Følg os

EU

François Alfonsi valgt som første korsikanske EFA præsident

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

alfonsiEfter pensioneringen af ​​Eric Defoort som præsident har Den Europæiske Fri Alliance med enstemmighed valgt tidligere MEP François Alfonsi (Partitu di a Nazione Corsa - PNC) (billedet) som den nye EFA-præsident på mødet den 8. juli. Defoort vil fortsat repræsentere N-VA (Flandern) i EFA Bureau.

På sit 33-års jubilæum (9/7/1981) bød EFA-partiet for første gang velkommen til en korsikaner til at lede det eneste europæiske politiske parti, der arbejder for selvbestemmelse. Lorena Lopez de Lacalle (EA-Baskerlandet) blev valgt som EFA-partikasserer.

EFA takkede Defoort, der har været formand for partiet siden 2010, og lykønskede François Alfonsi med hans udnævnelse: "Som medlem af EFA Bureau vil jeg arbejde sammen med François Alfonsi. Jeg værdsatte især hans arbejde i den forløbne lovgivningsperiode som MEP, der forsvarede Korsika, de statsløse nationer i Frankrig og de truede sprog i Europa. "

reklame

Tidligere kolleger i EFA-gruppen og EFA-gruppens næstformænd Ian Hudghton (SNP-Skotland) og Jill Evans (Plaid Cymru-Wales) beskrev François Alfonsi som: "En brobygger, en politiker med en stærk sans for strategi, François vil have en vigtig rolle i at føre EFA-partiet til ny succes. ”

EFA-præsident Josep-Maria Terricabras (ERC-Catalonien) sagde: "EFA-gruppen i Europa-Parlamentet vil arbejde i en god synergi med EFA-partiet ledet af en af ​​vores mest aktive MEP'er i Europa-Parlamentets tidligere mandat."

Den nyvalgte EFA-præsident François Alfonsi sagde: ”Jeg ser det som min opgave at arbejde med en god forståelse og i fuldt samarbejde med alle 40 medlemspartier i EFA-partiet. Også et samarbejde både i og uden for Europa-Parlamentet med andre politiske aktører, der favoriserer selvbestemmelse, vil vise sig at være vigtigt for at opbygge et bedre Europa, et folkenes Europa. For tredive tre år siden underskrev mit parti en erklæring om oprettelse af Den Europæiske Fri Alliance, ligesom N-VA (VU), der indtil i dag var formand for EFA. Jeg vil være særlig stolt over at fortsætte Eric Defoort's arbejde og EFA-traditionen for at repræsentere dem, der ikke er repræsenteret i Europa. "

reklame

Tidligere EFA-præsidenter

2010-2014 Eric Defoort (Flandern - VU - N-VA)

2000-2010 Nelly Maes (Flandern - VU - Spirit)

1997-2000: Winnie Ewing (Skotland - SNP)

1994-1997: Jaak Vandemeulebroucke (Flandern - VU)

1991-1994: Winnie Ewing (Skotland - SNP)

1990-1991: Carlos Garaikoetxea (Baskerlandet - EA)

1981-1990: Jaak Vandemeulebroucke (Flandern-VU)

+ EFAs ærespræsident Maurits Coppieters (Flandern- VU)

François Alfonsi (født 14-05-1953)

MEP fra 2009-2014 for Korsika inden for den sydøstlige del af Frankrig valgkreds og borgmester i Osani. Han gjorde sit navn med Alfonsi-rapporten til støtte for truede sprog i 2013, som vandt overvældende støtte (92%) i Europa-Parlamentet. Han var medformand for intergruppen om traditionelle mindretal, nationale samfund og sprog og et aktivt medlem af den baskiske fredsprocesgruppe.

Alfonsi har været en korsikansk nationalist siden 1970'erne og blev valgt i 1987 til den korsikanske forsamling. Han har været borgmester i Osani siden 2002. Han er i øjeblikket medlem af partiet for den korsikanske nation (PNC).

Ved valget til Europa-Parlamentet i 2009 var han den anden kandidat på listen 'Europe Écologie' i den sydøstlige region og blev valgt til Europa-Parlamentet. Han var den anden korsikanske nationalist efter Max Simeoni (Green, 1989-1994), der blev valgt til Europa-Parlamentet.

Siden 2005 har han været aktivt medlem af EFA Party Bureau som næstformand for EFA Party og kasserer.

Europa-Kommissionen

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 231 mio. EUR i forfinansiering til Slovenien

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 231 mio. EUR til Slovenien i forfinansiering, svarende til 13% af landets tildelingstilskud under Recovery and Resilience Facility (RRF). Forfinansieringsbetalingen vil bidrage til at sætte gang i gennemførelsen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Sloveniens plan for genopretning og modstandsdygtighed. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Sloveniens plan for genopretning og modstandsdygtighed.

Landet vil i alt modtage € 2.5 mia., Bestående af € 1.8 mia. I tilskud og € 705 mio. I lån, i løbet af planens levetid. Dagens udbetaling følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. EUR i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU.

RRF er kernen i NextGenerationEU, som vil yde 800 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne. Den slovenske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. EN pressemeddelelse er tilgængelig online.

reklame

Læs

Cypern

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 157 mio. EUR i forfinansiering til Cypern

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 157 mio. EUR til Cypern i forfinansiering, svarende til 13% af landets finansielle tildeling under Recovery and Resilience Facility (RRF). Forfinansieringsbetalingen vil hjælpe med at sætte gang i gennemførelsen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed.

Landet vil i alt modtage 1.2 milliarder euro i løbet af planens levetid, med 1 milliard euro i tilskud og 200 millioner euro i lån. Dagens udbetaling følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. Euro i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU. En del af NextGenerationEU vil RRF yde 723.8 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne.

Den cypriotiske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. EN pressemeddelelse er tilgængelig online.

reklame

Læs

Belgien

EU's samhørighedspolitik: Belgien, Tyskland, Spanien og Italien modtager 373 mio. EUR til støtte for sundheds- og socialtjenester, SMV'er og social inklusion

Udgivet

on

Kommissionen har bevilget 373 mio. EUR til fem Europæiske Socialfond (ESF) og Europæiske Fond for Regionaludvikling (EFRU) operationelle programmer (OP'er) i Belgien, Tyskland, Spanien og Italien for at hjælpe landene med beredskab og reparation af coronavirus inden for rammerne af REACT-EU. I Belgien vil ændringen af ​​Wallonia OP stille yderligere 64.8 mio. EUR til rådighed for anskaffelse af medicinsk udstyr til sundhedstjenester og innovation.

Midlerne vil støtte små og mellemstore virksomheder (SMV'er) i udviklingen af ​​e-handel, cybersikkerhed, websteder og onlinebutikker samt den regionale grønne økonomi gennem energieffektivitet, miljøbeskyttelse, udvikling af smarte byer og lavemission offentlige infrastrukturer. I Tyskland, i forbundsstaten Hessen, vil 55.4 mio. EUR støtte sundhedsrelateret forskningsinfrastruktur, diagnostisk kapacitet og innovation på universiteter og andre forskningsinstitutioner samt forskning, udvikling og innovationsinvesteringer inden for klima og bæredygtig udvikling. Dette ændringsforslag vil også yde støtte til SMV'er og midler til opstart via en investeringsfond.

I Sachsen-Anhalt vil 75.7 mio. EUR lette samarbejdet mellem SMV'er og institutioner inden for forskning, udvikling og innovation, og tilvejebringe investeringer og arbejdskapital til mikrovirksomheder, der er ramt af coronavirus-krisen. Desuden vil midlerne muliggøre investeringer i virksomheders energieffektivitet, støtte digital innovation i SMV'er og erhverve digitalt udstyr til skoler og kulturinstitutioner. I Italien modtager den nationale OP 'Social Inklusion' 90 mio. EUR til fremme af social integration af mennesker, der oplever alvorlig materiel afsavn, hjemløshed eller ekstrem marginalisering, gennem 'Housing First' -tjenester, der kombinerer levering af umiddelbare boliger med mulighed for social- og arbejdsformidling .

reklame

I Spanien tilføjes 87 mio. EUR til ESF OP for Castilla y León for at støtte selvstændige og arbejdstagere, der fik deres kontrakter suspenderet eller reduceret på grund af krisen. Pengene vil også hjælpe hårdt ramte virksomheder med at undgå fyringer, især i turistsektoren. Endelig er midlerne nødvendige for at give vigtige sociale tjenester mulighed for at fortsætte på en sikker måde og for at sikre uddannelseskontinuitet under hele pandemien ved at ansætte yderligere personale.

REACT-EU er en del af NæsteGenerationEU og yder 50.6 mia.EUR ekstra finansiering (i løbende priser) til samhørighedspolitiske programmer i løbet af 2021 og 2022. Tiltag fokuserer på at understøtte arbejdsmarkedets modstandsdygtighed, job, SMV'er og lavindkomstfamilier samt etablere fremtidssikret grundlag for de grønne og digitale overgange og et bæredygtigt socioøkonomisk opsving.

reklame

Læs
reklame
reklame
reklame

trending