Følg os

EU

Betting industrien hilser international match-fixing samarbejde

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Spil1Den europæiske regulerede væddemålsindustri har hilst Europarådets konvention om match-fixing velkommen, som har til formål at forhindre manipulation af sportsresultater. Det Europæiske Gaming og Betting Association (EGBA), ESSA (Sports Betting Integrity)  og Remote Gambling Association (RGA) mener, at det repræsenterer en relativt positiv og potentielt signifikant udvikling i bekæmpelsen af ​​svindel inden for sport og væddemål. Samtidig giver visse bestemmelser anledning til bekymring med hensyn til deres forenelighed med EU-lovgivningen.

EGBAs generalsekretær Maarten Haijer sagde: "Konventionen behandler med rette match-fixing som et grænseoverskridende spørgsmål, der kræver internationalt samarbejde. Det er vores håb, at det yderligere vil give tonen til et mere effektivt samarbejde mellem alle interessenter om at udrydde match-fixing. Vi er imidlertid opmærksomme på, at EU-Domstolen med rette er blevet bedt om at afgive sin udtalelse om foreneligheden af ​​definitionen af ​​'ulovligt sportsvæddemål' med EU-lovgivningen, og mener, at anvendelsen af ​​mindst denne bestemmelse bør udsættes, indtil EU-Domstolen har givet juridisk klarhed. ”

RGA-administrerende direktør Clive Hawkswood konkluderede: ”Konventionens diskussioner var til tider udfordrende med pres fra nogle interessenter om at indføre en sportsvæddemålsret og endda tæppe begrænsninger for bestemte væddemålstyper. Den regulerede væddemålssektor arbejdede hårdt for at forklare, hvorfor foranstaltninger af denne art ikke ville gøre nogen væsentlig forskel for sportens integritet.

reklame

"Det faktum, at disse bestemmelser ikke var medtaget, er et bevis på den konstruktive politik, der blev vedtaget af Europarådets sekretariat og mange af dets medlemsstater. Det, vi har nu, er en relativt afbalanceret og brugbar ramme, der med rette søger at afspejle rækken af ​​eksisterende nationale lovgivningsrammer snarere end at erstatte dem. Der er dog stadig et lille antal områder, som vi mener kan forbedres, og vi håber, at der vil være muligheder for at gennemgå dem med tiden".

ESSAs generalsekretær Khalid Ali tilføjede: “Konventionen er primært fokuseret på at tackle faren for sport og de regulerede væddemålsmarkeder fra match-fixing, som primært stammer fra organiserede internationale kriminelle bander, korrupte sportsfolk og den uregulerede væddemålssektor. Som et af de potentielle ofre for denne kriminelle aktivitet hilser den regulerede væddemålssektor bifalder målene med konventionen, men det er vigtigt, at den indfører unødvendige begrænsninger, der kan føre forbrugere til de uregulerede markeder".

En evidensbaseret indberette på sportsvæddemål var for nylig frigivet af de tre foreninger, som fandt, at ”Forslag om, at nye markeder, såsom in-play (eller live) væddemål, der tilbydes af regulerede væddemålsoperatører, bør begrænses eller forbydes på grund af sportslig integritet, synes ikke på grund af vægten af ​​uafhængige data at være en politik, der genereres fra noget firma evidensbase ”.

reklame

Om EGBA

EGBA er en sammenslutning af førende europæiske spil- og væddemålsoperatører Bet-at-home.com, BetClic, bwinparty, Digibet, Expekt, og UnibetGibraltar Betting and Gaming Association (GBGA) er tilknyttet medlem af EGBA. EGBA er en non-profit sammenslutning, der er baseret i Bruxelles. Det fremmer retten til private spil- og væddemålsoperatører, der er reguleret og licenseret i en medlemsstat, til en fair markedsadgang i hele EU. Onlinespil og væddemål er et hurtigt voksende marked, men vil forblive i de næste årtier en begrænset del af det samlede europæiske spilmarked, hvor det traditionelle landbaserede tilbud forventes at vokse fra € 79.7 mia. GGR i 2012 til € 83 mia. GGR i 2015 og dermed beholde hovedparten med 85% af markedet.

Om RGA

RGA er den største onlineforeningshandelsforening i verden, der repræsenterer de største licenserede og aktiemarkedsnoterede fjernudbydere og softwareleverandører.

Om ESSA

ESSA blev oprettet i 2005 af de førende online sportsbogsoperatører i Europa for at overvåge uregelmæssige væddemål eller mulige insider-væddemål inden for hver sportsgren. For at nå dette mål implementerede ESSA et system til tidlig varsling mellem sine medlemmer, der fremhæver enhver mistænkelig væddemålsaktivitet. Systemet til tidlig varsling giver ESSA mulighed for at arbejde med sportsregulatorerne og deres disciplinære og juridiske afdeling, hvilket sikrer, at når en alarm gives, bliver regulatoren straks informeret, hvilket kan forhindre muligheden for spilmanipulation på en given begivenhed.

Indtil videre har ESSA underskrevet et aftalememorandum med FIFA, FA, DFB, ATP, ITF, WTA og har etableret tætte forbindelser med IOC og mange andre sportsregulatorer. ESSA har også informationsudvekslingsaftaler med en række regulerende organer såsom UK Gambling Commission, Gibraltar Gambling Commissioner og Malta Lotteries and Gaming Authority.

ESSA-medlemmer inkluderer ABB, Bet365, Betclic, Bet-at-Home; Betsson, BetVictor, bwinparty, Digibet, Expekt; Hong Kong Jockey Club, Interwetten, Ladbrokes, Paddy Power, Stanleybet, Unibet og William Hill.

For mere tak Klik her

Europa-Kommissionen

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 231 mio. EUR i forfinansiering til Slovenien

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 231 mio. EUR til Slovenien i forfinansiering, svarende til 13% af landets tildelingstilskud under Recovery and Resilience Facility (RRF). Forfinansieringsbetalingen vil bidrage til at sætte gang i gennemførelsen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Sloveniens plan for genopretning og modstandsdygtighed. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Sloveniens plan for genopretning og modstandsdygtighed.

Landet vil i alt modtage € 2.5 mia., Bestående af € 1.8 mia. I tilskud og € 705 mio. I lån, i løbet af planens levetid. Dagens udbetaling følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. EUR i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU.

RRF er kernen i NextGenerationEU, som vil yde 800 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne. Den slovenske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. EN pressemeddelelse er tilgængelig online.

reklame

Læs

Cypern

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 157 mio. EUR i forfinansiering til Cypern

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 157 mio. EUR til Cypern i forfinansiering, svarende til 13% af landets finansielle tildeling under Recovery and Resilience Facility (RRF). Forfinansieringsbetalingen vil hjælpe med at sætte gang i gennemførelsen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed.

Landet vil i alt modtage 1.2 milliarder euro i løbet af planens levetid, med 1 milliard euro i tilskud og 200 millioner euro i lån. Dagens udbetaling følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. Euro i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU. En del af NextGenerationEU vil RRF yde 723.8 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne.

Den cypriotiske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. EN pressemeddelelse er tilgængelig online.

reklame

Læs

Belgien

EU's samhørighedspolitik: Belgien, Tyskland, Spanien og Italien modtager 373 mio. EUR til støtte for sundheds- og socialtjenester, SMV'er og social inklusion

Udgivet

on

Kommissionen har bevilget 373 mio. EUR til fem Europæiske Socialfond (ESF) og Europæiske Fond for Regionaludvikling (EFRU) operationelle programmer (OP'er) i Belgien, Tyskland, Spanien og Italien for at hjælpe landene med beredskab og reparation af coronavirus inden for rammerne af REACT-EU. I Belgien vil ændringen af ​​Wallonia OP stille yderligere 64.8 mio. EUR til rådighed for anskaffelse af medicinsk udstyr til sundhedstjenester og innovation.

Midlerne vil støtte små og mellemstore virksomheder (SMV'er) i udviklingen af ​​e-handel, cybersikkerhed, websteder og onlinebutikker samt den regionale grønne økonomi gennem energieffektivitet, miljøbeskyttelse, udvikling af smarte byer og lavemission offentlige infrastrukturer. I Tyskland, i forbundsstaten Hessen, vil 55.4 mio. EUR støtte sundhedsrelateret forskningsinfrastruktur, diagnostisk kapacitet og innovation på universiteter og andre forskningsinstitutioner samt forskning, udvikling og innovationsinvesteringer inden for klima og bæredygtig udvikling. Dette ændringsforslag vil også yde støtte til SMV'er og midler til opstart via en investeringsfond.

I Sachsen-Anhalt vil 75.7 mio. EUR lette samarbejdet mellem SMV'er og institutioner inden for forskning, udvikling og innovation, og tilvejebringe investeringer og arbejdskapital til mikrovirksomheder, der er ramt af coronavirus-krisen. Desuden vil midlerne muliggøre investeringer i virksomheders energieffektivitet, støtte digital innovation i SMV'er og erhverve digitalt udstyr til skoler og kulturinstitutioner. I Italien modtager den nationale OP 'Social Inklusion' 90 mio. EUR til fremme af social integration af mennesker, der oplever alvorlig materiel afsavn, hjemløshed eller ekstrem marginalisering, gennem 'Housing First' -tjenester, der kombinerer levering af umiddelbare boliger med mulighed for social- og arbejdsformidling .

reklame

I Spanien tilføjes 87 mio. EUR til ESF OP for Castilla y León for at støtte selvstændige og arbejdstagere, der fik deres kontrakter suspenderet eller reduceret på grund af krisen. Pengene vil også hjælpe hårdt ramte virksomheder med at undgå fyringer, især i turistsektoren. Endelig er midlerne nødvendige for at give vigtige sociale tjenester mulighed for at fortsætte på en sikker måde og for at sikre uddannelseskontinuitet under hele pandemien ved at ansætte yderligere personale.

REACT-EU er en del af NæsteGenerationEU og yder 50.6 mia.EUR ekstra finansiering (i løbende priser) til samhørighedspolitiske programmer i løbet af 2021 og 2022. Tiltag fokuserer på at understøtte arbejdsmarkedets modstandsdygtighed, job, SMV'er og lavindkomstfamilier samt etablere fremtidssikret grundlag for de grønne og digitale overgange og et bæredygtigt socioøkonomisk opsving.

reklame

Læs
reklame
reklame
reklame

trending