Europa-Parlamentets formand Martin Schulz lover at hjælpe med at beskytte de kristne hvor det er muligt

20120605_-Schulz-_haxhinasto_084"Jeg kan forsikre Dem, at Parlamentet vil yde sit bidrag, hvor det kan for at beskytte de kristne," sagde Europa-Parlamentets formand Martin Schulz, lukker tirsdagens (1 December) konference om tværreligiøs dialog og de kristnes situation i hele verden. Mødet, arrangeret af Parlamentet næstformand Antonio Tajani, der fokuserer på forfølgelse af kristne rundt om i verden og konkrete forslag til at tackle det.

Schulz sagde: "Forfølgelse sker uden for EU, men vi kan ikke tillade sig at ignorere det. Alle os, især i Europa-Parlamentet, er klar over, at der er behov dialog og gensidig respekt. De grundlæggende rettigheder er under stort trussel i dag, og forfølgelse af en religion - det er en krænkelse af grundlæggende rettigheder ".
Tajani, som er ansvarlig som vicepræsident for interreligiøs dialog, sagde: "Hver måned bliver mindst 200-kirker eller steder for tilbedelse angrebet. Hver dag registrerer vi i hver eneste region på vores planet nye tilfælde af systematisk vold og forfølgelse mod kristne. Intet andet religiøst samfund står over for sådant had, vold og aggression som det kristne samfund. "

Mødet, der blev afholdt under Artikel 17 i EU-traktaten, om interreligiøs dialog, Også fremhævede bidrag fra Anthony L. Gardner, amerikansk ambassadør til EU, Dr. Paul Bhatti fra Pakistan og Helene Berhane fra Eritrea, der sang en gospel sang i slutningen af ​​mødet.

tags: , , , , , , ,

Boligtype: En forsiden, Kristendommen, EU, Europa-Parlamentet, Trosretninger, Religion