#GMB Smækker Kommissionen i dumping af stål fra Kina

china-steel9GMB, fagforeningen for stålarbejdere, kommenterede drøftelserne i EU College i Kommissionens går (13 januar) om antidumping og skubbe om enhver afgørelse tilbage til mindst sommeren 2016.

GMB National Officer Dave Hulse sagde: "Kommissionen dirigerer beslutningen om markedsøkonomisk status for Kina viser, at den dybt nede ved, at dens juridiske rådgivning og politik, der lægger sig til at yde status for Kina, er meget rystet. Fremtiden for vores stål, keramik og mange andre industrier og vigtige arbejdspladser i disse sektorer har brug for, at EU-Kommissionen nu kommer ud med et fast nej til Kina om status for markedsøkonomi og at begynde at lægge konkrete foranstaltninger bag for at forhindre yderligere dumping på EU markeder samt støtte til energiintensive industrier, som blev lovet på EU-rådets møde i november 9th 2015.

"Fagforeninger i hele Europa fortæller dem, at er de industrier fortæller dem, at når de har tænkt sig at lytte? Det er på tide, at EU-Kommissionen til at tage nogle råd fra dem på jorden der beskæftiger sig med det kaos, der er forårsaget af uhindret markeder snarere end dem i deres elfenbenstårne, der har brug for at komme ud af mere. Gem vores stål og keramik og gemme vores job, før det er for sent. "

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Boligtype: En forsiden, Kina, EU, Europa-Kommissionen