Følg os

Dyrevelfærd

Udtalelse: Massakre af hunde i Sochi pletter sne i vinter-OL med blod

DEL:

Udgivet

on

o-SOCHI-DOG-570Ved MEP Struan Stevenson

Hykleriet af Vladimir Putin er betagende! Den russiske leder stillet med en persisk Leopard cub at offentliggøre åbningen af ​​de olympiske vinterlege i Sochi, portrættere sig selv som en kælen dyreven, mens hans håndlangere i den olympiske by, lancerede den brutale massakre på tusindvis af omstrejfende hunde.

Borgmesteren i Sochi havde tidligere lovet at fange, sterilisere og omsorg for de omstrejfende dyr og betydelige summer var tilsyneladende blevet afsat til køb af jord, hvor en hund husly kunne konstrueres. Pengene eller anden måde forsvundet, og i stedet, borgmesteren annonceret for en virksomhed parat til at skyde eller forgifte dyrene. Ingen virksomhed fra Sochi reageret på udbuddet, tvinger borgmesteren til at bringe i en virksomhed efter sigende kaldet Basia fra byen Rostov. Hold fra dette selskab har været involveret i at skyde tusindvis af hunde med forgiftede pile, der forårsager forargelse fra dyreelskere hele Rusland og på verdensplan.

Putin har brugt mere end 50 milliarder dollars i Sochi, hvilket gør dette til langt den dyreste vinter-OL nogensinde. Det er en tragedie, at nogle af disse penge ikke kunne have været brugt til sterilisering og re-homing af Sochi's løshundpopulation. Aflivningen af ​​disse dyr pletter sneen i Sochi med blod, før legene kommer i gang. At stille med en leopardunge vil ikke distrahere verden fra Putins skyld i denne massakre på hjælpeløse dyr. Hvis Kreml virkelig prøver at knytte tættere bånd til Europa, skal de huske vigtigheden af ​​vores dyrevelfærdspolitikker, der er nedfældet i Lissabontraktaten.

Struan Stevenson spidsen en ni årig kampagne for at forbyde import, eksport og handel med hunde- og skind i Europa med EU-lovgivning indført i januar 2010.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending