Følg os

Forretning

Fald af senior britiske embedsmænd i EU 'bekymrende'

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

ParlyDen britiske regering er opfordret til at "øge sit spil" for at standse et forudsagt "bekymrende" fald i antallet af højtstående britiske embedsmænd i Den Europæiske Union.

En ny rapport fra British Bankers 'Association (BBA) advarer om, at manglende løsning af problemet vil se et "kraftigt fald" i Storbritanniens indflydelse i Bruxelles.

BBA siger, at Storbritannien i øjeblikket med rimelighed er repræsenteret i de øverste led i Europa-Kommissionen. Af de 128 ledende stillinger og øverste kabinetstillinger havde Tyskland 20, Storbritannien 13 og Frankrig 11 ved udgangen af ​​2013.

reklame

Men foreningen peger på en "bekymrende" forestående "klintkant" for britisk indflydelse, fordi mange af de højtstående britiske embedsmænd er tæt på pensionsalderen, og der ikke er nogen 'pipeline' af juniorkolleger, der er klar til at erstatte dem.

Andelen af ​​permanente britiske embedsmænd i Kommissionen er også faldende hurtigt - fra 9.6% i 2004 til 4.5% sammenlignet med en britisk befolkningsandel på ca. 12%.

BBA siger, at "selv disse lave tal" er koncentreret i afdelinger, der ikke er politisk fokuserede, for eksempel generaldirektoratet for kommunikation.

reklame

Dette efterlader andelen af ​​britiske embedsmænd i afdelinger, der er afgørende for udarbejdelsen og tilsynet med lovgivningen om finansielle tjenester, endnu lavere, såsom 3.5% i det indre marked og GD for tjenester, hvor der kun er en britisk statsborger blandt 19 topledere sammenlignet med fire franske statsborgere, tre spanske statsborgere og to ledere hver fra Italien, Holland og Tyskland.

De øverste ledere, der fører tilsyn med landbrugsprodukter, fra vin til markafgrøder, kommer stort set fra Frankrig, Italien og Spanien.

Rapporten afslører også, at Storbritannien i de sidste tre år kun tegnede sig for 2.4% af de kandidater, der deltog i EU-embedseksamen, og kun 2.6% af dem, der bestod eksamen.

Derudover er ikke en person fra den britiske regerings genstartede EU Fast Stream, der giver mulighed for en fem måneders udstationering til Kommissionen, gået ind i den udøvende myndighed.

Repræsentationen i Den Europæiske Tjeneste for Ekstern Handling er lidt højere med 7.6% af de britiske medarbejdere, og Storbritannien har i øjeblikket 107 udstationerede nationale eksperter, der arbejder i EU-institutionerne.

Anslået 1,000 tjenestemænd i Kommissionen vil gå på pension hvert år i de næste 10-20 år, og af disse forventes 950 at komme fra medlemsstater, som Storbritannien, der tiltrådte før 2004.

Men for at imødegå det potentielle "store fald" i dens indflydelse, siger BBA, at Storbritannien f.eks. Burde argumentere for at øge antallet af britiske ledere, der arbejder med lovgivning om finansielle tjenester "for at afspejle det faktum," at Storbritannien er vært for det førende finansielle centrum I Europa.

BBAs administrerende direktør Anthony Browne sagde: ”Det er afgørende, at Storbritannien har så stor indflydelse som muligt i Bruxelles.

”Når det kommer til personalet, der arbejder i Bruxelles, slår Storbritannien massivt under sin vægt, især i de vigtigste dele af Kommissionen. Det Forenede Kongerige har mindre end halvdelen af ​​det personale, det burde have for befolkningens størrelse, og endda langt mindre EU-lande er bedre repræsenteret. Dette betyder, at der er færre mennesker med en stærk forståelse af britiske problemer i magtgangene i Bruxelles, og derved større sandsynlighed for, at vores nationale interesser ikke tages korrekt i betragtning.

”Situationen er dårlig nu, men den vil blive meget værre. Færre end tre ud af 100 personer, der består EU-optagelsesprøver, kommer fra Storbritannien. Vi er også bekymrede for, at et antal højtstående britiske embedsmænd snart går på pension, og at regeringen ikke gør nok for at erstatte dem. Denne klippeeffekt er reel og bekymrende, så regeringen har brug for at styrke sit spil. ”

En talsmand for regeringen sagde: "Det er i UK's interesse, at vi er godt repræsenteret i EU-institutionerne. UK's erfaring og indsigt kan tilføje reel værdi til EU-institutionernes politik og lovgivningsmæssige udvikling.

"Vi anerkender problemet med, at Storbritannien i forhold til dets andel af EU's befolkning er betydeligt underrepræsenteret blandt personalet i de store EU-institutioner. Det er en nøgleprioritet, som regeringen er forpligtet til at vende om dette."

EU-bemanningsenheden, der blev lanceret i april 2013, sigter mod at vende tendensen ved at fremme EU-karrieremuligheder og øge udstationeringer i positioner af strategisk betydning for Storbritannien.

En talsmand for Kommissionen sagde: "Vi er opmærksomme på, at det nuværende antal britiske statsborgere i Kommissionen er langt under det forventede niveau. Hvad angår en række andre lande, herunder Demark og Irland, vil denne situation blive forværret af de forventede høje niveauer af pensioneringer. efter 40 års medlemskab og af de lave niveauer af entry-level ansøgninger fra Storbritannien på omkring 2.4%.

Derfor arbejder Kommissionen hårdt med embedsmænd i den britiske regering for at tilskynde motiverede briter til at komme og arbejde i EU-institutionerne. "

UK Tory MEP Vicky Ford, der er formand for Udvalget for det Indre Marked, sagde: "Da EU-love normalt forhandles på engelsk, spiller britiske embedsmænd en vigtig rolle og vil ofte være afhængige af at udarbejde de endelige detaljer i kompleks lovgivning. Mange potentielle britiske kandidater har fortalte mig, at de ikke kan opfylde Kommissionens adgangskriterier, fordi de ikke taler et andet europæisk sprog. Dette er særlig barriere for britiske statsborgere, da det er almindeligt fra lyse kandidater fra andre lande at være meget dygtige i engelsk som andetsprog. "

UKIP-næstformand Paul Nuttall sagde: "Det, vi ser, er en gradvis frigørelse fra EU, der ikke kun er synlig i meningsmålingerne, men som også nu tydeligt fremgår blandt selve etableringen. At EU har gjort sprogkravene strengere, med tre flydende sprog, der kræves for en ny aktør, er ikke ved et uheld designet til at gøre livet sværere for britiske ansøgere. "

Digitale økonomi

Kommissionen foreslår en vej til det digitale årti for at levere EU's digitale transformation inden 2030

Udgivet

on

Den 15. september foreslog Kommissionen en vej til det digitale årti, en konkret plan for at opnå den digitale transformation af vores samfund og økonomi inden 2030. Den foreslåede vej til det digitale årti vil oversætte EU's digitale ambitioner for 2030 ind i en konkret leveringsmekanisme. Det vil oprette en styringsramme baseret på en årlig samarbejdsmekanisme med medlemsstaterne for at nå frem til 2030 Digitale tiårsmål på EU -plan inden for områderne digitale færdigheder, digitale infrastrukturer, digitalisering af virksomheder og offentlige tjenester. Det har også til formål at identificere og gennemføre store digitale projekter, der involverer Kommissionen og medlemsstaterne. Pandemien fremhævede den centrale rolle, digital teknologi spiller i opbygningen af ​​en bæredygtig og velstående fremtid. Krisen afslørede især en kløft mellem digitalt egnede virksomheder og dem, der endnu ikke ville vedtage digitale løsninger, og fremhævede kløften mellem godt forbundne byer, landdistrikter og fjerntliggende områder. Digitalisering giver mange nye muligheder på den europæiske markedsplads, hvor mere end 500,000 ledige stillinger inden for cybersikkerhed og dataeksperter forblev ubesatte i 2020. I tråd med europæiske værdier bør Vejen til det digitale årti styrke vores digitale lederskab og fremme menneskecentreret og bæredygtig digital politik styrke borgere og virksomheder. Flere oplysninger findes i dette pressemeddelelse, Q & A og faktablad. Præsident von der Leyens Union of State -adresse er også tilgængelig online.

reklame

Læs

Den Europæiske Investeringsbank

EIB styrker det globale udviklingsfokus og støtter 4.8 mia. € ny finansiering til energi, transport, COVID -vacciner og erhvervsinvesteringer

Udgivet

on

Bestyrelsen for Den Europæiske Investeringsbank (EIB) har godkendt planer om at styrke sit globale udviklingsengagement. Det godkendte også 4.8 mia. Euro i ny finansiering til 24 projekter til støtte for klimaindsatser, COVID -vacciner og økonomisk modstandsdygtighed, bæredygtig transport og uddannelse.

”I juni bad Ministerrådet EU-banken om at øge sit bidrag til Unionens udviklingsindsats gennem dedikerede strategier, stærkere tilstedeværelse på jorden globalt og bedre koordinering med partnere i en ægte Team Europe-tilgang. I dag reagerede vi på Rådets opfordring ved at foreslå oprettelse af en afdeling af EIB med fokus på udviklingsfinansiering, og bestyrelsen godkendte dette forslag. Som følge heraf vil EU -banken kunne yde et stærkere bidrag til at styrke Europas strategiske autonomi ved at placere flere eksperter på stedet og være en mere effektiv partner for andre multilaterale og nationale udviklingsbanker. Og vi vil være bedre i stand til at forfølge vores globale ambition med hensyn til kampen mod klimaændringer, ”sagde EIB's præsident Werner Hoyer.

Styrkelse af EIB's udviklingseffekt

reklame

EIB's bestyrelse godkendte bankens forslag om at oprette en udviklingsfilial for at øge virkningen af ​​dens aktiviteter uden for EU. Det understøtter EIB's svar på opfordringen til handling udtrykt i 'Rådets konklusioner om den forbedrede europæiske finansielle arkitektur for udvikling (2021)', der blev vedtaget den 14. juni 2021. EIB vil gennem sin udviklingsgren omorganisere sine aktiviteter uden for Den Europæiske Union og øge sin tilstedeværelse på stedet og udvikle mere målrettede strategier og tjenester i tæt samarbejde med partnere.

Banken vil forstærke repræsentationer uden for EU og oprette en række regionale knudepunkter, der intensiverer komplementaritet og samarbejde med multilaterale udviklingsbanker, nationale udviklingsfinansieringsinstitutioner og lokale partnere i en Team Europe -tilgang. Knudepunkterne vil fokusere på tematiske sektorer, produktkompetencer og tjenester, der svarer til behovene i den region, hvor de er placeret. Det første regionale knudepunkt, der styrker EIB -arbejdet i Østafrika, vil blive placeret i Nairobi.

En ny rådgivende gruppe rådgiver EIB om dens aktiviteter uden for EU. Det vil omfatte

reklame

EU's udviklingspolitiske beslutningstagere udpeget af medlemsstaterne, Europa -Kommissionen og EU -Udenrigstjenesten.

€ 2.2 mia. Til klimaindsats, ren energi og energieffektive hjem

EIB godkendte ny finansiering for at øge vind- og solenergiproduktion i Spanien og Portugal, opgradere nationale energinet i Polen og forbedre energieffektiviteten og reducere varmeregninger i Ungarn og Finland.

Målrettede finansieringsordninger til fremskyndelse af investeringer i småskala vedvarende energi og klimaprojekter i Østrig og Polen og i Latinamerika og Afrika blev også godkendt.

€ 647 millioner til implementering af COVID -vaccine, sundhed og uddannelse

Baseret på Den Europæiske Investeringsbanks opbakning til udvikling af COVID-vaccine og implementering af nye programmer til finansiering af køb af COVID-19-vacciner til distribution i Argentina og i hele Sydasien, herunder Bangladesh, Bhutan, Nepal, Sri Lanka og Maldiverne, blev bekræftet.

Bestyrelsen besluttede at støtte udbygningen af ​​langtidspleje til handicappede patienter i Holland, udrulning af digital læringsteknologi i folkeskoler og gymnasier og opgradering af videnskabelig forskning i Kroatien blev også aftalt.

€ 752 mio. Til bæredygtig by-, regional-, luft- og søtransport

Sporvognspassagerer i den slovakiske by Košice og pendlere i de polske byer Gdansk, Gdynia og Sopot og på tværs af Moldova vil drage fordel af nye EIB -støttede investeringer til modernisering og forbedring af transportforbindelser.

De italienske havne i Genova og Savona vil modtage EIB -finansiering til at opgradere jernbaneadgang og bedre beskytte havnene mod oversvømmelser og mere ekstremt vejr gennem opførelsen af ​​en ny molo.

EIB indvilligede også i at finansiere udskiftning og opgradering af lufttrafikstyring og navigationsudstyr for at opretholde sikkerhedsstandarder i det ungarske luftrum.

€ 500 mio. Til investeringer i den private sektor og økonomisk modstandsdygtighed mod COVID-19

EIB's bestyrelse godkendte også nye finansieringsprogrammer, der forvaltes af lokale bank- og investeringspartnere, for at støtte investeringer fra virksomheder i hele Spanien, Polen og Sydøstasien, der står over for COVID-19-udfordringer.

Baggrundsoplysninger:

Den Europæiske Investeringsbank (EIB) er den langsigtede udlån institution i Den Europæiske Union, der ejes af dens medlemsstater. Det gør langfristet finansiering til rådighed for sunde investeringer for at bidrage til EU-politiske mål. Oversigt over projekter godkendt af EIB's bestyrelse.

Læs

Forretning

Master in Management -programmet for GSOM SPbU har været blandt de 25 bedste blandt de førende FT Global Masters in Management 2021

Udgivet

on

Master in Management (MiM) -programmet fra Graduate School of Management ved St. ifølge Financial Times. GSOM SPbU er fortsat den eneste russiske skole repræsenteret i denne rangordning. 

I 2013 kom Master in Management -programmet ind på Financial Times placering med 65. plads på listen over de bedste programmer for første gang. I løbet af de sidste otte år har MiM -programmet formået at forbedre sin position og stige på 40 linjer takket være det unikke i uddannelsesindhold og støtte fra alumner og virksomhedspartnere.

“Den høje position i FT Rangering af Master in Management -programmet er resultatet af det daglige arbejde i mange afdelinger, støtte fra partnere og bidraget fra hver lærer, der arbejder på programmet. Vi glæder os naturligvis over det nye opnåede resultat, som sætter programmet på et særligt sted, ikke kun på det russiske erhvervsuddannelsesmarked, men også på verdensplan. Men for os er dette først og fremmest en indikator på, at vi er på rette vej, hvilket betyder, at vi fortsat skal arbejde på konstant forbedring af de underviste discipliner, studiestøtte, videreudvikling af det internationale miljø, styrkelse af samarbejdet med arbejdsgivere, herunder med virksomheder, der er medlemmer af GSOM Advisory Board. Jeg lykønsker oprigtigt alle, der er involveret i oprettelsen og udviklingen af ​​programmet, og jeg lykønsker studerende og alumner, og jeg håber, at vi vil fortsætte med at arbejde sammen, vi vil opnå nye høje resultater! ” sagde Yulia Aray, lektor, Institut for Strategisk og International Ledelse, Akademisk Direktør for Master i Management -program.

reklame

De akademiske partnere for GSOM SPbU - Swiss University of St. Gallen og Higher Commercial School of Paris indtog første og anden pladsen i Global Masters in Management 2021 -rangeringen. Andre akademiske partnere for GSOM SPbU har taget linjerne ved siden af ​​Business School i rangeringen: School of Business, University of Mannheim (Tyskland) har en 24. position; Indian Institute of Management (Ahmedabad) er på den 26. linje.

The Financial Times listen indeholder 100 uddannelsesprogrammer. Publikationen udarbejder en rangordning baseret på en analyse af data modtaget fra handelshøjskoler og anonyme kommentarer fra alumner. Kun handelshøjskoler med mindst en af ​​de internationale akkrediteringer: AACSB og EQUIS kan deltage i rangeringen. Der tages højde for i alt 17 kriterier: lønstigningstakten over tre år, karrierevækst, støtte til en handelsskole i karriereudvikling, andelen af ​​alumner, der fik et job tre måneder efter eksamen, antallet af udenlandske lærere og andre. Og selvfølgelig er en af ​​hovedindikatorerne den gennemsnitlige løn for alumner tre år efter eksamen - på GSOM SPbU er det mere end $ 70,000 om året.

Placeringen af ​​den internationale forretningsavis Financial Times (FT) udgivet i mere end 20 lande. De er en generelt accepteret indikator for kvaliteten af ​​en handelsskole eller et individuelt program.

reklame

GSOM SPbU er en førende russisk handelsskole. Det blev etableret i 1993 ved Sankt Petersborg Universitet, som er et af de ældste klassiske universiteter og det største center for videnskab, uddannelse og kultur i Rusland. I dag er GSOM SPbU den eneste russiske Business School, der er inkluderet i top-100 bedste europæiske skoler i Financial Times-rangeringen og har to prestigefyldte internationale akkrediteringer: AMBA og EQUIS. GSOM Advisory Board omfatter ledere fra erhvervslivet, regeringen og det internationale akademiske samfund.

Læs
reklame
reklame
reklame

trending