Følg os

EU

Facebook-chat: Diskuter rette balance mellem privatlivets fred og sikkerhed online med Claude Moraes

DEL:

Udgivet

on

20140217PHT36219_originalSiden sidste år har det været Europa-Parlamentet, der har stillet spørgsmål om masseovervågning af NSA, nu er det din tur. Denne tirsdag (18. februar) kan du diskutere henvendelsen samt databeskyttelse og behovet for at bekæmpe kriminalitet og terrorisme online med Det britiske S&D-medlem Claude Moraes, der står for at skrive undersøgelsens rapport. Chatten med vores Facebook-fans starter kl. 12. CET.

Parlamentet iværksatte undersøgelsen af ​​masseovervågning af europæere sidste år efter afsløringer fra NSA-whistlebloweren Edward Snowden om storstilet overvågning fra amerikanske myndigheder. Der har været mere end 15 høringer med eksperter såvel som med repræsentanter fra EU-institutionerne for at få kendskab til fakta. En endelig rapport er under udarbejdelse. Moraes vil chatte med Europa-Parlamentets Facebook-fans tirsdag den 18. februar fra kl. 45 i XNUMX minutter. Deltag i chatten for at diskutere med ham den rigtige balance mellem at beskytte vores privatliv og at sikre vores sikkerhed.

Mere information

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending