Følg os

Digital Society

Kroes sværger at levere på free-roaming løfte

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

0 ,, 15769513_401,00Europa-Kommissionens forslag om at fjerne roamingomkostningerne i hele unionen viser sig vanskeligt. Men det har ikke afskrækket det fra sit mål.

Forslaget, hvis det lykkes, har til formål at tilbyde mobiloperatører incitamenter til at opgive roaminggebyrer senest i juli 2016 ved at tillade grænseoverskridende partnerskaber.

"Jeg lover at jeg vil levere", er den underliggende meddelelse fra Kommissionens næstformand Neelie Kroes.

reklame

Kampsituation forventes på en politisk arena. Men kommissærens modstandere er ikke politikere, men lobbyister fra telekomindustrien.

Vodafone har kampagne stærkt mod bevægelsen, da det hævder, at en sådan implementering ville koste industrien € 7 milliarder af 2020. Det siger også, at forslaget ville være konkurrencebegrænsende og derfor ulovligt i henhold til gældende EU-lovgivning.

Bruxelles har pustet Vodafones kritik ud som "nøgen selvinteresse", men telekommunikationsgiganten er ikke alene. Orange advarer også om, at bevægelsen kan skade kreativitet inden for "et betroet marked".

reklame

"Vi har virkelig nogle spørgsmål," sagde Francois Comet, vicedirektør for Orange France. "Vi er bekymrede for, at hvis dette forslag bruges som en" one-size fits all "til rimelig brug i 28 forskellige lande, så vil industriens innovation lide."

Kroes er uenig. EU's digitale kommissær insisterer på, at telesektoren bør behandles som enhver anden økonomisk aktivitet inden for et fælles europæisk marked.

"Teleselskaber bør stoppe med at se baglæns," sagde Kroes. "De bør gøre deres forretningsmodeller fremtidige orienterede og tænke på at tilfredsstille deres kunder. Fordi deres kunder ikke er tilfredse, er de deres fjender. "

Høje roamingafgifter kan ikke være populære. Men Kroes 'retorik kan komme i brand, da forbrugerne vil føle sig snydt af sine brudte løfter ifølge Vincent Chauvet, direktør for European Citizens Inititative - et initiativ, der gør det muligt for EU-borgere direkte at opfordre Kommissionen til at foreslå retlige foranstaltninger.

"Neelie Kroes sagde først roaming ville være forbi i 2014," sagde Chauvet. "Men efter en sommer med telecom lobbying har vi et forslag, der er for komplekst og går ikke langt nok."

Chauvet hævder, at hvis den nuværende aftale er vedtaget, vil forbrugerne ende med at gå tabt i en markedsstrategi for gulerødder og pinde designet til operatører.

Men Kroes er vedholdende, at hun står over for udfordringen.

"Jeg er i kampånd," sagde hun. "Der er stadig tid til at gå, og jeg lover at jeg vil levere. Men jeg er klar over, at jeg i et demokrati skal behandle flere parter. Men jeg vil kæmpe. "

Kroes er fast besluttet på at afværge roamingafgifter før hendes sigt slutter næste år. Og med forslaget, der skal drøftes i Europa-Parlamentet inden årets udgang, er der en god chance for, at hun vil sejre.

Medlemsstaterne skal dog stadig godkende lovgivningen. Og med en intens lobbyvirksomhed forventes at fortsætte, er der risiko for, at hvis kommissæren forlader forslaget officielt bragt til Europa-Parlamentet, vil hele planen blive slettet.

Mere information

Neelie Kroes er en af ​​otte næstformænd for Europa-Kommissionen og er direkte ansvarlig for Den Europæiske Unions digitale dagsorden. Det 71-åriges forslag har til formål at afskaffe oppustede grænseoverskridende roaminggebyrer i hele EU. Mobiltelefonopkald, tekster og internetomkostninger forventes at blive sænket til indenlandske satser for europæiske forbrugere. Forslaget har generelt modtaget positiv politisk støtte fra medlemsstaterne, men står stærkt imod telekommunikationsindustrien.

Digitale økonomi

Kommissionen foreslår en vej til det digitale årti for at levere EU's digitale transformation inden 2030

Udgivet

on

Den 15. september foreslog Kommissionen en vej til det digitale årti, en konkret plan for at opnå den digitale transformation af vores samfund og økonomi inden 2030. Den foreslåede vej til det digitale årti vil oversætte EU's digitale ambitioner for 2030 ind i en konkret leveringsmekanisme. Det vil oprette en styringsramme baseret på en årlig samarbejdsmekanisme med medlemsstaterne for at nå frem til 2030 Digitale tiårsmål på EU -plan inden for områderne digitale færdigheder, digitale infrastrukturer, digitalisering af virksomheder og offentlige tjenester. Det har også til formål at identificere og gennemføre store digitale projekter, der involverer Kommissionen og medlemsstaterne. Pandemien fremhævede den centrale rolle, digital teknologi spiller i opbygningen af ​​en bæredygtig og velstående fremtid. Krisen afslørede især en kløft mellem digitalt egnede virksomheder og dem, der endnu ikke ville vedtage digitale løsninger, og fremhævede kløften mellem godt forbundne byer, landdistrikter og fjerntliggende områder. Digitalisering giver mange nye muligheder på den europæiske markedsplads, hvor mere end 500,000 ledige stillinger inden for cybersikkerhed og dataeksperter forblev ubesatte i 2020. I tråd med europæiske værdier bør Vejen til det digitale årti styrke vores digitale lederskab og fremme menneskecentreret og bæredygtig digital politik styrke borgere og virksomheder. Flere oplysninger findes i dette pressemeddelelse, Q & A og faktablad. Præsident von der Leyens Union of State -adresse er også tilgængelig online.

reklame

Læs

Digitale økonomi

Digital euro: Kommissionen hilser lanceringen af ​​det digitale euro-projekt velkommen af ​​ECB

Udgivet

on

Kommissionen glæder sig over beslutningen truffet af Styrelsesrådet for Den Europæiske Centralbank (ECB) om at lancere det digitale euro-projekt og starte sin undersøgelsesfase. Denne fase vil se på forskellige designmuligheder, brugerkrav og hvordan finansielle formidlere kan levere tjenester, der bygger på en digital euro. Den digitale euro, en digital form for centralbankpenge, ville tilbyde større valgmuligheder for forbrugere og virksomheder i situationer, hvor fysiske kontanter ikke kan bruges. Det vil støtte en velintegreret betalingssektor til at imødekomme nye betalingsbehov i Europa.

Under hensyntagen til digitalisering, hurtige ændringer i betalingslandskabet og fremkomsten af ​​kryptoaktiver ville den digitale euro være et supplement til kontanter, som skulle forblive bredt tilgængelige og anvendelige. Det vil støtte en række politiske mål, der er beskrevet i Kommissionens bredere digital finansiering og detailbetalingsstrategier, herunder digitalisering af den europæiske økonomi, øge euroens internationale rolle og støtte EU's åbne strategiske autonomi. Baseret på det tekniske samarbejde med ECB, der blev indledt i januar, vil Kommissionen fortsat arbejde tæt sammen med ECB og EU-institutionerne i hele undersøgelsesfasen med at analysere og teste de forskellige designmuligheder i betragtning af de politiske mål.

reklame

Læs

Kunstig intelligens

Uddannelse: Kommissionen lancerer ekspertgruppe til at udvikle etiske retningslinjer for kunstig intelligens og data til undervisere

Udgivet

on

Den 8. Juli afholdt Kommissionen det første møde i Kommissionen ekspertgruppe om kunstig intelligens (AI) og data inden for uddannelse. Ekspertgruppen er en del af Handlingsplan for digital uddannelse (2021-2027), som yderligere vil fremme forståelsen af ​​brugen af ​​nye teknologier og øge bevidstheden om mulighederne og risiciene ved at bruge AI og data i uddannelse. De 25 eksperter, der udvælges via et åbent opkald, skal udarbejde etiske retningslinjer for AI og data, der specifikt er målrettet mod uddannelsessektoren. Ved at anerkende potentialet og risiciene ved AI-teknologier og data vil gruppen tackle udfordringer relateret til ikke-diskrimination samt etiske, sikkerhedsmæssige og privatlivsproblemer.

Det vil også imødekomme det presserende behov for undervisere og studerende at have en grundlæggende forståelse af AI og dataforbrug for at engagere sig positivt, kritisk og etisk i denne teknologi. Mariya Gabriel, kommissær for innovation, forskning, kultur, uddannelse og ungdom, sagde: ”Kunstig intelligens og læringsanalyse er teknologier, der ændrer spil. De revolutionerer den måde, studerende lærer på. Samtidig er mange undervisere, forældre og studerende forståeligt nok bekymrede over, hvem der indsamler, kontrollerer og fortolker de data, der genereres om dem. Det er her vores nye ekspertgruppe kommer ind: deres arbejde vil være medvirkende til at udarbejde praktiske etiske retningslinjer for undervisere, der f.eks. Tager fat på bias i beslutningsprocessen.

"Mødet var et vigtigt skridt i retning af at implementere vores handlingsplan for digital uddannelse - sammen vil vi sikre, at AI imødekommer reelle uddannelsesmæssige behov og bruges sikkert og etisk af elever og undervisere i hele Europa."

reklame

Mødet var det første af fire, der fandt sted i løbet af de næste 12 måneder. Retningslinjerne, der præsenteres i september 2022, vil blive ledsaget af et træningsprogram for forskere og studerende om de etiske aspekter af AI og inkluderer et mål om 45% af kvindernes deltagelse i aktiviteter. Gruppen vil også sikre, at retningslinjerne tager hensyn til Kommissionens april 2021 forslag til AI-juridisk ramme og ny koordineret plan med medlemslandene. Oplysninger om lanceringen og ekspertgruppens arbejdsprogram er tilgængelige online, yderligere information om AI og uddannelse er tilgængelig her.

reklame
Læs
reklame
reklame
reklame

trending