Følg os

Forretning

Privatliv og konkurrenceevne i en alder af big data

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Indsamling og kontrol af store mængder personoplysninger er en kilde til markedsstyrke for de største aktører på det globale marked for internettjenester, sagde Den Europæiske Tilsynsførende for Databeskyttelse (EDPS) i dag. Personlige oplysninger er blevet en form for valuta til at betale for såkaldte 'gratis' onlinetjenester og er et værdifuldt immaterielt aktiv for et stigende antal virksomheder, der driver forretning i EU. Dette kræver tættere interaktion mellem forskellige regulatorer.

EDPS Peter Hustinx sagde: "Udviklingen af ​​big data har afsløret huller i EU's konkurrence-, forbrugerbeskyttelses- og databeskyttelsespolitikker, der ikke synes at have fulgt med i denne udvikling. Smartere interaktion på tværs af disse delvist overlappende politikområder vil støtte vækst og innovation og minimere den potentielle skade for forbrugerne. EDPS er glad for at lette diskussioner mellem tilsynsmyndigheder og eksperter på disse områder. "

I sin foreløbige udtalelse om privatlivets fred og konkurrenceevne i en alder af store data: Samspillet mellem databeskyttelse, konkurrenceret og forbrugerbeskyttelse, der offentliggøres i dag, noterer EDPS, at EU-reglerne på disse politikområder har meget fælles: hver har til formål at fremme vækst og innovation og fremme de enkelte forbrugers velfærd.

reklame

Der er dog i øjeblikket en lille dialog mellem politikere og eksperter på disse områder. Økonomiske sektorer, der spænder fra transport til sundhed, bank til energi, søger at udnytte potentialet i store data, som omfatter store mængder personoplysninger.

Det er vigtigt, at synergier i håndhævelsen af ​​regler, der styrer konkurrencebegrænsende praksis, fusioner, markedsføring af såkaldte "gratis" onlinetjenester og legitimiteten af ​​databehandling, undersøges. Dette vil bidrage til at håndhæve konkurrencereglerne og forbrugerreglerne mere effektivt og også stimulere markedet til forbedring af privatlivets fred.

Til dette formål vil EDPS lette drøftelserne mellem eksperter og praktikere fra EU og USA, herunder et værksted i Bruxelles om 2 juni 2014.

reklame

Den foreløbige udtalelse fra EDPS undersøger nogle af konvergenserne og spændingerne på disse områder af EU-loven mod udviklingen af ​​store data. Han bemærker især:

  • Behovet for en fyldigere forståelse af den massive vækst i tjenester, der markedsføres som fri, men i virkeligheden kræver betaling i form af deres kunders personlige oplysninger;
  • behovet for en definition af forbrugerskade i håndhævelsen af ​​konkurrencereglerne på markeder, hvor magtfulde spillere må nægte adgang til personlige oplysninger og kan anvende forvirrende privatlivspolitikker og
  • hvor tættere dialog mellem regulatorer og eksperter om regler og politikker inden for databeskyttelse, konkurrence og forbrugerbeskyttelse kan bidrage til at fremme forbrugernes valg, mangfoldighed af tjenester, der sikrer privatlivets fred og bedre kontrol over forbrugerne over deres personlige oplysninger.

Baggrund

Privatlivets fred og databeskyttelse er grundlæggende rettigheder i EU. Databeskyttelse er en grundlæggende rettighed, der er beskyttet af EU-retten og nedfældet i artikel 8 i chartret om Den Europæiske Unions grundlæggende rettigheder.

Mere specifikt er reglerne for databeskyttelse i EU - såvel som den tilsynsførendes pligter - beskrevet i Forordning (EF) nr. 45/2001. En af EDPS 'opgaver er at rådgive Europa-Kommissionen, Europa-Parlamentet og Rådet om forslag til ny lovgivning og en lang række andre spørgsmål, der har indflydelse på databeskyttelse. Desuden er EU-institutioner og -organer, der behandler personoplysninger, der udgør specifikke risici for enkeltpersoners rettigheder og friheder ('registrerede'), underlagt EDPS's forudgående kontrol.

Personlige oplysninger eller data: Alle oplysninger, der vedrører en identificeret eller identificerbar fysisk (levende) person. Eksempler inkluderer navne, fødselsdatoer, fotografier, videooptagelser, e-mail-adresser og telefonnumre. Andre detaljer såsom IP-adresser og kommunikationsindhold - relateret til eller leveret af slutbrugere af kommunikationstjenester - betragtes også som personlige data.

Privatliv: En persons ret til at være alene og i kontrol med oplysninger om sig selv. Retten til privatlivets fred eller privatliv er fastlagt i verdenserklæringen om menneskerettigheder (artikel 12), den europæiske menneskerettighedskonvention (artikel 8) og det europæiske charter om grundlæggende rettigheder (artikel 7). Charteret indeholder også en eksplicit ret til beskyttelse af personoplysninger (artikel 8).

Behandling af personoplysninger: I henhold til artikel 2, litra b), i forordning (EF) nr. 45/2001 henviser behandling af personoplysninger til "enhver operation eller et sæt operationer, der udføres på personoplysninger, uanset om det er automatisk eller ej, såsom som indsamling, registrering, organisering, opbevaring, tilpasning eller ændring, hentning, konsultation, brug, videregivelse ved transmission, formidling eller på anden måde gjort tilgængelig, justering eller kombination, blokering, sletning eller destruktion ". Se ordliste på EDPS 'websted.

Store data: Gigantiske digitale datasæt indeholdt af firmaer, regeringer og andre store organisationer, der så omfattende analyseres ved hjælp af computeralgoritmer. Se også Artikel 29 Arbejdsgruppe Udtalelse 03 / 2013 med begrænset begrænsning p.35.

Indledende udtalelse: I stedet for at reagere på et specifikt forslag fra Kommissionen har EDPS's foreløbige udtalelser til formål at bidrage til at informere og stimulere debat om anvendelse af EU-regler, der hidtil er udviklet i vid udstrækning parallelt med en hastigt voksende sektor af økonomien. Efterfølgende drøftelser kan tydeliggøre behovet for specifikke politiske reaktioner, som kunne blive genstand for en yderligere udtalelse.

Digitale økonomi

Kommissionen foreslår en vej til det digitale årti for at levere EU's digitale transformation inden 2030

Udgivet

on

Den 15. september foreslog Kommissionen en vej til det digitale årti, en konkret plan for at opnå den digitale transformation af vores samfund og økonomi inden 2030. Den foreslåede vej til det digitale årti vil oversætte EU's digitale ambitioner for 2030 ind i en konkret leveringsmekanisme. Det vil oprette en styringsramme baseret på en årlig samarbejdsmekanisme med medlemsstaterne for at nå frem til 2030 Digitale tiårsmål på EU -plan inden for områderne digitale færdigheder, digitale infrastrukturer, digitalisering af virksomheder og offentlige tjenester. Det har også til formål at identificere og gennemføre store digitale projekter, der involverer Kommissionen og medlemsstaterne. Pandemien fremhævede den centrale rolle, digital teknologi spiller i opbygningen af ​​en bæredygtig og velstående fremtid. Krisen afslørede især en kløft mellem digitalt egnede virksomheder og dem, der endnu ikke ville vedtage digitale løsninger, og fremhævede kløften mellem godt forbundne byer, landdistrikter og fjerntliggende områder. Digitalisering giver mange nye muligheder på den europæiske markedsplads, hvor mere end 500,000 ledige stillinger inden for cybersikkerhed og dataeksperter forblev ubesatte i 2020. I tråd med europæiske værdier bør Vejen til det digitale årti styrke vores digitale lederskab og fremme menneskecentreret og bæredygtig digital politik styrke borgere og virksomheder. Flere oplysninger findes i dette pressemeddelelse, Q & A og faktablad. Præsident von der Leyens Union of State -adresse er også tilgængelig online.

reklame

Læs

Den Europæiske Investeringsbank

EIB styrker det globale udviklingsfokus og støtter 4.8 mia. € ny finansiering til energi, transport, COVID -vacciner og erhvervsinvesteringer

Udgivet

on

Bestyrelsen for Den Europæiske Investeringsbank (EIB) har godkendt planer om at styrke sit globale udviklingsengagement. Det godkendte også 4.8 mia. Euro i ny finansiering til 24 projekter til støtte for klimaindsatser, COVID -vacciner og økonomisk modstandsdygtighed, bæredygtig transport og uddannelse.

”I juni bad Ministerrådet EU-banken om at øge sit bidrag til Unionens udviklingsindsats gennem dedikerede strategier, stærkere tilstedeværelse på jorden globalt og bedre koordinering med partnere i en ægte Team Europe-tilgang. I dag reagerede vi på Rådets opfordring ved at foreslå oprettelse af en afdeling af EIB med fokus på udviklingsfinansiering, og bestyrelsen godkendte dette forslag. Som følge heraf vil EU -banken kunne yde et stærkere bidrag til at styrke Europas strategiske autonomi ved at placere flere eksperter på stedet og være en mere effektiv partner for andre multilaterale og nationale udviklingsbanker. Og vi vil være bedre i stand til at forfølge vores globale ambition med hensyn til kampen mod klimaændringer, ”sagde EIB's præsident Werner Hoyer.

Styrkelse af EIB's udviklingseffekt

reklame

EIB's bestyrelse godkendte bankens forslag om at oprette en udviklingsfilial for at øge virkningen af ​​dens aktiviteter uden for EU. Det understøtter EIB's svar på opfordringen til handling udtrykt i 'Rådets konklusioner om den forbedrede europæiske finansielle arkitektur for udvikling (2021)', der blev vedtaget den 14. juni 2021. EIB vil gennem sin udviklingsgren omorganisere sine aktiviteter uden for Den Europæiske Union og øge sin tilstedeværelse på stedet og udvikle mere målrettede strategier og tjenester i tæt samarbejde med partnere.

Banken vil forstærke repræsentationer uden for EU og oprette en række regionale knudepunkter, der intensiverer komplementaritet og samarbejde med multilaterale udviklingsbanker, nationale udviklingsfinansieringsinstitutioner og lokale partnere i en Team Europe -tilgang. Knudepunkterne vil fokusere på tematiske sektorer, produktkompetencer og tjenester, der svarer til behovene i den region, hvor de er placeret. Det første regionale knudepunkt, der styrker EIB -arbejdet i Østafrika, vil blive placeret i Nairobi.

En ny rådgivende gruppe rådgiver EIB om dens aktiviteter uden for EU. Det vil omfatte

reklame

EU's udviklingspolitiske beslutningstagere udpeget af medlemsstaterne, Europa -Kommissionen og EU -Udenrigstjenesten.

€ 2.2 mia. Til klimaindsats, ren energi og energieffektive hjem

EIB godkendte ny finansiering for at øge vind- og solenergiproduktion i Spanien og Portugal, opgradere nationale energinet i Polen og forbedre energieffektiviteten og reducere varmeregninger i Ungarn og Finland.

Målrettede finansieringsordninger til fremskyndelse af investeringer i småskala vedvarende energi og klimaprojekter i Østrig og Polen og i Latinamerika og Afrika blev også godkendt.

€ 647 millioner til implementering af COVID -vaccine, sundhed og uddannelse

Baseret på Den Europæiske Investeringsbanks opbakning til udvikling af COVID-vaccine og implementering af nye programmer til finansiering af køb af COVID-19-vacciner til distribution i Argentina og i hele Sydasien, herunder Bangladesh, Bhutan, Nepal, Sri Lanka og Maldiverne, blev bekræftet.

Bestyrelsen besluttede at støtte udbygningen af ​​langtidspleje til handicappede patienter i Holland, udrulning af digital læringsteknologi i folkeskoler og gymnasier og opgradering af videnskabelig forskning i Kroatien blev også aftalt.

€ 752 mio. Til bæredygtig by-, regional-, luft- og søtransport

Sporvognspassagerer i den slovakiske by Košice og pendlere i de polske byer Gdansk, Gdynia og Sopot og på tværs af Moldova vil drage fordel af nye EIB -støttede investeringer til modernisering og forbedring af transportforbindelser.

De italienske havne i Genova og Savona vil modtage EIB -finansiering til at opgradere jernbaneadgang og bedre beskytte havnene mod oversvømmelser og mere ekstremt vejr gennem opførelsen af ​​en ny molo.

EIB indvilligede også i at finansiere udskiftning og opgradering af lufttrafikstyring og navigationsudstyr for at opretholde sikkerhedsstandarder i det ungarske luftrum.

€ 500 mio. Til investeringer i den private sektor og økonomisk modstandsdygtighed mod COVID-19

EIB's bestyrelse godkendte også nye finansieringsprogrammer, der forvaltes af lokale bank- og investeringspartnere, for at støtte investeringer fra virksomheder i hele Spanien, Polen og Sydøstasien, der står over for COVID-19-udfordringer.

Baggrundsoplysninger:

Den Europæiske Investeringsbank (EIB) er den langsigtede udlån institution i Den Europæiske Union, der ejes af dens medlemsstater. Det gør langfristet finansiering til rådighed for sunde investeringer for at bidrage til EU-politiske mål. Oversigt over projekter godkendt af EIB's bestyrelse.

Læs

Forretning

Master in Management -programmet for GSOM SPbU har været blandt de 25 bedste blandt de førende FT Global Masters in Management 2021

Udgivet

on

Master in Management (MiM) -programmet fra Graduate School of Management ved St. ifølge Financial Times. GSOM SPbU er fortsat den eneste russiske skole repræsenteret i denne rangordning. 

I 2013 kom Master in Management -programmet ind på Financial Times placering med 65. plads på listen over de bedste programmer for første gang. I løbet af de sidste otte år har MiM -programmet formået at forbedre sin position og stige på 40 linjer takket være det unikke i uddannelsesindhold og støtte fra alumner og virksomhedspartnere.

“Den høje position i FT Rangering af Master in Management -programmet er resultatet af det daglige arbejde i mange afdelinger, støtte fra partnere og bidraget fra hver lærer, der arbejder på programmet. Vi glæder os naturligvis over det nye opnåede resultat, som sætter programmet på et særligt sted, ikke kun på det russiske erhvervsuddannelsesmarked, men også på verdensplan. Men for os er dette først og fremmest en indikator på, at vi er på rette vej, hvilket betyder, at vi fortsat skal arbejde på konstant forbedring af de underviste discipliner, studiestøtte, videreudvikling af det internationale miljø, styrkelse af samarbejdet med arbejdsgivere, herunder med virksomheder, der er medlemmer af GSOM Advisory Board. Jeg lykønsker oprigtigt alle, der er involveret i oprettelsen og udviklingen af ​​programmet, og jeg lykønsker studerende og alumner, og jeg håber, at vi vil fortsætte med at arbejde sammen, vi vil opnå nye høje resultater! ” sagde Yulia Aray, lektor, Institut for Strategisk og International Ledelse, Akademisk Direktør for Master i Management -program.

reklame

De akademiske partnere for GSOM SPbU - Swiss University of St. Gallen og Higher Commercial School of Paris indtog første og anden pladsen i Global Masters in Management 2021 -rangeringen. Andre akademiske partnere for GSOM SPbU har taget linjerne ved siden af ​​Business School i rangeringen: School of Business, University of Mannheim (Tyskland) har en 24. position; Indian Institute of Management (Ahmedabad) er på den 26. linje.

The Financial Times listen indeholder 100 uddannelsesprogrammer. Publikationen udarbejder en rangordning baseret på en analyse af data modtaget fra handelshøjskoler og anonyme kommentarer fra alumner. Kun handelshøjskoler med mindst en af ​​de internationale akkrediteringer: AACSB og EQUIS kan deltage i rangeringen. Der tages højde for i alt 17 kriterier: lønstigningstakten over tre år, karrierevækst, støtte til en handelsskole i karriereudvikling, andelen af ​​alumner, der fik et job tre måneder efter eksamen, antallet af udenlandske lærere og andre. Og selvfølgelig er en af ​​hovedindikatorerne den gennemsnitlige løn for alumner tre år efter eksamen - på GSOM SPbU er det mere end $ 70,000 om året.

Placeringen af ​​den internationale forretningsavis Financial Times (FT) udgivet i mere end 20 lande. De er en generelt accepteret indikator for kvaliteten af ​​en handelsskole eller et individuelt program.

reklame

GSOM SPbU er en førende russisk handelsskole. Det blev etableret i 1993 ved Sankt Petersborg Universitet, som er et af de ældste klassiske universiteter og det største center for videnskab, uddannelse og kultur i Rusland. I dag er GSOM SPbU den eneste russiske Business School, der er inkluderet i top-100 bedste europæiske skoler i Financial Times-rangeringen og har to prestigefyldte internationale akkrediteringer: AMBA og EQUIS. GSOM Advisory Board omfatter ledere fra erhvervslivet, regeringen og det internationale akademiske samfund.

Læs
reklame
reklame
reklame

trending