.org.

Verdens konkurrenceevne rangerer 63-lande. I år blev Cypern og Saudi-Arabien evalueret for første gang, ifølge IMD Swiss Business Schools årlige forskning.

Hong Kong tog førstepladsen i rangordningen for andet år i træk. Schweiz og Singapore er på 2. og 3. plads. USA faldt fra tredje til fjerde position og modtog det værste resultat i de sidste fem år. Holland steg i den seneste placering til femte plads fra den ottende.

IMD World Competitiveness Center har også offentliggjort en særskilt rapport for landets digitale konkurrenceevne for første gang i år. Kasakhstan tog 38th sted, forbedring fra 43th sted sidste år. Den nye Digital Competitiveness Ranking introducerer flere nye kriterier for at måle landenes evne til at vedtage og udforske digitale teknologier, der fører til transformation i regeringspraksis, forretningsmodeller og samfund.

Verdenskonkurrenceringsrangeringen bestemmer, hvordan lande, regioner og virksomheder styrer deres kompetencer for at opnå langsigtet vækst, skabe job og øge velfærd.

Rangordningen vurderer konkurrenceevnen ved hjælp af 20-indikatorer, opdelt i fire kategorier. Der er økonomiske indikatorer, infrastruktur, regering og erhvervseffektivitet kategorier. Indekserne består af 323-variabler, som f.eks. Bidraget til verdens BNP, benzinpriser, skattesatser og statspolitisk gennemsigtighed.

IMD World Competitiveness Center har været en pioner inden for narkotikas konkurrenceevne og World Economy Ranking. IMD Center har offentliggjort rankingen hvert år siden 1989.

tags: , , , , , , , , , , , ,

Boligtype: En forsiden, Kasakhstan