Følg os

Blogspot

Udtalelse: 'Skotland står ved et korsvej'

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Ian-Hudghton1-474x234Foto: © Scottish National Party

Den 22. maj stemmer vælgerne ved valget til Europa-Parlamentet. Med mere end 50% af den britiske lovgivning, der stammer fra EU, er disse valg meget vigtige for virksomheder og enkeltpersoner i Storbritannien. I ugerne op til disse vigtige valg offentliggør vi en række eksklusive artikler fra lederne af de britiske grupper, der beskriver deres vision for EU's fremtid og hvilke specifikke politikker de og deres kolleger kæmper for ved valget til Europa-Parlamentet . Den fjerde artikel er fra Ian Hudghton MEP (billedet) Skotsk nationalt parti MEP og leder af det skotske nationale parti MEP-gruppe i Europa-Parlamentet.

Skotland står ved et korsvej. I september står vælgerne i Skotland over for et valg mellem to futures: enten fortsat styre fra en fjern regering i Westminster - eller troen på os selv for at forme vores egen fremtid som en normal, uafhængig nation.

reklame

Inden da har vi dog valg til Europa - og disse vil også være af enorm betydning for udformningen af ​​Skotlands fremtid. SNP har en fremadrettet vision om et uafhængigt Skotland, der spiller en fuld rolle i EU's udvikling. Dette står i skarp kontrast til den stadig mere indadvendte politiske diskurs, der finder sted andre steder i Storbritannien. Politikere fra alle de London-baserede partier er drevet af en dagsorden, der er sat af anti-immigrante Eurosceptics, der har til hensigt at trække Storbritannien ud af EU.

SNP's vision kunne ikke være mere anderledes: vi ser Skotland blive et fuldt og lige medlem af den europæiske familie af nationer.

De kommende år vil være vigtige i udformningen af ​​EU's retning, da vores økonomier fortsætter med at komme sig efter finanskrisen. Europa-Parlamentets politiske sammensætning vil hjælpe med at bestemme, hvilken vej Europa går - og SNP er forpligtet til at kæmpe for et socialt retfærdigt EU.

reklame

Vi mener, at et uafhængigt Skotland kan blive et fyrtårn for den progressive mening. Vi mener ligeledes, at en stærk SNP-stemme i Europa-Parlamentet vil hjælpe med at sikre, at EU gennemfører politikker, der muliggør økonomisk genopretning - samtidig med at social retfærdighed og miljømæssig bæredygtighed sikres.

I regeringen i Skotland har vi sørget for, at vitale offentlige tjenester som NHS har været tro mod deres grundlæggende principper, der af hensyn til det offentlige - ikke for privat fortjeneste. Andetsteds i Storbritannien synes det modsatte at være tilfældet under Tory-Lib Dem-koalitionen - og disse bevægelser væk fra stærke offentlige tjenester ser ud til at blive støttet af et skotsk Labour-parti, der taler om offentlig velfærd som en ”noget for ingenting” -kultur.

Lignende spørgsmål opstår konstant i Europa-Parlamentet, hvor progressive partier regelmæssigt skal forsvare offentlige tjenester fra en privatiseringsdagsorden. SNP vil fortsat indtage en progressiv holdning mod angreb på Europas offentlige tjenester - ligesom vi har afvist privatiseringsdagsordenen for Tories og nedskæringskommissionen for Labour derhjemme.

SNP vil kæmpe stærkt for vores traditionelle industrier såsom landbrug og fiskeri.

Skotlands landbrugsindustri adskiller sig væsentligt fra andre steder i Storbritannien - og kun SNP MEP'er er forpligtet til fuldt ud at kæmpe for den skotske sektor. Skotlands landmænd har mistet de betalinger, som de skulle have ret til for millioner af pund - og dette er et tegn på, at de Londonbaserede partiers prioriteter ligger andre steder.

På fiskeriet har SNP spillet en nøglerolle i både Parlamentet og Ministerrådet i udformningen af ​​reformen af ​​den fælles fiskeripolitik. Ikke desto mindre, mens den nye fælles fiskeripolitik danner et fundament for mere decentralisering af beslutningsprocessen, skal den nøjagtige magtbalance mellem Bruxelles og fiskerilandene stadig udarbejdes. Disse beslutninger vil udgøre et vigtigt arbejde for parlamentet og medlemsstaterne i den nye periode - og SNP vil argumentere stærkt for, at maksimal magt skal returneres til Skotland.

SNP modsætter sig Storbritanniens isolation i spørgsmål om samarbejde inden for lov og orden. Værktøjer som den europæiske arrestordre har været meget vigtige for at bringe kriminelle for retten i nogle af de mest alvorlige sager. Storbritanniens beslutning om at trække hele skalaen tilbage fra europæiske retlige foranstaltninger er drevet af euroskeptisk ideologi. I modsætning hertil vil SNP-MEP'er træffe beslutninger baseret på retfærdighedens interesser.

Og SNP mener grundlæggende, at Skotlands økonomis bredere interesser ligger i at være en integreret del af EU. Europa er fortsat Skotlands største eksportmarked i udlandet, og det er vigtigt, at disse vitale forbindelser opretholdes fuldt ud. Europa-Parlamentet tager vigtige beslutninger vedrørende det indre marked - og det er derfor vigtigt, at der er SNP-stemmer der for at sikre, at Skotlands industrier er repræsenteret korrekt.

SNP's vision om Skotland i Europa står derfor i kontrast med den fra de London-baserede partier. SNP-MEP'er vil formulere et progressivt budskab til borgerne i Skotland og faktisk det bredere EU. Alle Londons partier synes at have til hensigt at angribe social samhørighed - og alle styres af isolationistiske, anti-EU-styrker.

Kun SNP er forpligtet til, at Skotland spiller en fuld rolle i EU, og kun SNP-MEP'er vil sikre, at Skotlands stemme bliver hørt.

For at følge Ian Hudghton på Twitter: @hudghtonmepSNP

© Copyright Endeavour Public Affairs 2014

Rusland

EU skal være parat til ikke at anerkende russiske duma -valg, siger EPP

Udgivet

on

Rusland [nid: 114228]

”Vi har brug for en revision af Europas politik over for Rusland. Vi skal afskrække russiske trusler, inddæmme russisk indblanding i EU og dets nabolag og strategisk støtte pro-demokratiske kræfter i Rusland. Vi er nødt til at arbejde ud fra den antagelse, at forandringer er mulige i dette land, og at 'demokrati først' er vores første opgave i vores forhold til Rusland. Rusland kan være et demokrati, ”sagde Andrius Kubilius, EPP-MEP, forud for plenarmødedebatten den 14. september om fremtiden for de politiske forbindelser mellem EU og Rusland.

En parlamentarisk rapport, som Kubilius forfattede, og som vil blive sat til afstemning i dag (15. september), understreger, at Europa bør engagere sig i Moskva om spørgsmål af fælles interesse, såsom våbenkontrol, fredsopbygning, global sikkerhed eller klimaforandringer. Et sådant samarbejde bør imidlertid være strengt betinget af Kremls vilje til at overholde menneskerettigheder og internationale love. ”Samarbejdet på bestemte områder bør ikke føre til indrømmelser af EU's værdier og bør aldrig se bort fra konsekvenserne for vores partnere. Vi har brug for mere mod til at tage en stærk holdning over for Kreml-regimet for at forsvare menneskerettighederne. Vi skal sikre os, at ethvert yderligere engagement med Kreml afhænger af Putins vilje til at afslutte aggressioner, undertrykkelser og intimideringer i og uden for Rusland, ”understregede Kubilius.

reklame

Rapporten understreger endvidere, at EU skal være parat til ikke at anerkende den russiske duma og suspendere landet fra internationale parlamentariske forsamlinger, herunder Europarådets, hvis denne uges parlamentsvalg i Rusland anerkendes som svigagtig. »Folk i Rusland skal have valgret, ligesom mennesker i ethvert andet demokratisk land. Når centrale oppositionsspillere og modstandere af det russiske regeringsparti sidder i fængsel eller i husarrest, er der intet valg. Kremls kontinuerlige undertrykkelse af alle oppositionskandidater, frie medier eller NGO'er undergraver valgets legitimitet og retfærdighed. Vi gentager, at oppositionslederen Alexei Navalny skal løslades såvel som alle dem, der støttede ham under fredelige protester, ”sluttede Kubilius.

reklame
Læs

Tyskland

Tyske Grønnes medleder forsvarer den kæmpede kanslerkandidat

Udgivet

on

By

Medledere for Tysklands grønne parti Robert Habeck og Annalena Baerbock, også kandidat til kansler for De Grønne, lytter til NABU-foreningsleder Christian Unselt, mens de går en tur ved hederne i naturreservatet Biesenthaler Basin efter at have forelagt et øjeblikkeligt klimabeskyttelsesprogram i Biesenthal nær Bernau, nordøstlige Tyskland 3. august 2021. Tobias Schwarz/Pool via REUTERS

Medlederen for Tysklands Grønne forsvarede søndag (8. august) partiets kandidat til kansler ved næste måneds føderale valg og afviste forslag om, at han skulle erstatte hende, efter at hun havde begået en række kostbare fejl, skriver Paul Carrel, Reuters.

Økologerne steg kort i meningsmålingerne for at overhale forbundskansler Angela Merkels konservative blok, efter at de havde kaldt Annalena Baerbock (afbilledet) som deres kanslerkandidat i april, men er siden aftaget.

Baerbocks fejlstrøgne kampagne har inkluderet fejl i hendes cv og en skandale over en julebonusbetaling, som hun undlod at erklære for parlamentet. Baerbock har også sagt, at sexistisk undersøgelse holder hende tilbage. Læs mere.

reklame

"Fru Baerbock er egnet til kanslerembedet, og vores opgave er at sikre, at de grønne er stærke," sagde partiets medleder, Robert Habeck, til tv-stationen ZDF i et interview.

På spørgsmålet om de grønne skulle erstatte Baerbock med ham som deres kanslerkandidat, svarede Habeck: "Nej, det er ikke en debat."

Foruden de grønnes problemer vil partiet blive udelukket fra stemmesedlen i delstaten Saarland ved det nationale valg 26. september på grund af uregelmæssigheder i udvælgelsen af ​​regionale kandidater efter intern skænderi.

reklame

"De Grønne kampagne havde et par problemer, men ... Jeg glæder mig til august og september," sagde Habeck, der er partileder med Baerbock. "Alt er muligt."

En meningsmåling, der blev offentliggjort tidligere søndag, viste, at de venstreorienterede socialdemokrater (SPD) trak niveau med de grønne på 18%, bag Merkels konservative på 26%. Merkel, der har siddet ved magten siden 2005, planlægger at stille op efter valget. Læs mere.

INSA -undersøgelsen viste, at SPD -kandidaten Olaf Scholz i en hypotetisk direkte afstemning om kansler var godt fremme med 27% opbakning. Konservative Armin Laschet faldt på 14%, et point foran Baerbock, på 13%.

De Grønne præsenterede tirsdag et "nødklima -beskyttelsesprogram" med det formål at nulstille deres kampagne. Læs mere.

Læs

European Green Deal

Familier med lav indkomst og husejere i middelklassen må ikke betale for Green Deal, siger EPP

Udgivet

on

EPP-gruppen ønsker, at Europa bliver klimaneutralt inden 2050. "Denne vidtrækkende transformation af vores økonomier og samfund skal ske på en smart måde, fordi vi ønsker at bekæmpe klimaforandringer med innovation, konkurrenceevne og europæiske job. Vi vil omdanne den nødvendige transformation til en mulighed. Vi ønsker afkarbonisering og ikke de-industrialisering! Vi ønsker ikke kun at opstille mål, men finde den bedste måde for Europa at nå disse mål med særlig fokus på brint og i visse tilfælde gas, som en overgangsteknologi, "sagde Esther de Lange MEP, næstformand for EPP-gruppen med ansvar for økonomi og miljø.

Hendes erklæring kommer forud for Europa-Kommissionens præsentation af den såkaldte 'Fit for 55' -pakke, en enorm lovpakke med energi- og klimalove, der har til formål at omsætte 55% CO2-reduktionsmålet til konkrete nye regler for transport, industri, bygninger og andre sektorer.

"Vi skal være meget opmærksomme på, hvem der afregner regningen for Green Deal. Det kan ikke være familier med lav indkomst, husejere fra middelklassen eller bilejere i landdistrikter uden offentlig transport, der skal betale den højeste regning," tilføjede de Lange, forklarer, at EPP-gruppen ønsker et troværdigt socialt instrument til at tackle fattigdom i opvarmning og mobilitet inden for og mellem medlemsstater.

reklame

EPP-gruppen ønsker at fremme rene biler. "Vi ønsker at prioritere udviklingen af ​​rene køretøjer, elektrisk mobilitet og nulemissionsbrændstoffer. Vi ønsker ikke, at debatten om CO2-emissioner fra biler bliver til endnu en ideologisk kamp om dogmer. Europas bilindustri skal bevare sin globale konkurrenceevne og skal forblive teknologiledere og trendsættere for rene biler til Europa og resten af ​​verden. Meget vil også afhænge af udrulningen af ​​afgiftsinfrastrukturen. EPP-Gruppen insisterer derfor på regelmæssig rapportering fra Kommissionen om de fremskridt, der er gjort her, og dens konsekvenser for realiseringen af CO2-reduktionsmål, "konkluderede de Lange.

reklame
Læs
reklame
reklame
reklame

trending