Følg os

EU

Tale: Kamall til Juncker - vil du have, at din kommission skal være den sidste for gamle eller den første for nye?

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

o-SYED-KAMALL-facebookHvor Jean-Claude Juncker foreslår en fremadrettet dagsorden for ledelse for en ny æra, vil ECR støtte ham. Men når han ser bagud mod en mere central europæisk superstat "vil vi foreslå et positivt alternativ", sagde Syed Kamall, leder af europæiske konservative og reformister, i dagens tale forud for Junckers bekræftelsesafstemning i Europa-Parlamentet.

Kamall sagde i salen, at ECR ikke kunne støtte Juncker af to grunde: nemlig den proces, der førte ham til at blive nomineret af rådet (hvilket har ført til 'mor til alle bagrumsaftaler') og frygten for, at han er ikke den rette mand til at lede en dagsorden for reformer.

Han sagde: "Hr. Juncker, større ændringer sker ikke alene. Det har brug for lederskab for at drive det. Lederskab, der ikke ser frem, tilbage. Lederskab, der anerkender udfordringerne i 2050'erne, er ikke 1950'erne. Lederskab, der forstår bekymringerne af Europas folk, der ønsker et Europa for samarbejde ikke et Europa for centralisering.

reklame

"Hvis du fremsætter en dagsorden, der åbner markeder, nedbryder barrierer og decentraliserer magt, så vil vi stå sammen med dig. Men hvis du tilslutter dig en gammel, træt, bagudvendt dagsorden, vil vi tilbyde et positivt, konstruktivt alternativ.

"Mange af os leder efter dig for at afklare din holdning, hr. Juncker. I sidste uges høringer med politiske grupper om emner som euro-føderalisme, barselsorlov og budgetstrengighed sagde du til ECR en ting og syntes at fortælle de andre grupper en anden. Vi har brug for den ægte hr. Juncker til at rejse sig og fortælle os alle, hvad han virkelig tror på.

"Men i virkeligheden ved du, og vi ved, at intet af dette betyder noget. Handlen er gennemført. Bedervet er blevet delt ud. Valget, der skulle afslutte alle back-room-tilbud, har resulteret i mor til alle backroom-tilbud. Du ved, og vi ved, at du sandsynligvis bliver den næste formand for Kommissionen, og hr. Juncker, vi ønsker dig held og lykke. Men medlemmer af min politiske gruppe kan ikke stemme på dig i dag af to grunde: For det første gør vi ikke abonnerer på den proces, der førte dig her, vi tror ikke, du har et EU-dækkende mandat, der strækker sig over alle 28 medlemslande. Og for det andet er medlemmer af min gruppe endnu ikke overbevist om, at du er den rette mand til at lede anklagen for Europæisk reform. Jeg håber, at du i de næste par år viser os forkert.

reklame

"Spørgsmålet, som jeg vil stille dig, er dette: vil du have, at din kommission skal være den sidste i en gammel æra eller den første af en ny? Dette er kernen i den ledelse, vi gerne vil se: ikke 'mere Europa 'eller intet Europa, men et bedre Europa.

"Vi har brug for lederskab for at reformere budgettet til en ny æra. Gå væk fra ideen om, at et større budget betyder et bedre budget. Lad os i stedet have et bedre budget for at lette investering, infrastruktur, teknologi og forskning. Lad vores børn arve en livlig økonomi bygget for deres fremtid. De må ikke arve store gæld til at betale for vores fortid. I stedet for at fokusere på, hvordan man skaffer flere penge fra egne ressourcer - lad os føre debatten om, hvordan vi bruger skatteydernes penge bedre. Derfor ville min gruppe gerne se en dedikeret kommissær for budgetkontrol.

"Vi har brug for ledelse for at opbygge et indre marked, der passer til den nye æra. Alligevel er otte år fra servicedirektivet et indre marked for tjenester stadig langt fra en realitet. Hvorfor sætter vi os ikke ned med digitale iværksættere og spørger dem om barrierer, de står over for, og lad os derefter rive dem ned. Det er på tide, at vi leverer et digitalt indre marked for alle. Lad os se på energimarkedet og identificere og fjerne blokeringer, skabe incitamenter for forbrugerne til at fremme energieffektivitet og sikre investering i energisikkerhed. Ny energikilder og flere sammenkoblinger for at reducere vores afhængighed af regimer i Mellemøsten og Rusland.

"Vi har brug for lederskab for at levere mere handel og en international udviklingspolitik, der passer til en ny æra. Mere åbne og gennemsigtige handelsaftaler med hurtigt voksende økonomier. Internationale udviklingsprogrammer til fremme af ejendomsrettigheder, juridiske og finansielle systemer. Støtte til iværksættere i fattigere lande at skabe rigdom og arbejdspladser for lokale folk i deres lande. Vi har brug for lederskab for at fremme bedre regler, der passer til en ny æra. Vi bør tale med virksomheder i alle størrelser - direkte - og spørge dem, hvad der forhindrer dem i at skabe ekstra job og vækst .

"Vi har brug for lederskab for at tackle de underliggende svagheder i euroområdet: de betydelige produktivitetshuller, der medfører jobtab og lammende ungdomsarbejdsløshed i Sydeuropa. Med euroen har mange medlemsstater mistet valutakursinstrumentet for at løse disse problemer. Som et resultat har vi set byrder overført fra banker til skatteydere, traktater brudt og utallige statsinterventioner.

”Vi har brug for lederskab inden for indvandring for at genoprette folks tro på både princippet om fri bevægelighed for de arbejdstagere, der ønsker at arbejde og bidrage til deres nye værtslande, men også i kontrolleret migration, der respekterer rettighederne for alle medlemslande - både dem, der byder nye arbejdere velkommen men også dem, der mister deres yngste og klareste til andre lande.

"Hr. Juncker, jeg har i dag skitseret et par eksempler på, hvor ledelse er nødvendig for at opbygge et EU, der passer til en ny æra, for det århundrede, der ligger foran os, ikke det århundrede, der ligger bag os. Lederskab til at tackle vores vælgers frygt og mistanke over for EU's retning. Ledelse, der søger at opfylde folks håb og ambitioner om fremtiden.

"Hr. Juncker, medlemmer af min gruppe føler sig ikke i stand til at stemme på dig i dag. Men hvor du fremsætter en dagsorden, der fører EU mod fremtiden, til udfordringerne i en ny æra, så kan du se til os om støtte. "

Cypern

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 157 mio. EUR i forfinansiering til Cypern

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 157 mio. EUR til Cypern i forfinansiering, svarende til 13% af landets finansielle tildeling under Recovery and Resilience Facility (RRF). Forfinansieringsbetalingen vil hjælpe med at sætte gang i gennemførelsen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed.

Landet vil i alt modtage 1.2 milliarder euro i løbet af planens levetid, med 1 milliard euro i tilskud og 200 millioner euro i lån. Dagens udbetaling følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. Euro i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU. En del af NextGenerationEU vil RRF yde 723.8 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne.

Den cypriotiske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. EN pressemeddelelse er tilgængelig online.

reklame

Læs

Belgien

EU's samhørighedspolitik: Belgien, Tyskland, Spanien og Italien modtager 373 mio. EUR til støtte for sundheds- og socialtjenester, SMV'er og social inklusion

Udgivet

on

Kommissionen har bevilget 373 mio. EUR til fem Europæiske Socialfond (ESF) og Europæiske Fond for Regionaludvikling (EFRU) operationelle programmer (OP'er) i Belgien, Tyskland, Spanien og Italien for at hjælpe landene med beredskab og reparation af coronavirus inden for rammerne af REACT-EU. I Belgien vil ændringen af ​​Wallonia OP stille yderligere 64.8 mio. EUR til rådighed for anskaffelse af medicinsk udstyr til sundhedstjenester og innovation.

Midlerne vil støtte små og mellemstore virksomheder (SMV'er) i udviklingen af ​​e-handel, cybersikkerhed, websteder og onlinebutikker samt den regionale grønne økonomi gennem energieffektivitet, miljøbeskyttelse, udvikling af smarte byer og lavemission offentlige infrastrukturer. I Tyskland, i forbundsstaten Hessen, vil 55.4 mio. EUR støtte sundhedsrelateret forskningsinfrastruktur, diagnostisk kapacitet og innovation på universiteter og andre forskningsinstitutioner samt forskning, udvikling og innovationsinvesteringer inden for klima og bæredygtig udvikling. Dette ændringsforslag vil også yde støtte til SMV'er og midler til opstart via en investeringsfond.

I Sachsen-Anhalt vil 75.7 mio. EUR lette samarbejdet mellem SMV'er og institutioner inden for forskning, udvikling og innovation, og tilvejebringe investeringer og arbejdskapital til mikrovirksomheder, der er ramt af coronavirus-krisen. Desuden vil midlerne muliggøre investeringer i virksomheders energieffektivitet, støtte digital innovation i SMV'er og erhverve digitalt udstyr til skoler og kulturinstitutioner. I Italien modtager den nationale OP 'Social Inklusion' 90 mio. EUR til fremme af social integration af mennesker, der oplever alvorlig materiel afsavn, hjemløshed eller ekstrem marginalisering, gennem 'Housing First' -tjenester, der kombinerer levering af umiddelbare boliger med mulighed for social- og arbejdsformidling .

reklame

I Spanien tilføjes 87 mio. EUR til ESF OP for Castilla y León for at støtte selvstændige og arbejdstagere, der fik deres kontrakter suspenderet eller reduceret på grund af krisen. Pengene vil også hjælpe hårdt ramte virksomheder med at undgå fyringer, især i turistsektoren. Endelig er midlerne nødvendige for at give vigtige sociale tjenester mulighed for at fortsætte på en sikker måde og for at sikre uddannelseskontinuitet under hele pandemien ved at ansætte yderligere personale.

REACT-EU er en del af NæsteGenerationEU og yder 50.6 mia.EUR ekstra finansiering (i løbende priser) til samhørighedspolitiske programmer i løbet af 2021 og 2022. Tiltag fokuserer på at understøtte arbejdsmarkedets modstandsdygtighed, job, SMV'er og lavindkomstfamilier samt etablere fremtidssikret grundlag for de grønne og digitale overgange og et bæredygtigt socioøkonomisk opsving.

reklame

Læs

Europa-Kommissionen

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 2.25 milliarder euro i forfinansiering til Tyskland

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 2.25 milliarder euro til Tyskland i forfinansiering, svarende til 9% af landets finansielle tildeling under Recovery and Resilience Facility (RRF). Dette svarer til det forfinansieringsbeløb, som Tyskland anmodede om i sin genopretnings- og modstandsdygtighedsplan. Forfinansieringsbetalingen vil hjælpe med at sætte gang i implementeringen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Tysklands genopretnings- og modstandsdygtighedsplan. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Tysklands genopretnings- og modstandsdygtighedsplan.

Landet er indstillet til at modtage 25.6 mia. EUR i alt, fuldt ud bestående af tilskud, i løbet af planens levetid. Udbetalingen følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. Euro i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU. En del af NextGenerationEU vil RRF yde 723.8 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne. Den tyske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. En fuld pressemeddelelse er tilgængelig her.

reklame

Læs
reklame
reklame
reklame

trending