#EuropeanParliament Denne uge: UK folkeafstemning, NATO, emissioner fra biler

Europa-Parlamentet-mødesalen

MEP'erne debatterer den britiske folkeafstemning om landets EU-medlemskab på onsdag 24 februar under denne måneds Bruxelles plenum. Herudover er der en offentlig høring om, hvordan at teste emissioner fra biler samt en diskussion om pistol kontrol. I mellemtiden tirsdag 23 februar MEP'erne mødes med NATO generalsekretær Jens Stoltenberg og EU 's udenrigspolitiske chef Federica Mogherini.

plenum

MEP'erne mødes til et plenarmøde i Bruxelles onsdag 24 Febraury og torsdag 25 i februar. Det UK folkeafstemning om EU-medlemskab er at blive drøftet på onsdag efter sidste uges EU-topmøde. Efter to dages intensive forhandlinger, Storbritannien og de øvrige medlemslande enige om, at hvis landet stemmer om 23 juni til forblive i EU, vil det have ret til midlertidigt at begrænse vandrende velfærdsydelser, være i stand til lettere blokere uønskede regler og ikke blive diskrimineret for ikke at være i eurozonen.

I tilføjelse MEP'erne stemme om foranstaltninger til at tilbyde jobsøgende bedre adgang til jobtilbud på tværs af grænserne

Også under plenarmøderne MEP'erne stemme om et forslag om midlertidigt at øge mængden af ​​olivenolie, der kan importeres toldfrit fra Tunesien. De vil også diskutere og stemme om anbefalinger til yderligere drøftelser om en frihandelsaftale med landet.

Udvalgene

På tirsdag holder miljøudvalget en offentlig høring med interessenter om bilemissionstests. I februar besluttede MEP'erne at veto mod en delegeret retsakt, der foreslog midlertidigt at rejse NOx emissionsgrænser for dieselbiler, efter at Kommissionen lovede at medtage en revisionsklausul.

Den udvalg indre marked diskuterer tirsdag 23 februar våbenkontrol i EU. Målet er at holde bedre styr på skydevåben og sikre en bedre kontrol med våben indkøb.

Udenrigsudvalget og sikkerhed og forsvar underudvalg mødes Nato generalsekretær Jens Stoltenberg tirsdag 23 i februar. Nato er blevet bedt om at tage en aktiv rolle i håndteringen af ​​tilstrømningen af ​​flygtninge i det østlige Middelhav.

Også tirsdag 23 februar anliggender Nævnet drøfter nye udviklinger med EU-anliggender chef udenlandske Federica Mogherini.

tags: , , , , , , , , , , , , ,

Boligtype: En forsiden, Luftkvalitet, Brexit, CO2 emissioner, EU, Europa-Parlamentet, UK