Følg os

EU

Pave Frans i Europa-Parlamentet: Throne og alter

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

FEMEN à StrasbourgUdtalelse fra Anna van Densky

Besøget af Pave Frans til Europa-Parlamentet i Strasboug er den anden i mest grand religiøse manifestation af Italienske EU-formandskab efter 'bringe saints' til brussels Bozar - an udstilling of 60 Fikhic ikon - den fyrtårn af middelalderen pilgrimme. begge begivenheder hævdede EU's Christian rødder, throwing olie på ilden under den berygtede 'Clash of Civilizations' debat  lanceret af Samuel Huntington i 1992, som forudsagt religion som at blive den største kilde til konflikt i tiden efter Den Kolde Krig. Den europæiske kollektive bevidst har været særlig følsom over for spørgsmålet siden Balkankrigen - en af ​​mange tragedier at tjene as bevis på i hypotese. Breaking væk fra sekularisme som politisk institution, Europa-Parlamentet hindrer fremskridt at det er meningen at opnå.

The Pavens udseende de facto hævdede en privilegeret sted forum en gren af ​​kristendommen - Katolikker - over hele ensemble af andre europæiske troende og ikke-troende, og har ændret billedet af EU som værende en verdslig og neutralt organ i øjnene af den større globale samfund.

reklame

Det italienske formandskab køre, repræsenterer en oplagt tilbageslag for hele det europæiske sekulære doktrin, for at bygge statsborgerskab inden for den juridiske univers.

Than italienere pålagt deres vision for Europa, med henvisning til middelalderen som en model, ignorerer de mange århundreders europæisk civilisation, der siden er blevet opnåetvia uskyldige ofre dræbt i korstog, ødelagt i heksejagt og kolonisering og brændt på brande, forfulgt som de var for 'tankefrihed' - omkring 50 millioner sjæle omkom i udbredelsen af ​​kristendommen ifølge filosoffer oplysningstiden, der gjorde den gigantiske flytte til sekularisme, som det moderne Europa var konstrueret.

Men than hellig besøg ikke passere uden en morsom strejf af blasfemisk, afslørende politician-syndere i deres udøvelse af himlen. tidligere ledsager af den siddende franske præsident modtog paven i Strasbourg lufthavn - Ségolène Royale, økologminister og mor til fire børn med François Hollande, der aldrig gider at registrere deres fagforening, selv ikke under en civil ceremoni. Alligevel klædt i den blå nuance af det europæiske flag, hun veltilfreds flød ved siden af Pave Francis.

reklame

Hendes høflighed mod Francis var ikke en enestående afvigelse fra den verdslige institutionelle tendens - hele Parlamentet blev forvandlet til et kæmpe sted for tilbedelse for pilgrimme og skreg: "Papa Francis, velsign os!"

Der var uden tvivl en stjerne øjeblik for Det Europæiske Folkeparti (EPP), I at forfølge Konceptet af de kristne rødder i Europa - Josef Daul, den EPP leder, var synligt ekstatisk i at være introduceret til paven. Og ikke kun ham. En politiker, der tidligere blev bemærket for sin 'hedenskab' med hensyn til at fremme LGBT-livsstil, var MEP Ulrika Lunchek, dukkede op i en en nyt lys. Wed en sød udtryk har hun afleveret crimen pessimum symbol to paven - et regnbue tørklæde. Er LGBT'er bekymret for infernal straf i efterlivet?

I dag, there kan være ingen plads i helvede forum alle syndere, da der er en betydelig flok katolske præster, der venter på at tage deres plads der. Ina stave af fromhed mod efterfølger Sankt Peter, i MEP'er have overset problemerne med Pavestolen. For mange verdensplan, it er forbundet med aflad mod pædofile, efter sigende 2%, det er 8,000 præster. Den lavine af påstande om seksuelt misbrug af hundredtusinder af børn i det sidste halve århundrede giver et indblik i den afskyelige backstage af betagende skønhed af italiensk ikoner.

Ingen ville benægte Francis enestående indsats for at bekæmpe fattigdom, men hvis de blev forenet med den samme strenghed bagved italienske MEP Marco Zanini's 'korstog' mod skatteunddragelse, politikere kunne måske opnå mere i bekæmpelsen af problemer med de dårligt stillede stedet for at udtrykke høflighed til Pave Francis.

"Afstanden mellem tronen og alteret kan aldrig være for stor," sagde Diderot en gang sagde. Præsident Schultz har tydeligvis besluttet andet.

Europa-Kommissionen

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 231 mio. EUR i forfinansiering til Slovenien

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 231 mio. EUR til Slovenien i forfinansiering, svarende til 13% af landets tildelingstilskud under Recovery and Resilience Facility (RRF). Forfinansieringsbetalingen vil bidrage til at sætte gang i gennemførelsen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Sloveniens plan for genopretning og modstandsdygtighed. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Sloveniens plan for genopretning og modstandsdygtighed.

Landet vil i alt modtage € 2.5 mia., Bestående af € 1.8 mia. I tilskud og € 705 mio. I lån, i løbet af planens levetid. Dagens udbetaling følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. EUR i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU.

RRF er kernen i NextGenerationEU, som vil yde 800 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne. Den slovenske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. EN pressemeddelelse er tilgængelig online.

reklame

Læs

Cypern

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 157 mio. EUR i forfinansiering til Cypern

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 157 mio. EUR til Cypern i forfinansiering, svarende til 13% af landets finansielle tildeling under Recovery and Resilience Facility (RRF). Forfinansieringsbetalingen vil hjælpe med at sætte gang i gennemførelsen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed.

Landet vil i alt modtage 1.2 milliarder euro i løbet af planens levetid, med 1 milliard euro i tilskud og 200 millioner euro i lån. Dagens udbetaling følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. Euro i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU. En del af NextGenerationEU vil RRF yde 723.8 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne.

Den cypriotiske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. EN pressemeddelelse er tilgængelig online.

reklame

Læs

Belgien

EU's samhørighedspolitik: Belgien, Tyskland, Spanien og Italien modtager 373 mio. EUR til støtte for sundheds- og socialtjenester, SMV'er og social inklusion

Udgivet

on

Kommissionen har bevilget 373 mio. EUR til fem Europæiske Socialfond (ESF) og Europæiske Fond for Regionaludvikling (EFRU) operationelle programmer (OP'er) i Belgien, Tyskland, Spanien og Italien for at hjælpe landene med beredskab og reparation af coronavirus inden for rammerne af REACT-EU. I Belgien vil ændringen af ​​Wallonia OP stille yderligere 64.8 mio. EUR til rådighed for anskaffelse af medicinsk udstyr til sundhedstjenester og innovation.

Midlerne vil støtte små og mellemstore virksomheder (SMV'er) i udviklingen af ​​e-handel, cybersikkerhed, websteder og onlinebutikker samt den regionale grønne økonomi gennem energieffektivitet, miljøbeskyttelse, udvikling af smarte byer og lavemission offentlige infrastrukturer. I Tyskland, i forbundsstaten Hessen, vil 55.4 mio. EUR støtte sundhedsrelateret forskningsinfrastruktur, diagnostisk kapacitet og innovation på universiteter og andre forskningsinstitutioner samt forskning, udvikling og innovationsinvesteringer inden for klima og bæredygtig udvikling. Dette ændringsforslag vil også yde støtte til SMV'er og midler til opstart via en investeringsfond.

I Sachsen-Anhalt vil 75.7 mio. EUR lette samarbejdet mellem SMV'er og institutioner inden for forskning, udvikling og innovation, og tilvejebringe investeringer og arbejdskapital til mikrovirksomheder, der er ramt af coronavirus-krisen. Desuden vil midlerne muliggøre investeringer i virksomheders energieffektivitet, støtte digital innovation i SMV'er og erhverve digitalt udstyr til skoler og kulturinstitutioner. I Italien modtager den nationale OP 'Social Inklusion' 90 mio. EUR til fremme af social integration af mennesker, der oplever alvorlig materiel afsavn, hjemløshed eller ekstrem marginalisering, gennem 'Housing First' -tjenester, der kombinerer levering af umiddelbare boliger med mulighed for social- og arbejdsformidling .

reklame

I Spanien tilføjes 87 mio. EUR til ESF OP for Castilla y León for at støtte selvstændige og arbejdstagere, der fik deres kontrakter suspenderet eller reduceret på grund af krisen. Pengene vil også hjælpe hårdt ramte virksomheder med at undgå fyringer, især i turistsektoren. Endelig er midlerne nødvendige for at give vigtige sociale tjenester mulighed for at fortsætte på en sikker måde og for at sikre uddannelseskontinuitet under hele pandemien ved at ansætte yderligere personale.

REACT-EU er en del af NæsteGenerationEU og yder 50.6 mia.EUR ekstra finansiering (i løbende priser) til samhørighedspolitiske programmer i løbet af 2021 og 2022. Tiltag fokuserer på at understøtte arbejdsmarkedets modstandsdygtighed, job, SMV'er og lavindkomstfamilier samt etablere fremtidssikret grundlag for de grønne og digitale overgange og et bæredygtigt socioøkonomisk opsving.

reklame

Læs
reklame
reklame
reklame

trending