Følg os

EU

Europa-Parlamentet hylder ofrene for Paris terrorangreb

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

20150112PHT07401_originalEt minut af stilhed i Europa-Parlamentet-hallen for at betale triubute til ofrene for Paris-terrorangrebene #JeSuisCharlie

"Vold med Kalashnikovs vil ikke få os til at nedgradere vores europæiske værdier", lovede Parlamentets præsident Martin Schulz, idet han navngav de 17-folk, der blev dræbt i sidste uges angreb på Charlie Hebdo og et jødisk supermarked. Efter et minuts stilhed betalte Parlamentets politiske grupper også deres hyldest. Flere så solidaritetens udmattelse demonstreret af millioner af borgere i hele Europa og på verdensplan som en renæssance og bekræftelse af Europas kerneværdier.

"Disse 17-tegneserier, journalister, politibetjente, ansatte og almindelige jødiske borgere blev dræbt, fordi de repræsenterede ting, som fanatikere ikke kan stå: kritik, humor, satire og ytringsfrihed," sagde Schulz. "Vi må ikke tillade frygt, antisemitisme, islamofobi eller had at udrydde de værdier, der definerer os: fri tale og pressefrihed, tolerance og gensidig respekt," opfordrede han.

Alain Lamassoure (EPP, FR) roste de millioner af borgere, der ramte gaderne i en "menneskehedens tsunami" som "et formidabelt skrig af broderskab af alle Europas folk," 11. januar 2015 er fødselsdatoen for et folks Europa (. ..), forenet i sine værdier og mod had ", sagde han og tilføjede, at" Den første værdi af de universelle rettigheder, som europæere udtaler, er fred og pligten til at bevare fred ved at bevare forskelle, alle forskelle. "

reklame

"Jeg siger, ligesom millioner af andre over hele planeten, at vi aldrig skal vige", erklærede Pervenche Berès (S&D, FR). "Når en ulykke rammer en af ​​os, skal vi ikke lade nogen skille os. Vi er alle Charlie, faldet uden nogen gud, der nogensinde har befalet det. Vores ideal er demokrati. Lad os forsvare det med en særlig Sakharov-pris til Charlie Hebdo," foreslog hun.

Helga Stevens (ECR, BE) sagde "Uanset hvad der sker, vil vores værdier ikke ændre sig, fordi vi tror på ytringsfrihed, religionsfrihed. Sorg skal styrke vores vilje til at udfordre disse angreb; den skal binde os, fordi kun hvis vi arbejder sammen, vil vi sejre. "

Guy Verhofstadt (ALDE, BE) sagde: "Lad os ikke glemme, at blandt de tre dræbte politibetjente var en sort kvinde, en muslim og en indfødt franskmand. Dette vidner om, at vores samfund er multikulturelle og vores retsstat giver muligheder for alle. Men fra Madrid til London og Paris må vi også anerkende en fiasko. Disse terrorister var vores børn, der blev født her, opvokset her og også døde her. "

reklame

”Frankrig er i sorg, men står fast mod disse henrettelser af journalister, politibetjente, borgere som en samlet front, en barriere mod barbarisme”, sagde Patrick Le Hyaric (GUE / NGL). ”Vi skal arbejde sammen for at udrydde terrorisme, ( ...) for at løse dialogen mellem sikkerhed og fred. Vi kan ikke ofre sikkerhed på frihedens alter eller frihed på sikkerhedens alter (...), og vi kan heller ikke forlade så mange kvarterer, så mange unge og børn forladt . "

Michèle Rivasi (Grønne / EFA, FR) sagde: "Vores tanker går til de 17 ofre, kunstnere og journalister, politibetjente, kristne, jøder, ateister og muslimer. Vi må ikke falde i de fælder, som fanatikere har lagt os. og demagoger. Dette er ikke en krig med civilisationer. En anden fælde at undgå er at få vores borgerlige frihedsrettigheder begravet under et sikkerhedsarsenal. "

Nigel Farage (EFDD, UK) kritiserede politiske ledere, især for militære interventioner i Mellemøsten. "Faktisk er det, vi har gjort, at vække meget dyb vrede inden for meget af det muslimske samfund. Vi har ladet hadprædikanter gå rundt og sige ting, der er totalt uacceptable. Resultatet af alt dette er en femte søjle, der lever i vores lande, fuldstændig imod vores værdier. "

Marine Le Pen (NA, FR) sagde: "Den første pligt til ofrene er at sætte et navn på, hvad de dræbte dem. Det er ikke terrorisme, der dræbte dem. Terrorisme er et middel til en ende. Det er islamisk fundamentalisme, der dræbte dem. Det dræber rundt om i verden, det dræber tusindvis af mennesker. Vi må også være kritiske over for os selv. Kan Europa beskytte os, Europas folk, mod truslen om islamisk fundamentalisme? "

Ofre for angreb på Charlie Hebdo, Jødisk supermarked og politi

Philippe Braham
Franck Brinsolaro
Frédéric Boisseau
Jean Cabut
Elsa Cayat
Stéphane Charbonnier
Yohan Cohen
Yoav Hattab
Philippe Honoré
Clarissa Jean-Philippe
Bernard Maris
Ahmed Merabet
Mustapha Ourrad
Michel Renaud
François-Michel Saada
Bernard Verlhac
Georges Wolinski

Mere information

Cypern

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 157 mio. EUR i forfinansiering til Cypern

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 157 mio. EUR til Cypern i forfinansiering, svarende til 13% af landets finansielle tildeling under Recovery and Resilience Facility (RRF). Forfinansieringsbetalingen vil hjælpe med at sætte gang i gennemførelsen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed.

Landet vil i alt modtage 1.2 milliarder euro i løbet af planens levetid, med 1 milliard euro i tilskud og 200 millioner euro i lån. Dagens udbetaling følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. Euro i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU. En del af NextGenerationEU vil RRF yde 723.8 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne.

Den cypriotiske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. EN pressemeddelelse er tilgængelig online.

reklame

Læs

Belgien

EU's samhørighedspolitik: Belgien, Tyskland, Spanien og Italien modtager 373 mio. EUR til støtte for sundheds- og socialtjenester, SMV'er og social inklusion

Udgivet

on

Kommissionen har bevilget 373 mio. EUR til fem Europæiske Socialfond (ESF) og Europæiske Fond for Regionaludvikling (EFRU) operationelle programmer (OP'er) i Belgien, Tyskland, Spanien og Italien for at hjælpe landene med beredskab og reparation af coronavirus inden for rammerne af REACT-EU. I Belgien vil ændringen af ​​Wallonia OP stille yderligere 64.8 mio. EUR til rådighed for anskaffelse af medicinsk udstyr til sundhedstjenester og innovation.

Midlerne vil støtte små og mellemstore virksomheder (SMV'er) i udviklingen af ​​e-handel, cybersikkerhed, websteder og onlinebutikker samt den regionale grønne økonomi gennem energieffektivitet, miljøbeskyttelse, udvikling af smarte byer og lavemission offentlige infrastrukturer. I Tyskland, i forbundsstaten Hessen, vil 55.4 mio. EUR støtte sundhedsrelateret forskningsinfrastruktur, diagnostisk kapacitet og innovation på universiteter og andre forskningsinstitutioner samt forskning, udvikling og innovationsinvesteringer inden for klima og bæredygtig udvikling. Dette ændringsforslag vil også yde støtte til SMV'er og midler til opstart via en investeringsfond.

I Sachsen-Anhalt vil 75.7 mio. EUR lette samarbejdet mellem SMV'er og institutioner inden for forskning, udvikling og innovation, og tilvejebringe investeringer og arbejdskapital til mikrovirksomheder, der er ramt af coronavirus-krisen. Desuden vil midlerne muliggøre investeringer i virksomheders energieffektivitet, støtte digital innovation i SMV'er og erhverve digitalt udstyr til skoler og kulturinstitutioner. I Italien modtager den nationale OP 'Social Inklusion' 90 mio. EUR til fremme af social integration af mennesker, der oplever alvorlig materiel afsavn, hjemløshed eller ekstrem marginalisering, gennem 'Housing First' -tjenester, der kombinerer levering af umiddelbare boliger med mulighed for social- og arbejdsformidling .

reklame

I Spanien tilføjes 87 mio. EUR til ESF OP for Castilla y León for at støtte selvstændige og arbejdstagere, der fik deres kontrakter suspenderet eller reduceret på grund af krisen. Pengene vil også hjælpe hårdt ramte virksomheder med at undgå fyringer, især i turistsektoren. Endelig er midlerne nødvendige for at give vigtige sociale tjenester mulighed for at fortsætte på en sikker måde og for at sikre uddannelseskontinuitet under hele pandemien ved at ansætte yderligere personale.

REACT-EU er en del af NæsteGenerationEU og yder 50.6 mia.EUR ekstra finansiering (i løbende priser) til samhørighedspolitiske programmer i løbet af 2021 og 2022. Tiltag fokuserer på at understøtte arbejdsmarkedets modstandsdygtighed, job, SMV'er og lavindkomstfamilier samt etablere fremtidssikret grundlag for de grønne og digitale overgange og et bæredygtigt socioøkonomisk opsving.

reklame

Læs

Europa-Kommissionen

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 2.25 milliarder euro i forfinansiering til Tyskland

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 2.25 milliarder euro til Tyskland i forfinansiering, svarende til 9% af landets finansielle tildeling under Recovery and Resilience Facility (RRF). Dette svarer til det forfinansieringsbeløb, som Tyskland anmodede om i sin genopretnings- og modstandsdygtighedsplan. Forfinansieringsbetalingen vil hjælpe med at sætte gang i implementeringen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Tysklands genopretnings- og modstandsdygtighedsplan. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Tysklands genopretnings- og modstandsdygtighedsplan.

Landet er indstillet til at modtage 25.6 mia. EUR i alt, fuldt ud bestående af tilskud, i løbet af planens levetid. Udbetalingen følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. Euro i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU. En del af NextGenerationEU vil RRF yde 723.8 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne. Den tyske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. En fuld pressemeddelelse er tilgængelig her.

reklame

Læs
reklame
reklame
reklame

trending