Følg os

Tiltrædelse

Catalanerne fat Juncker og Schultz

DEL:

Udgivet

on

catalansk banner catalansk nationalforsamling (ANC) fortsætter sin kampagne for at gøre den catalanske sag internationalt kendt. Et banner er blevet foldet ud, som er rettet til de respektive præsidenter for Europa-Kommissionen og Parlamentet, og hævder catalanernes ret til at stemme om deres politiske fremtid.

"Hr. præsident, catalanerne stemmer frihed den 9. november." Sådan lød beskeden den 20. juli blev sendt til de respektive formand for Europa-Parlamentet og Kommissionen ved et møde i Ebro Delta Natural Park i Catalonien. Målet er at gøre krav på catalanernes ret til frit at bestemme, om de ønsker at blive en ny selvstændig stat i Europa.

Et kæmpe banner på 15x30 meter blev foldet ud af mere end 500 mennesker, og afslørede et billede af ansigtet på Jean-Claude Juncker og Martin Schulz - aktivister ønsker at informere det internationale samfund om, at catalanerne den 9. november vil holde en folkeafstemning om sig selv. -beslutsomhed. Deltagerne dannede også et menneskeligt 'V' for 'Vote' og 'Voluntat' ('Vil').

Et budskab til verden

I løbet af denne sommer bliver der udover talrige menneskelige "V'er", der skal dannes over hele Catalonien, foldet 10 enorme bannere ud med budskaber rettet til verdensledere som Barack Obama, Jean Claude Juncker, Martin Schulz, Angela Merkel, François Hollande, David Cameron, Matteo Renzi, Ban Ki-moon, Dilma Rousseff, Pave Frans og Fredrik Reinfeldt.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending