EU åbner døre til #Indonesia licensordning for eksport af verificeret lovligt træ

træ tømmerKommissionen har ændret EU retshåndhævelse, god forvaltningspraksis og handel forordning (FLEGT) at anerkende Indonesiens licensordning for eksport af verificeret lovligt tømmer til EU.

Den delegeret forordning ændrer FLEGT-forordningen til at omfatte Indonesien og dets Licensing-kontoret under listen af ​​'partnerlandene og deres udpegede licensudstedende myndigheder «. Det omfatter nu også indonesiske produkter omfattet af FLEGT-licensordningen på listen over 'Timber produkter, som FLEGT-licensordningen gælder kun i forhold til de tilsvarende partnerlande «.

Den delegerede forordning træder i anvendelse på 15 November, Hvilket gør dette det tidligste tidspunkt, at Indonesien kunne begynde at udstede FLEGT-licenser. Fælles udvalg for gennemførelse EU-Indonesien vil annoncere datoen for FLEGT-licensordning for at begynde, når den møder på 15 September. Ulovlig skovhugst er et globalt problem med betydelige negative økonomiske, miljømæssige og sociale konsekvenser.

Den FLEGT Frivillig partnerskabsaftale har styrket governance skov i Indonesien ved at øge gennemsigtighed, ansvarlighed og interessenters deltagelse i beslutninger om skovene. I 2002, bare 20% af Indonesiens træ var lovlig. I dag, mere end 90% af Indonesiens træeksporten er fra uafhængigt reviderede fabrikker og forests.One tredjedel af EU-import af tropisk træ i værdi kommer fra Indonesien. EU køber 11% af træprodukter og papir eksporteres derfra.

tags: , , , , ,

Boligtype: En forsiden, EU, Europa-Kommissionen