#Freetrade EU-Vietnam frihandelsaftale nu tilgængelige online

16115179-dessin-comme-des-dessins-de-drapeaux-montrant-l-amiti-entre-l-UE-et-le-Vietnam-Banque-dimages-1024x571I tråd med sine gennemsigtighed forpligtelser, har Europa-Kommissionen offentliggjorde teksten til frihandelsoverenskomsten mellem EU og Vietnam, og viser, hvordan de FTA påvirkninger menneskerettigheder og bæredygtig udvikling.

Europa-Kommissionen har offentliggjort Teksten til aftalen frihandel (FTA) mellem EU og VietnamEfter afslutningen af ​​forhandlingsprocessen i december 2015 og i overensstemmelse med dens gennemsigtighed forpligtelser.

"Jeg er glad for, at vi nu offentliggøre denne aftale i overensstemmelse med vores stærke engagement i en gennemsigtig handelspolitik", sagde EU-kommissær for handel Cecilia Malmström og tilføjer, at når det er godkendt, vil aftalen låse et marked med stort potentiale for EU-virksomheder.

"Vietnam er en hurtigt voksende økonomi på mere end 90 millioner forbrugere med en voksende middelklasse og en ung og dynamisk arbejdsstyrke. Dens markedet byder på mange muligheder for EU-landbrugs-, industri- og servicesektoren eksport. Aftalen vil også hjælpe udløse en ny bølge af investeringer af høj kvalitet i begge retninger, støttet af vores nye investeringer tvistbilæggelsesordning med en appel mekanisme. "

Ud over at skabe nye muligheder for EU-virksomheder, sigter aftalen at støtte Vietnams overgang til en mere konkurrencedygtig og mere bæredygtig økonomi. For at fremhæve måder at behandle mulige virkninger af EU-Vietnam frihandelsaftalen om menneskerettigheder og bæredygtig udvikling, Kommissionen følger offentliggørelsen af ​​aftalen med en dedikeret analyse.

Kommentarer

Facebook kommentarer

tags: , , , , , , ,

Boligtype: En forsiden, EU, Handelsaftaler, Vietnam

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *