Følg os

EU

Europa-Parlamentets sikkerhed igen i rampelyset

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

579735dc32c7c24db3215e56da51d2e4Tyve har frarøvet MEP'ers kontorer, på trods af påstande fra parlamentet om, at deres rapporterede forvaltning af sikkerhed på 20 millioner euro om året lever op til "de højeste faglige standarder og giver den bedste kvalitet".

Tyverierne blev opdaget i sidste uge, da MEP'er ankom til Strasbourg som en del af det 'rejsecirkus', hvor parlamentet skifter 1,000 politikere, embedsmænd og oversættere i kun fire dage om måneden fra Belgien til Frankrig.

Parlamentet indrømmer, at omkostningerne udgør € 118 mio. Ekstra om året, men nogle MEP'er anslår, at de ekstraomkostninger ved fire-dages skift er helt op til € 1.651 mia. Om året.

reklame

Blandt ofrene var UKIP-MEP Diane James, der opdagede to "forretningskjoler" var forsvundet fra hendes kontor sammen med arbejdsdokumenter.

UKIP MEP Steven Woolfe mistede "en ordentlig engelsk dragt fra Austin Reed", en skjorte og andre personlige ting.

En UKIP-MEP sagde: "Det er ikke underligt, at de stjæler tøj fra min ryg, de har gjort det økonomisk over for EU-skatteyder i årevis."

reklame

Efter en række alvorlige hændelser, herunder et væbnet røveri ved en bank inde i bygningen og to andre røverier, antages parlamentet i 2012 at være begyndt at udfase brugen af ​​kontraktsikkerhedsembedsmænd og bringe sikkerhedsarbejdere til personalet.

Det antages, at sikkerhedstjenester indtil 2013 blev leveret af et eksternt selskab, hvor sikkerhedsofficerer ved parlamentet var ansat i dette selskab.

Tidligere på året hævdede en parlamentarisk rapport om det nye system: "Internaliseringen af ​​den generelle sikkerhed er designet til at give MEP'erne såvel som Parlamentets personale og besøgende tjenester, der lever op til de højeste faglige standarder og giver den bedste kvalitet."

En UKIP-kilde sagde: "Selv under det nye system er MEP'er og enhver, der ledsager dem ind i parlamentets bygninger, stadig ikke forpligtet til at lægge deres tasker og frakker gennem røntgenmaskiner, som personale og besøgende skal gøre."

Ifølge UKIP tillader Parlamentets skøn for 2014-budgettet infrastrukturudgifter på € 49.3 mio. I Strasbourg, hvoraf € 35.7 mio. Til rutinemæssige udgifter til vedligeholdelse af bygninger, sikkerhed og energi.

Der har været fire sikkerhedshændelser i Parlamentet i de sidste tre år.

I februar 2009, en mand svingede en pistol stjal omkring € 60,000 fra en bank inde i bygningen. Gerningsmanden slap væk.

I maj 2010 blev en kantine røvet. Igen blev der ikke mistænkte pågrebet.

På 4 februar 2011, to mænd holdt op posthuset i Parlamentet og stjal € 8,000. Begge mænd slap væk.

På 18 februar 2011, en tv-journalist passeret sikkerhed med et stykke legetøj metal pistol gemt under sin jakke. Han afslørede pistol på kamera, mens du står kun få meter væk fra formændene for Parlamentet, Rådet og Kommissionen.

UKIP-kilden tilføjede: "Overfloden af ​​sikkerhedspersonale giver bestemt en aura af betydning for parlamentet. Og såvel som kontraktansatte er det belgiske politi også involveret eksternt og til ledsagelse af VIP-besøgende.

"Med større effektivitet og sund fornuft bør det være muligt at reducere sikkerhedsregningen med 10%."

Ingen fra parlamentet var tilgængelige for kommentarer.

Europa-Kommissionen

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 231 mio. EUR i forfinansiering til Slovenien

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 231 mio. EUR til Slovenien i forfinansiering, svarende til 13% af landets tildelingstilskud under Recovery and Resilience Facility (RRF). Forfinansieringsbetalingen vil bidrage til at sætte gang i gennemførelsen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Sloveniens plan for genopretning og modstandsdygtighed. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Sloveniens plan for genopretning og modstandsdygtighed.

Landet vil i alt modtage € 2.5 mia., Bestående af € 1.8 mia. I tilskud og € 705 mio. I lån, i løbet af planens levetid. Dagens udbetaling følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. EUR i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU.

RRF er kernen i NextGenerationEU, som vil yde 800 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne. Den slovenske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. EN pressemeddelelse er tilgængelig online.

reklame

Læs

Cypern

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 157 mio. EUR i forfinansiering til Cypern

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 157 mio. EUR til Cypern i forfinansiering, svarende til 13% af landets finansielle tildeling under Recovery and Resilience Facility (RRF). Forfinansieringsbetalingen vil hjælpe med at sætte gang i gennemførelsen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed.

Landet vil i alt modtage 1.2 milliarder euro i løbet af planens levetid, med 1 milliard euro i tilskud og 200 millioner euro i lån. Dagens udbetaling følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. Euro i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU. En del af NextGenerationEU vil RRF yde 723.8 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne.

Den cypriotiske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. EN pressemeddelelse er tilgængelig online.

reklame

Læs

Belgien

EU's samhørighedspolitik: Belgien, Tyskland, Spanien og Italien modtager 373 mio. EUR til støtte for sundheds- og socialtjenester, SMV'er og social inklusion

Udgivet

on

Kommissionen har bevilget 373 mio. EUR til fem Europæiske Socialfond (ESF) og Europæiske Fond for Regionaludvikling (EFRU) operationelle programmer (OP'er) i Belgien, Tyskland, Spanien og Italien for at hjælpe landene med beredskab og reparation af coronavirus inden for rammerne af REACT-EU. I Belgien vil ændringen af ​​Wallonia OP stille yderligere 64.8 mio. EUR til rådighed for anskaffelse af medicinsk udstyr til sundhedstjenester og innovation.

Midlerne vil støtte små og mellemstore virksomheder (SMV'er) i udviklingen af ​​e-handel, cybersikkerhed, websteder og onlinebutikker samt den regionale grønne økonomi gennem energieffektivitet, miljøbeskyttelse, udvikling af smarte byer og lavemission offentlige infrastrukturer. I Tyskland, i forbundsstaten Hessen, vil 55.4 mio. EUR støtte sundhedsrelateret forskningsinfrastruktur, diagnostisk kapacitet og innovation på universiteter og andre forskningsinstitutioner samt forskning, udvikling og innovationsinvesteringer inden for klima og bæredygtig udvikling. Dette ændringsforslag vil også yde støtte til SMV'er og midler til opstart via en investeringsfond.

I Sachsen-Anhalt vil 75.7 mio. EUR lette samarbejdet mellem SMV'er og institutioner inden for forskning, udvikling og innovation, og tilvejebringe investeringer og arbejdskapital til mikrovirksomheder, der er ramt af coronavirus-krisen. Desuden vil midlerne muliggøre investeringer i virksomheders energieffektivitet, støtte digital innovation i SMV'er og erhverve digitalt udstyr til skoler og kulturinstitutioner. I Italien modtager den nationale OP 'Social Inklusion' 90 mio. EUR til fremme af social integration af mennesker, der oplever alvorlig materiel afsavn, hjemløshed eller ekstrem marginalisering, gennem 'Housing First' -tjenester, der kombinerer levering af umiddelbare boliger med mulighed for social- og arbejdsformidling .

reklame

I Spanien tilføjes 87 mio. EUR til ESF OP for Castilla y León for at støtte selvstændige og arbejdstagere, der fik deres kontrakter suspenderet eller reduceret på grund af krisen. Pengene vil også hjælpe hårdt ramte virksomheder med at undgå fyringer, især i turistsektoren. Endelig er midlerne nødvendige for at give vigtige sociale tjenester mulighed for at fortsætte på en sikker måde og for at sikre uddannelseskontinuitet under hele pandemien ved at ansætte yderligere personale.

REACT-EU er en del af NæsteGenerationEU og yder 50.6 mia.EUR ekstra finansiering (i løbende priser) til samhørighedspolitiske programmer i løbet af 2021 og 2022. Tiltag fokuserer på at understøtte arbejdsmarkedets modstandsdygtighed, job, SMV'er og lavindkomstfamilier samt etablere fremtidssikret grundlag for de grønne og digitale overgange og et bæredygtigt socioøkonomisk opsving.

reklame

Læs
reklame
reklame
reklame

trending