Følg os

Europa-Kommissionen

Kommissionens reaktion på Europæiske Hav- og Fiskerifond foredrag

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

20131219_emff-hp"Europa-Kommissionen beklager, at Parlamentet og Rådet på trods af betydelige fremskridt ikke kunne blive enige om de få udestående spørgsmål ved trilogen den 19. december om Den Europæiske Hav- og Fiskerifond (EMFF).

"Kommissionen er fortsat forpligtet til at lette en aftale mellem medlovgiverne, der er i overensstemmelse med hovedmålene i Kommissionens forslag om at støtte gennemførelsen af ​​en reformeret fælles fiskeripolitik og den videre udvikling og gennemførelse af den integrerede havpolitik."

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending