#Earthquakes: Israel arbejder for at yde hjælp og støtte på jorden i Japan og Ecuador

01-ecuador-jordskælvSnesevis af israelske hjælpearbejdere arbejder på at yde støtte på jorden i Japan og Ecuador efter flere dødbringende jordskælv for nylig raslede de to lande.

"Ud over de snesevis af frivillige i IsraAID, der arbejder hårdt på at yde støtte til teamene på jorden, planlægger IsraAID at yde løbende støtte til de lande og regioner, der har brug for," sagde en erklæring fra IsraAID Israels humanitære hjælpeagentur som reaktion til jordskælvene i Ecuador og Japan.

De har været distribution af varer og åbne børneinstitutioner i de berørte japanske samfund, sagde IsraAID. I mellemtiden, en IsraAID hold forlod søndag aften til at hjælpe med nødhjælp indsats i Ecuador efter en 7.8 jordskælv hærgede Andes land, dræbte mindst 272 mennesker. Den israelske hold i Ecuador var parat til at tilbyde medicinsk behandling, psykosocial opsøgende og barn ressourcer.

"Ud over de snesevis af frivillige i IsraAID, der arbejder hårdt for at give støtte til holdene på jorden IsraAID planer om at yde løbende støtte til begge lande og regioner i nød", hjælpeorganisationen sagde.

For 15 år har IsraAID været at hjælpe folk over hele verden overvinde ekstreme kriser og har givet millioner med den afgørende støtte er nødvendig for at flytte fra ødelæggelse til genopbygning, og i sidste ende, at bæredygtig levevis.

tags: , , , , , , ,

Boligtype: En forsiden, katastrofer, israel, Japan