Følg os

Europa-Kommissionen

Kommissionens reaktion på Europæiske Hav- og Fiskerifond foredrag

DEL:

Udgivet

on

20131219_emff-hp"Europa-Kommissionen beklager, at Parlamentet og Rådet på trods af betydelige fremskridt ikke kunne blive enige om de få udestående spørgsmål ved trilogen den 19. december om Den Europæiske Hav- og Fiskerifond (EMFF).

"Kommissionen er fortsat forpligtet til at fremme en aftale mellem medlovgiverne, der er i overensstemmelse med hovedmålene i Kommissionens forslag om at støtte gennemførelsen af ​​en reformeret fælles fiskeripolitik og den videre udvikling og implementering af den integrerede havpolitik."

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending