Følg os

EU

#media Og #sports industrier raslede af planlagte EU #copyright ryste-up

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

En multimedieserverservercomputer, der udfører deling af multimediebehandling og beregning af aktivitet

Medie- og sportsindustrien forbereder sig på at låse horn hos Europa-Kommissionen over sine planer om at ryste ophavsretten for at gøre flere film, sport og tv-shows tilgængelige online i hele 28-nationen-blokken, skriver.

I sine planer for et '' digitalt indre marked '' ønsker Kommissionen at gøre tv-udsendere online-transmissioner lettere tilgængelige på tværs af grænser, men det risikerer at fortynde licensværdien af ​​indhold og dermed underminere den måde, hvorpå film og tv-shows finansieres, siger lobbyister.

reklame

Ændringerne har også potentiale til at påvirke, hvor meget Hollywood-studios som Disney og Twentieth Century Fox kan opkræve tv-stationer for rettighederne til at distribuere film som Find Dory or Mars samt værdien af ​​sportsrettigheder såsom visning af fodboldkampe i Storbritanniens Premier League eller Tysklands Bundesliga.

Det drejer sig om det såkaldte "oprindelseslandsprincip", som gør det muligt for satellitudsendere at erhverve rettighederne til indhold i deres hjemland snarere end i alle lande, hvor programmet modtages via satellit.

I stedet ønsker Kommissionen at tillade tv-selskaber at vise indhold på deres online platforme i hele EU efter at have sikret rettighederne i deres hjemland. Det betyder, at showproducenter ikke kunne stoppe Sky's Sky Go eller BBC's iPlayer, der tilbyder licenserede shows til europæiske seere uden for Storbritannien, medmindre de fjerner rettighederne til online distribution fuldstændigt, hvilket lobbyister siger, kunne være en af ​​reaktionerne.

reklame

Bruxelles ønsker at fordoble mængden af ​​tilgængeligt indhold på tværs af grænser, sagde en EU-kilde, der giver forbrugere lovligt adgang til flere udenlandske film og tv-shows online.

En intern undersøgelse fra Kommissionen har antydet, at en øget tilgængelighed af film i hele Europa ville gavne europæiske filmproducenter på bekostning af amerikanske film, hvis film ofte allerede er bredt tilgængeligt i hele EU.

EU-direktøren vurderer, at ændringerne vil øge de europæiske producenters indtægter med 11%, da de ville være i stand til at få adgang til flere forbrugere og reducere de amerikanske producenters indtægter med 1.8%.

Forslaget om ophavsreform forventes at blive fremsat i slutningen af ​​september, men skal derefter godkendes af EU-regeringerne og Europa-Parlamentet, inden de bliver lov.

Den Europæiske Broadcasting Union, der repræsenterer offentlige tv-selskaber som Tysklands ZDF, er stort set for reformen, da den ville give sine medlemmer lettere mulighed for at tilbyde deres online-programmer i flere lande.

Men kommercielle tv-selskaber og rettighedshavere siger, at at gøre online-tilbud mere udbredt på tværs af landegrænser ville udgøre de facto pan-EU-licenser, hvilket fortynder værdien af ​​eksklusive rettigheder som dem, som Premier League sælger til Sky og BT i Storbritannien.

Store spillere som Netflix, Vivendis Canal + og Sky kunne ende med alt det bedste indhold, fordi paneuropæiske rettigheder ville være for dyre for mindre distributører, sagde Matt Evans, en partner på advokatfirmaet Jones Day.

Film-, tv- og sportsindustrierne har advaret om, at udhuling af territorial eksklusivitet kan true den kulturelle mangfoldighed i Europa og undergrave finansieringsmodellen, hvorved film eller tv-shows er licenseret land for land for at sikre investeringer.

"Dette ville ikke kun undergrave Sky's forretningsmodel grundlæggende, men også påvirke rettighedsindehavernes indtægter fra licensering af indhold," sagde Sky i sit svar på den offentlige høring.

"Faktisk ville Sky ikke være villig til at betale de samme satser for rettigheder, som de facto ikke længere var eksklusive for Sky, og med fjernelsen af ​​dets produktdifferentiering ville Sky's salgsfremmende indsats og til gengæld Sky's abonnentmængder reducere," sagde det.

Lobbyister siger også, at producenterne kunne stoppe med at licensere deres indhold til online distribution i nogle lande helt for at fokusere på deres største markeder og bevare værdien af ​​rettighederne.

Europa-Kommissionen

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 231 mio. EUR i forfinansiering til Slovenien

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 231 mio. EUR til Slovenien i forfinansiering, svarende til 13% af landets tildelingstilskud under Recovery and Resilience Facility (RRF). Forfinansieringsbetalingen vil bidrage til at sætte gang i gennemførelsen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Sloveniens plan for genopretning og modstandsdygtighed. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Sloveniens plan for genopretning og modstandsdygtighed.

Landet vil i alt modtage € 2.5 mia., Bestående af € 1.8 mia. I tilskud og € 705 mio. I lån, i løbet af planens levetid. Dagens udbetaling følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. EUR i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU.

RRF er kernen i NextGenerationEU, som vil yde 800 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne. Den slovenske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. EN pressemeddelelse er tilgængelig online.

reklame

Læs

Cypern

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 157 mio. EUR i forfinansiering til Cypern

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 157 mio. EUR til Cypern i forfinansiering, svarende til 13% af landets finansielle tildeling under Recovery and Resilience Facility (RRF). Forfinansieringsbetalingen vil hjælpe med at sætte gang i gennemførelsen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed.

Landet vil i alt modtage 1.2 milliarder euro i løbet af planens levetid, med 1 milliard euro i tilskud og 200 millioner euro i lån. Dagens udbetaling følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. Euro i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU. En del af NextGenerationEU vil RRF yde 723.8 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne.

Den cypriotiske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. EN pressemeddelelse er tilgængelig online.

reklame

Læs

Belgien

EU's samhørighedspolitik: Belgien, Tyskland, Spanien og Italien modtager 373 mio. EUR til støtte for sundheds- og socialtjenester, SMV'er og social inklusion

Udgivet

on

Kommissionen har bevilget 373 mio. EUR til fem Europæiske Socialfond (ESF) og Europæiske Fond for Regionaludvikling (EFRU) operationelle programmer (OP'er) i Belgien, Tyskland, Spanien og Italien for at hjælpe landene med beredskab og reparation af coronavirus inden for rammerne af REACT-EU. I Belgien vil ændringen af ​​Wallonia OP stille yderligere 64.8 mio. EUR til rådighed for anskaffelse af medicinsk udstyr til sundhedstjenester og innovation.

Midlerne vil støtte små og mellemstore virksomheder (SMV'er) i udviklingen af ​​e-handel, cybersikkerhed, websteder og onlinebutikker samt den regionale grønne økonomi gennem energieffektivitet, miljøbeskyttelse, udvikling af smarte byer og lavemission offentlige infrastrukturer. I Tyskland, i forbundsstaten Hessen, vil 55.4 mio. EUR støtte sundhedsrelateret forskningsinfrastruktur, diagnostisk kapacitet og innovation på universiteter og andre forskningsinstitutioner samt forskning, udvikling og innovationsinvesteringer inden for klima og bæredygtig udvikling. Dette ændringsforslag vil også yde støtte til SMV'er og midler til opstart via en investeringsfond.

I Sachsen-Anhalt vil 75.7 mio. EUR lette samarbejdet mellem SMV'er og institutioner inden for forskning, udvikling og innovation, og tilvejebringe investeringer og arbejdskapital til mikrovirksomheder, der er ramt af coronavirus-krisen. Desuden vil midlerne muliggøre investeringer i virksomheders energieffektivitet, støtte digital innovation i SMV'er og erhverve digitalt udstyr til skoler og kulturinstitutioner. I Italien modtager den nationale OP 'Social Inklusion' 90 mio. EUR til fremme af social integration af mennesker, der oplever alvorlig materiel afsavn, hjemløshed eller ekstrem marginalisering, gennem 'Housing First' -tjenester, der kombinerer levering af umiddelbare boliger med mulighed for social- og arbejdsformidling .

reklame

I Spanien tilføjes 87 mio. EUR til ESF OP for Castilla y León for at støtte selvstændige og arbejdstagere, der fik deres kontrakter suspenderet eller reduceret på grund af krisen. Pengene vil også hjælpe hårdt ramte virksomheder med at undgå fyringer, især i turistsektoren. Endelig er midlerne nødvendige for at give vigtige sociale tjenester mulighed for at fortsætte på en sikker måde og for at sikre uddannelseskontinuitet under hele pandemien ved at ansætte yderligere personale.

REACT-EU er en del af NæsteGenerationEU og yder 50.6 mia.EUR ekstra finansiering (i løbende priser) til samhørighedspolitiske programmer i løbet af 2021 og 2022. Tiltag fokuserer på at understøtte arbejdsmarkedets modstandsdygtighed, job, SMV'er og lavindkomstfamilier samt etablere fremtidssikret grundlag for de grønne og digitale overgange og et bæredygtigt socioøkonomisk opsving.

reklame

Læs
reklame
reklame
reklame

trending