Følg os

EU

OCEANA: ICCAT kan ikke ignorere piratfiskeri i sine farvande

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Surrenders_21På 15 november opfordrede Oceana de kontraherende parter 49 til Den Internationale Kommission for Bevarelse af Tunfiskebestanden i Atlanterhavet (ICCAT) at undersøge og handle på aktiviteter relateret til ulovligt, urapporteret og ureguleret fiskeri (IUU) i ICCAT-konventionsområdet, der involverer piratfartøjer, der er sortlistet af Kommissionen til bevarelse af marine levende ressourcer i Antarktis (CCAMLR).

Direktør for Oceana i Europa Lasse Gustavsson sagde: "Piratfiskeri er en miljøkriminalitet og skader lovlige fiskere. Det bør behandles på en koordineret og effektiv måde af alle regionale fiskeriforvaltningsorganisationer og kyststater. fordi ulovlighed respekterer hverken geografiske eller arter grænser. ICCAT skal se ud over bare tunfiskeri og støtte indsatsen for at stoppe IUU-fiskeri i Atlanterhavet en gang for alle. "

På det årlige møde i ICCAT i sidste uge rapporterede Oceana sagen om to IUU-fartøjer, Snake (for øjeblikket navngivet Viking), Og Itiziar II, der er blevet sortlistet af CCAMLR i mere end et årti for ulovlige aktiviteter i Antarktis farvande. I 2013, mens de fisker ulovligt, skiftede disse fartøjer identiteter med libyskflagede langlinefartøjer, der er registreret under ICCAT, ved at vedtage deres IMO-numre (unikke fartøjsidentifikatorer) og radiokaldesignaler. Ifølge en interpol lilla meddelelse, Snake brugt identiteten af ​​to forskellige libyske langlinefartøjer til tunfiskeri (Alnagm Al Sata og Al Fajr Almunir) for at undgå detektion. I 2013 identificerede Oceana Itiziar II i Mindelo (Cape Verde) havn ved hjælp af IMO-nummeret på en tredje libysk tunfiskeri, Al Shafq.

reklame

Trods det faktum at piratskibet Itizar II var aktiv i ICCAT-konventionsområdet under 2012 og tidlig 2013, og konsekvenserne af visse ICCAT-registrerede fartøjer i dette tilfælde har ICCAT endnu ikke drøftet eller truffet foranstaltninger til at løse dette problem.

ICCAT har under ledelse forvaltning af tunfisk og tunfiskarter i Atlanterhavet og tilstødende farvande, herunder Middelhavet. Oceana deltager i øjeblikket på det årlige møde i ICCAT i Genova (Italien) som observatør og opfordrer de kontraherende parter 49 til at:

 

reklame

- Sikre, at kvoten for østlig almindelig tun opretholdes eller sættes inden for de mest forsigtighedsgrænser, som forskere har anbefalet.

- Genopbyg overfisket sværdfisk fra Middelhavet.

- vedtage foranstaltninger for at eliminere hajfinne i Atlanterhavet og beskytte truede hajarter.

- Sikre fuld overholdelse i ICCAT-fiskeri.

 

Læs mere: ICCAT

International Commission for Conservation of Atlantic's Tun (ICCAT) 2014: Bæredygtig forhøjelse af almindelig tunkvote understøttet af videnskab

Cypern

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 157 mio. EUR i forfinansiering til Cypern

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 157 mio. EUR til Cypern i forfinansiering, svarende til 13% af landets finansielle tildeling under Recovery and Resilience Facility (RRF). Forfinansieringsbetalingen vil hjælpe med at sætte gang i gennemførelsen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed.

Landet vil i alt modtage 1.2 milliarder euro i løbet af planens levetid, med 1 milliard euro i tilskud og 200 millioner euro i lån. Dagens udbetaling følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. Euro i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU. En del af NextGenerationEU vil RRF yde 723.8 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne.

Den cypriotiske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. EN pressemeddelelse er tilgængelig online.

reklame

Læs

Belgien

EU's samhørighedspolitik: Belgien, Tyskland, Spanien og Italien modtager 373 mio. EUR til støtte for sundheds- og socialtjenester, SMV'er og social inklusion

Udgivet

on

Kommissionen har bevilget 373 mio. EUR til fem Europæiske Socialfond (ESF) og Europæiske Fond for Regionaludvikling (EFRU) operationelle programmer (OP'er) i Belgien, Tyskland, Spanien og Italien for at hjælpe landene med beredskab og reparation af coronavirus inden for rammerne af REACT-EU. I Belgien vil ændringen af ​​Wallonia OP stille yderligere 64.8 mio. EUR til rådighed for anskaffelse af medicinsk udstyr til sundhedstjenester og innovation.

Midlerne vil støtte små og mellemstore virksomheder (SMV'er) i udviklingen af ​​e-handel, cybersikkerhed, websteder og onlinebutikker samt den regionale grønne økonomi gennem energieffektivitet, miljøbeskyttelse, udvikling af smarte byer og lavemission offentlige infrastrukturer. I Tyskland, i forbundsstaten Hessen, vil 55.4 mio. EUR støtte sundhedsrelateret forskningsinfrastruktur, diagnostisk kapacitet og innovation på universiteter og andre forskningsinstitutioner samt forskning, udvikling og innovationsinvesteringer inden for klima og bæredygtig udvikling. Dette ændringsforslag vil også yde støtte til SMV'er og midler til opstart via en investeringsfond.

I Sachsen-Anhalt vil 75.7 mio. EUR lette samarbejdet mellem SMV'er og institutioner inden for forskning, udvikling og innovation, og tilvejebringe investeringer og arbejdskapital til mikrovirksomheder, der er ramt af coronavirus-krisen. Desuden vil midlerne muliggøre investeringer i virksomheders energieffektivitet, støtte digital innovation i SMV'er og erhverve digitalt udstyr til skoler og kulturinstitutioner. I Italien modtager den nationale OP 'Social Inklusion' 90 mio. EUR til fremme af social integration af mennesker, der oplever alvorlig materiel afsavn, hjemløshed eller ekstrem marginalisering, gennem 'Housing First' -tjenester, der kombinerer levering af umiddelbare boliger med mulighed for social- og arbejdsformidling .

reklame

I Spanien tilføjes 87 mio. EUR til ESF OP for Castilla y León for at støtte selvstændige og arbejdstagere, der fik deres kontrakter suspenderet eller reduceret på grund af krisen. Pengene vil også hjælpe hårdt ramte virksomheder med at undgå fyringer, især i turistsektoren. Endelig er midlerne nødvendige for at give vigtige sociale tjenester mulighed for at fortsætte på en sikker måde og for at sikre uddannelseskontinuitet under hele pandemien ved at ansætte yderligere personale.

REACT-EU er en del af NæsteGenerationEU og yder 50.6 mia.EUR ekstra finansiering (i løbende priser) til samhørighedspolitiske programmer i løbet af 2021 og 2022. Tiltag fokuserer på at understøtte arbejdsmarkedets modstandsdygtighed, job, SMV'er og lavindkomstfamilier samt etablere fremtidssikret grundlag for de grønne og digitale overgange og et bæredygtigt socioøkonomisk opsving.

reklame

Læs

Europa-Kommissionen

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 2.25 milliarder euro i forfinansiering til Tyskland

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 2.25 milliarder euro til Tyskland i forfinansiering, svarende til 9% af landets finansielle tildeling under Recovery and Resilience Facility (RRF). Dette svarer til det forfinansieringsbeløb, som Tyskland anmodede om i sin genopretnings- og modstandsdygtighedsplan. Forfinansieringsbetalingen vil hjælpe med at sætte gang i implementeringen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Tysklands genopretnings- og modstandsdygtighedsplan. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Tysklands genopretnings- og modstandsdygtighedsplan.

Landet er indstillet til at modtage 25.6 mia. EUR i alt, fuldt ud bestående af tilskud, i løbet af planens levetid. Udbetalingen følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. Euro i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU. En del af NextGenerationEU vil RRF yde 723.8 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne. Den tyske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. En fuld pressemeddelelse er tilgængelig her.

reklame

Læs
reklame
reklame
reklame

trending