Følg os

Blogspot

Udtalelse: Londons bedre fremtid i et bedre Europa - hver forenet i mangfoldighed

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Dirk_HazellAf Dirk Hazell, Leader og London Region MEP kandidat for 4 Freedoms Party (UK EPP) (afbilledet, højre) - @DirkHazell og Dr NoelleAnne O'Sullivan, London-region MEP-kandidat til 4 Freedoms Party (UK EPP) (afbilledet nedenfor) - @PolComms

I dag (22 maj) er briterne de første i Europa for at stemme i årets nøglevalg til Europa-Parlamentet. Før denne vigtige britiske stemme, adresserer i aftes Confederation of British Industry's (CBI) årlige middag i London, CBI-præsident Sir Mike Rake advarede britiske virksomheder om, at risikoen for, at Storbritannien forlader EU, allerede er forårsager usikkerhed og fare for fremtiden Britiske indenlandske investeringer.

fotoprofilDen britiske regering bør være opmærksom på denne klare advarsel. Det Forenede Kongerige må ikke trækkes ud af EU, fordi det konservative parti under David Cameron er blevet infiltreret af UKIP's militante tendens.

reklame

Vi tror på det Londons fremtid er hjertet i Europa. Ja, EU har brug for reformering - men dette skal ske ved at arbejde med vores europæiske partnere i stedet for konstant at kritisere fra sidelinjerne. Storbritannien er et stort land med et stort folk, forenet i mangfoldighed og i stand til at føre ikke ud af EU.

Da EU - styret af Europas førende parti mainstream center-right EPP European People's Party - reformerer i løbet af de næste fem år, er det kun 4 Freedoms Party (UK EPP), der kan tilbyde londonere en stærk stemme inden for EPP. EPP's politiske familie planlægger at skabe millioner af nye job gennem vidtgående europæiske reformer og initiativer såsom EU's digitale indre marked.

Ved at arbejde inden for mainstream, vil vi levere reelle resultater for London og videre - herunder fuldførelse af indre marked, der blev lanceret for 25 år siden som et britisk konservativt initiativ, der i det væsentlige blev udtænkt af vores førende kandidat i Dirk Dirk, London. 4 Freedoms Party (UK EPP) vil bringe folk sammen og ikke drive dem fra hinanden.

reklame

I en nylig diskussion om den nye 4 Freedoms Party (UK EPP) udsendes på BBC TV Daglig Politik Vis, Det tidligere CBI-hoved, Lord Jones, var enig i, at hr. Cameron var forkert at flyve ud af den magtfulde, almindelige EPP-gruppe. Desværre lægger hr. Cameron sin egen overlevelse som partileder foran den britiske nationale interesse, som han tager Storbritannien på bredden af ​​Brexit. Britiske Euro-MP Daniel Hannans bandwagon af UKIP sympatisører er tydeligt overtager, trække det konservative parti over kanten.

Den britiske præsident David Cameron har effektivt tabt kontrol af sin frynse Euro-Group. Siden januar 2013 har Tory-ledede ECR-gruppemedlemmer stemt for to tredjedele af tiden med Farages UKIP-ledede EFD-medlemmer: at gøre sig til fælles blandt Europa-Parlamentets mindst indflydelsesrige medlemmer.

I modsætning hertil garanterer 4 frihedspartier (UK EPP) MEP'ere britisk input til EPP's indsats for job, velstand og sikkerhed. Et britisk MEP i EPP vil være mere værd for Storbritannien end hele UKIP's delegation.

Som en tidligere Tory festleder William Hague - og hans daværende rådgiver George Osborne - vil huske at sidde med mainstream center-højre ledere ved regelmæssige EPP-topmøder. Hannes og Osborne skal nu uden tvivl vide, hvor alvorligt en fejl Cameron lavet ved at bestille konservative Euro-parlamentsmedlemmer til forlade EPP i 2009, overgive den værdifulde chance for at forme europæisk politik indefra. Cameron springer konstant ind i UKIP, men appeasement virker aldrig!

4 Freedoms Party (UK EPP) begynder at reparere den skade, som Cameron skabte. Vi tilbyder vælgere i London en positiv platform for politikker, der afspejler en forfriskende og fremadskuende fortolkning af mainstream centergrund og center-right-værdier. Vi tilslutter os de fire grundlæggende EU-frihedsrettigheder for mennesker, varer, tjenester og kapital - plus de fire friheder, der er beskrevet i USAs præsident FD Roosevelts ikoniske 1941-stat for Unionens adresse, nemlig frihed til tale og tilbedelse, friheder fra vilje og frygt.

Vores EPP-værdier kombinerer en stærk økonomi med værdighed for de pensionister og sårbare. Vi tror på social og miljømæssig retfærdighed. Vi har en støbejernsforpligtelse, desværre under angreb fra andre i Storbritannien for at garantere menneskerettighederne.

Britiske afgivne stemmer i dag vil tæller mod bygningspolitiske grupperinger i Bruxelles. En stemme for den forkerte part risikerer at skabe nye hårde og meget rigtige politiske grupperinger i Europa-Parlamentet, som vil forsøge at reducere vores europæiske friheder.

Vi skal udfordre UKIP's frygtfængere mod EU og medrejsende: deres forvrængning af fortid og nutid, deres undertrykkende fremtidssyn. Den fiktive fortid, som Farage og hans UKIP-sympatisører fremkalder, er et svig mod vores virkelige historie. Vi i Storbritannien er et godt folk med en stærk tradition for at være retfærdige og åbne. Farages anti-indvandrer, fremmedhadede frygtdræbende har billiggjort denne europæiske valgkampagne. Farages gibes fordrejer sandheden og afleder opmærksomheden fra virkelige problemer i Storbritannien - ikke Bruxelles.

Folk kommer igennem hårde tider. Det er en hårdhed, der rammer sjælen i samfundet, når milliardærer er rigere end nogensinde, mens fødevarebanker er blevet et tragisk behov for de sårbare. Britiske politikere må ikke komme væk med at bebrejde "Bruxelles" for mangel på boliger, uddannelsesmangler, arkaisk transport, luftfartsselskaber uden fly og andre indenlandske problemer, som f.eks. Substandard kræftpleje, for hvilke britiske politikere alene er ansvarlige.

Som vores EPP-kommissions præsidentkandidat Jean-Claude Juncker fortalte en fyldt pressekonference i Bruxelles i går eftermiddag: ”Stem, men giv ikke dine stemmer til ekstremister, fremmedhad eller fascister, da de desværre fortsætter med at eksistere i Europa. Hvis vi ønsker, at Europa skal fungere og tjene sine borgere, skal vi stemme på folk, der vil arbejde hårdt i det næste Europa-parlament, der vil forsvare europæiske værdier og grundlæggende rettigheder, som fortsat kommer under regelmæssigt angreb både hjemme og i udlandet. ”

4 Freedoms Party (UK EPP), der står i London - med en fuld liste over otte kandidater, inklusive borgere fra andre EU-medlemslande - vil være en stærk stemme i Europa-Parlamentet og forsvare friheden for alle, der bor, arbejder og studerer i London og videre. Vi tror på at bringe mennesker sammen og ikke køre dem fra hinanden.

Valgte MEP'er med fire frihedspartier (UK EPP) tilslutter sig EPP-gruppen i Europa-Parlamentet, når det genoptræder i den første uge i juli. Som MEP'er vil vi sidde med den magtfulde EPP-politiske familie af Angela Merkel og andre mainstream-højre-EU-ledere.

Vi tror på London. Vi tror på Europa. Vi tror på mennesker. @UK_EPP

Rusland

EU skal være parat til ikke at anerkende russiske duma -valg, siger EPP

Udgivet

on

Rusland [nid: 114228]

”Vi har brug for en revision af Europas politik over for Rusland. Vi skal afskrække russiske trusler, inddæmme russisk indblanding i EU og dets nabolag og strategisk støtte pro-demokratiske kræfter i Rusland. Vi er nødt til at arbejde ud fra den antagelse, at forandringer er mulige i dette land, og at 'demokrati først' er vores første opgave i vores forhold til Rusland. Rusland kan være et demokrati, ”sagde Andrius Kubilius, EPP-MEP, forud for plenarmødedebatten den 14. september om fremtiden for de politiske forbindelser mellem EU og Rusland.

En parlamentarisk rapport, som Kubilius forfattede, og som vil blive sat til afstemning i dag (15. september), understreger, at Europa bør engagere sig i Moskva om spørgsmål af fælles interesse, såsom våbenkontrol, fredsopbygning, global sikkerhed eller klimaforandringer. Et sådant samarbejde bør imidlertid være strengt betinget af Kremls vilje til at overholde menneskerettigheder og internationale love. ”Samarbejdet på bestemte områder bør ikke føre til indrømmelser af EU's værdier og bør aldrig se bort fra konsekvenserne for vores partnere. Vi har brug for mere mod til at tage en stærk holdning over for Kreml-regimet for at forsvare menneskerettighederne. Vi skal sikre os, at ethvert yderligere engagement med Kreml afhænger af Putins vilje til at afslutte aggressioner, undertrykkelser og intimideringer i og uden for Rusland, ”understregede Kubilius.

reklame

Rapporten understreger endvidere, at EU skal være parat til ikke at anerkende den russiske duma og suspendere landet fra internationale parlamentariske forsamlinger, herunder Europarådets, hvis denne uges parlamentsvalg i Rusland anerkendes som svigagtig. »Folk i Rusland skal have valgret, ligesom mennesker i ethvert andet demokratisk land. Når centrale oppositionsspillere og modstandere af det russiske regeringsparti sidder i fængsel eller i husarrest, er der intet valg. Kremls kontinuerlige undertrykkelse af alle oppositionskandidater, frie medier eller NGO'er undergraver valgets legitimitet og retfærdighed. Vi gentager, at oppositionslederen Alexei Navalny skal løslades såvel som alle dem, der støttede ham under fredelige protester, ”sluttede Kubilius.

reklame
Læs

Tyskland

Tyske Grønnes medleder forsvarer den kæmpede kanslerkandidat

Udgivet

on

By

Medledere for Tysklands grønne parti Robert Habeck og Annalena Baerbock, også kandidat til kansler for De Grønne, lytter til NABU-foreningsleder Christian Unselt, mens de går en tur ved hederne i naturreservatet Biesenthaler Basin efter at have forelagt et øjeblikkeligt klimabeskyttelsesprogram i Biesenthal nær Bernau, nordøstlige Tyskland 3. august 2021. Tobias Schwarz/Pool via REUTERS

Medlederen for Tysklands Grønne forsvarede søndag (8. august) partiets kandidat til kansler ved næste måneds føderale valg og afviste forslag om, at han skulle erstatte hende, efter at hun havde begået en række kostbare fejl, skriver Paul Carrel, Reuters.

Økologerne steg kort i meningsmålingerne for at overhale forbundskansler Angela Merkels konservative blok, efter at de havde kaldt Annalena Baerbock (afbilledet) som deres kanslerkandidat i april, men er siden aftaget.

Baerbocks fejlstrøgne kampagne har inkluderet fejl i hendes cv og en skandale over en julebonusbetaling, som hun undlod at erklære for parlamentet. Baerbock har også sagt, at sexistisk undersøgelse holder hende tilbage. Læs mere.

reklame

"Fru Baerbock er egnet til kanslerembedet, og vores opgave er at sikre, at de grønne er stærke," sagde partiets medleder, Robert Habeck, til tv-stationen ZDF i et interview.

På spørgsmålet om de grønne skulle erstatte Baerbock med ham som deres kanslerkandidat, svarede Habeck: "Nej, det er ikke en debat."

Foruden de grønnes problemer vil partiet blive udelukket fra stemmesedlen i delstaten Saarland ved det nationale valg 26. september på grund af uregelmæssigheder i udvælgelsen af ​​regionale kandidater efter intern skænderi.

reklame

"De Grønne kampagne havde et par problemer, men ... Jeg glæder mig til august og september," sagde Habeck, der er partileder med Baerbock. "Alt er muligt."

En meningsmåling, der blev offentliggjort tidligere søndag, viste, at de venstreorienterede socialdemokrater (SPD) trak niveau med de grønne på 18%, bag Merkels konservative på 26%. Merkel, der har siddet ved magten siden 2005, planlægger at stille op efter valget. Læs mere.

INSA -undersøgelsen viste, at SPD -kandidaten Olaf Scholz i en hypotetisk direkte afstemning om kansler var godt fremme med 27% opbakning. Konservative Armin Laschet faldt på 14%, et point foran Baerbock, på 13%.

De Grønne præsenterede tirsdag et "nødklima -beskyttelsesprogram" med det formål at nulstille deres kampagne. Læs mere.

Læs

European Green Deal

Familier med lav indkomst og husejere i middelklassen må ikke betale for Green Deal, siger EPP

Udgivet

on

EPP-gruppen ønsker, at Europa bliver klimaneutralt inden 2050. "Denne vidtrækkende transformation af vores økonomier og samfund skal ske på en smart måde, fordi vi ønsker at bekæmpe klimaforandringer med innovation, konkurrenceevne og europæiske job. Vi vil omdanne den nødvendige transformation til en mulighed. Vi ønsker afkarbonisering og ikke de-industrialisering! Vi ønsker ikke kun at opstille mål, men finde den bedste måde for Europa at nå disse mål med særlig fokus på brint og i visse tilfælde gas, som en overgangsteknologi, "sagde Esther de Lange MEP, næstformand for EPP-gruppen med ansvar for økonomi og miljø.

Hendes erklæring kommer forud for Europa-Kommissionens præsentation af den såkaldte 'Fit for 55' -pakke, en enorm lovpakke med energi- og klimalove, der har til formål at omsætte 55% CO2-reduktionsmålet til konkrete nye regler for transport, industri, bygninger og andre sektorer.

"Vi skal være meget opmærksomme på, hvem der afregner regningen for Green Deal. Det kan ikke være familier med lav indkomst, husejere fra middelklassen eller bilejere i landdistrikter uden offentlig transport, der skal betale den højeste regning," tilføjede de Lange, forklarer, at EPP-gruppen ønsker et troværdigt socialt instrument til at tackle fattigdom i opvarmning og mobilitet inden for og mellem medlemsstater.

reklame

EPP-gruppen ønsker at fremme rene biler. "Vi ønsker at prioritere udviklingen af ​​rene køretøjer, elektrisk mobilitet og nulemissionsbrændstoffer. Vi ønsker ikke, at debatten om CO2-emissioner fra biler bliver til endnu en ideologisk kamp om dogmer. Europas bilindustri skal bevare sin globale konkurrenceevne og skal forblive teknologiledere og trendsættere for rene biler til Europa og resten af ​​verden. Meget vil også afhænge af udrulningen af ​​afgiftsinfrastrukturen. EPP-Gruppen insisterer derfor på regelmæssig rapportering fra Kommissionen om de fremskridt, der er gjort her, og dens konsekvenser for realiseringen af CO2-reduktionsmål, "konkluderede de Lange.

reklame
Læs
reklame
reklame
reklame

trending