Følg os

Blogspot

Udtalelse: 'Ved valget til Europa-Parlamentet kan folk stemme for reel forandring'

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Nigel-Farage-MEP-474x234Foto: © Copyright Nigel Farage MEP

Den 22. maj stemmer vælgerne ved valget til Europa-Parlamentet. Med mere end 50% af den britiske lovgivning, der stammer fra EU, er disse valg meget vigtige for virksomheder og enkeltpersoner i Storbritannien. I ugerne op til disse vigtige valg vil vi offentliggøre en række eksklusive artikler fra lederne af de britiske grupper, der beskriver deres vision for fremtiden for EU, og hvilke specifikke politikker de og deres kolleger kæmper for i det europæiske valg. Den sjette artikel er fra Nigel Farage MEP, UKIP MEP for sydøst og leder af UKIP. Sådan følger du Nigel Farage på Twitter: @Nigel_Farage

Den 22. maj får det britiske folk mulighed for at stemme på UKIP, et parti, der tror på det britiske folks ret til demokratisk at bestemme deres egen fremtid.

reklame

I slutningen af ​​april sparkede EF-Domstolen (EF-Domstolen) tilbage med en domstolsanfordring fra den britiske regering om at standse indførelsen af ​​Financial Transaction Tax (FTT), som ville have en uforholdsmæssig afgift på Storbritannien på en måde, der skærer national skattesuverænitet.

Det britiske folks økonomiske interesser blev sparket i tænderne af EF-domstolen, og David Cameron ønsker stadig at holde os inde til mere grov behandling i EU. Er dette klogt?

Selv på europæisk plan er FTT en dårlig idé, fordi det vil hjælpe med at drive penge og ekspertise offshore til Schweiz og Hong Kong. FTT er en lovgivende klub (i både cudgel- og gruppeforhold), som de 11 involverede EU-stater, og Europa-Kommissionen ønsker at slå London City over hovedet. Det anslås, at det vil koste byen 4.4 mia. £.

reklame

I januar afviste EU-retten også et britisk forsøg på at forhindre Bruxelles, der forbyder short selling. Hvor mange gange skal den britiske finansielle industri slås af EF-domstolen, inden Cameron råber, a la UKIP, at nok er nok?

Denne FTT-dom viser, at den britiske regering ikke kan handle for at beskytte Storbritanniens største interesse. Det er impotent og underlagt en antagonistisk og føderalistisk domstol - EF-Domstolen.

Det demonstrerer Camerons argument om, at den britiske regering kan forhandle en bedre aftale for britiske virksomheder inden for EU som bedrageri og farce.

Den eneste måde at beskytte Det Forenede Kongeriges økonomiske interesse på er at trække sig ud af det skattegrise EU og stoppe med at give Bruxelles magt over os.

På spørgsmålet om indvandring sagde kommissær Laszlo Andor, at han planlægger at anlægge sag mod Storbritannien for at forsøge at standse misbrug af dets velfærdssystem fra ikke-britiske statsborgere. Disse trusler om EU-retssager viser, at Storbritannien ikke kan gøre noget for at ændre indvandringsregimet, mens det er i EU og har en åben dør til Østeuropa. Det Forenede Kongerige kan ikke ændre EU-lovgivningen om fri bevægelighed uden at forlade EU. Derfor skal Cameron indkalde en ind / ud folkeafstemning. I modsætning til hvad Cameron siger i dag, er en EU-udgang den eneste løsning på vores problem med EU-indvandring.

Derefter ud på erhvervslivet - en afstemning i december 2013, udført af Opinium Research, satte spørgsmålstegn ved seniorledere fra 274 britiske virksomheder i forskellige størrelser. Den fandt, at 54 procent af ledere mente, at EU-medlemskab havde en negativ indvirkning på indvandringen til Storbritannien. Mens flere virksomheder var positive end negative over for fordelene ved EU-medlemskab som helhed, sagde 38%, at den britiske økonomi ville være bedre, hvis Storbritannien forlod EU, sammenlignet med 31%, der mente, at det ville være værre efter en britisk exit. Mere end to tredjedele - omkring 68% - af virksomhederne sagde, at de ville støtte forskellige niveauer af EU-medlemskab.

Jeg glæder mig over, at erhvervsledere er begyndt at sige offentligt, hvad de har sagt privat indbyrdes i nogen tid. De stikker nu hovedet over brystværnet.

Det skal være forretningens positive synspunkter på en EU-exit, der skal afgøre resultatet af en EU-folkeafstemning. I spørgsmål om indvandring og argumentation for en global handelsvision for Storbritannien vinder UKIP argumentet på begge fronter.

Antonio Tajani, kommissær for europæisk industri, sagde for nylig, at ”Vi har brug for en ny energipolitik. Vi er nødt til at stoppe med at foregive, fordi vi ikke kan ofre Europas industri for klimamål, der ikke er realistiske og ikke håndhæves over hele verden. ”

Det er helt klart, at politikker, der er indført af Bruxelles i forfølgelsen af ​​deres klimabesættelse, øger omkostningerne og underminerer konkurrenceevnen på et tidspunkt, hvor vores store globale konkurrenter - USA, Kina, Indien - alle skifter til billige fossile brændstoffer, skifer gas og kul.

Det, som den amerikanske erfaring med skifergas viser, er, at Storbritanniens engagement i dyre vedvarende energipolitikker kan medføre en væsentlig konkurrencemæssig ulempe, mens andre lande udnytter meget billigere energikilder. For at få billigere energipriser for at hjælpe brændstofafhængig industri og også hjælpe pensionister ud af brændstoffattigdom skal vi forlade EU.

Efter en Brexit ville vi have dem frihed til demokratisk at ændre vores eget land til det gode og handle i de bedste for dem, der bor her. Storbritannien kunne blive et demokratisk fyrtårn i et EU, hvor demokrati knuses og fattigdom skabes for millioner, da bureaukrater fra EU-institutionerne forfølger deres forkerte eurodrøm. Storbritannien har det bedre uden for EU. Ved valget til Europa-Parlamentet kan folk stemme for reel forandring ved at bakke op om UKIP.

Nigel Farage ser på fremtiden

© Copyright Endeavour Public Affairs 2014

Rusland

EU skal være parat til ikke at anerkende russiske duma -valg, siger EPP

Udgivet

on

Rusland [nid: 114228]

”Vi har brug for en revision af Europas politik over for Rusland. Vi skal afskrække russiske trusler, inddæmme russisk indblanding i EU og dets nabolag og strategisk støtte pro-demokratiske kræfter i Rusland. Vi er nødt til at arbejde ud fra den antagelse, at forandringer er mulige i dette land, og at 'demokrati først' er vores første opgave i vores forhold til Rusland. Rusland kan være et demokrati, ”sagde Andrius Kubilius, EPP-MEP, forud for plenarmødedebatten den 14. september om fremtiden for de politiske forbindelser mellem EU og Rusland.

En parlamentarisk rapport, som Kubilius forfattede, og som vil blive sat til afstemning i dag (15. september), understreger, at Europa bør engagere sig i Moskva om spørgsmål af fælles interesse, såsom våbenkontrol, fredsopbygning, global sikkerhed eller klimaforandringer. Et sådant samarbejde bør imidlertid være strengt betinget af Kremls vilje til at overholde menneskerettigheder og internationale love. ”Samarbejdet på bestemte områder bør ikke føre til indrømmelser af EU's værdier og bør aldrig se bort fra konsekvenserne for vores partnere. Vi har brug for mere mod til at tage en stærk holdning over for Kreml-regimet for at forsvare menneskerettighederne. Vi skal sikre os, at ethvert yderligere engagement med Kreml afhænger af Putins vilje til at afslutte aggressioner, undertrykkelser og intimideringer i og uden for Rusland, ”understregede Kubilius.

reklame

Rapporten understreger endvidere, at EU skal være parat til ikke at anerkende den russiske duma og suspendere landet fra internationale parlamentariske forsamlinger, herunder Europarådets, hvis denne uges parlamentsvalg i Rusland anerkendes som svigagtig. »Folk i Rusland skal have valgret, ligesom mennesker i ethvert andet demokratisk land. Når centrale oppositionsspillere og modstandere af det russiske regeringsparti sidder i fængsel eller i husarrest, er der intet valg. Kremls kontinuerlige undertrykkelse af alle oppositionskandidater, frie medier eller NGO'er undergraver valgets legitimitet og retfærdighed. Vi gentager, at oppositionslederen Alexei Navalny skal løslades såvel som alle dem, der støttede ham under fredelige protester, ”sluttede Kubilius.

reklame
Læs

Tyskland

Tyske Grønnes medleder forsvarer den kæmpede kanslerkandidat

Udgivet

on

By

Medledere for Tysklands grønne parti Robert Habeck og Annalena Baerbock, også kandidat til kansler for De Grønne, lytter til NABU-foreningsleder Christian Unselt, mens de går en tur ved hederne i naturreservatet Biesenthaler Basin efter at have forelagt et øjeblikkeligt klimabeskyttelsesprogram i Biesenthal nær Bernau, nordøstlige Tyskland 3. august 2021. Tobias Schwarz/Pool via REUTERS

Medlederen for Tysklands Grønne forsvarede søndag (8. august) partiets kandidat til kansler ved næste måneds føderale valg og afviste forslag om, at han skulle erstatte hende, efter at hun havde begået en række kostbare fejl, skriver Paul Carrel, Reuters.

Økologerne steg kort i meningsmålingerne for at overhale forbundskansler Angela Merkels konservative blok, efter at de havde kaldt Annalena Baerbock (afbilledet) som deres kanslerkandidat i april, men er siden aftaget.

Baerbocks fejlstrøgne kampagne har inkluderet fejl i hendes cv og en skandale over en julebonusbetaling, som hun undlod at erklære for parlamentet. Baerbock har også sagt, at sexistisk undersøgelse holder hende tilbage. Læs mere.

reklame

"Fru Baerbock er egnet til kanslerembedet, og vores opgave er at sikre, at de grønne er stærke," sagde partiets medleder, Robert Habeck, til tv-stationen ZDF i et interview.

På spørgsmålet om de grønne skulle erstatte Baerbock med ham som deres kanslerkandidat, svarede Habeck: "Nej, det er ikke en debat."

Foruden de grønnes problemer vil partiet blive udelukket fra stemmesedlen i delstaten Saarland ved det nationale valg 26. september på grund af uregelmæssigheder i udvælgelsen af ​​regionale kandidater efter intern skænderi.

reklame

"De Grønne kampagne havde et par problemer, men ... Jeg glæder mig til august og september," sagde Habeck, der er partileder med Baerbock. "Alt er muligt."

En meningsmåling, der blev offentliggjort tidligere søndag, viste, at de venstreorienterede socialdemokrater (SPD) trak niveau med de grønne på 18%, bag Merkels konservative på 26%. Merkel, der har siddet ved magten siden 2005, planlægger at stille op efter valget. Læs mere.

INSA -undersøgelsen viste, at SPD -kandidaten Olaf Scholz i en hypotetisk direkte afstemning om kansler var godt fremme med 27% opbakning. Konservative Armin Laschet faldt på 14%, et point foran Baerbock, på 13%.

De Grønne præsenterede tirsdag et "nødklima -beskyttelsesprogram" med det formål at nulstille deres kampagne. Læs mere.

Læs

European Green Deal

Familier med lav indkomst og husejere i middelklassen må ikke betale for Green Deal, siger EPP

Udgivet

on

EPP-gruppen ønsker, at Europa bliver klimaneutralt inden 2050. "Denne vidtrækkende transformation af vores økonomier og samfund skal ske på en smart måde, fordi vi ønsker at bekæmpe klimaforandringer med innovation, konkurrenceevne og europæiske job. Vi vil omdanne den nødvendige transformation til en mulighed. Vi ønsker afkarbonisering og ikke de-industrialisering! Vi ønsker ikke kun at opstille mål, men finde den bedste måde for Europa at nå disse mål med særlig fokus på brint og i visse tilfælde gas, som en overgangsteknologi, "sagde Esther de Lange MEP, næstformand for EPP-gruppen med ansvar for økonomi og miljø.

Hendes erklæring kommer forud for Europa-Kommissionens præsentation af den såkaldte 'Fit for 55' -pakke, en enorm lovpakke med energi- og klimalove, der har til formål at omsætte 55% CO2-reduktionsmålet til konkrete nye regler for transport, industri, bygninger og andre sektorer.

"Vi skal være meget opmærksomme på, hvem der afregner regningen for Green Deal. Det kan ikke være familier med lav indkomst, husejere fra middelklassen eller bilejere i landdistrikter uden offentlig transport, der skal betale den højeste regning," tilføjede de Lange, forklarer, at EPP-gruppen ønsker et troværdigt socialt instrument til at tackle fattigdom i opvarmning og mobilitet inden for og mellem medlemsstater.

reklame

EPP-gruppen ønsker at fremme rene biler. "Vi ønsker at prioritere udviklingen af ​​rene køretøjer, elektrisk mobilitet og nulemissionsbrændstoffer. Vi ønsker ikke, at debatten om CO2-emissioner fra biler bliver til endnu en ideologisk kamp om dogmer. Europas bilindustri skal bevare sin globale konkurrenceevne og skal forblive teknologiledere og trendsættere for rene biler til Europa og resten af ​​verden. Meget vil også afhænge af udrulningen af ​​afgiftsinfrastrukturen. EPP-Gruppen insisterer derfor på regelmæssig rapportering fra Kommissionen om de fremskridt, der er gjort her, og dens konsekvenser for realiseringen af CO2-reduktionsmål, "konkluderede de Lange.

reklame
Læs
reklame
reklame
reklame

trending