Følg os

Den Europæiske Investeringsbank

EIB yder ministeriet for offentlige arbejder et lån på 465 mio. EUR til forbedring af vejnettet

DEL:

Udgivet

on

M40_udenfor_MadridDen Europæiske Investeringsbank (EIB) har ydet et lån på 465 mio. EUR til investering i forbedring af trafiksikkerheden og rehabilitering af Spaniens nationale vejnet. Den spanske minister for offentlige arbejder Ana Pastor og EIB's næstformand Magdalena Álvarez Arza underskrev låneaftalen i Luxembourg den 18. december.

Lånet skal finansiere forskellige infrastrukturarbejder, herunder anlæg af omfartsveje og adgangsveje og opgradering og udvidelse af nationale veje. Det vil bidrage til at øge vejtransportens bæredygtighed ved at forbedre sikkerheden, reducere trafikpropper og mindske miljøpåvirkningen.

De ordninger, der finansieres af dette lån, er omfattet af Spaniens infrastruktur-, transport- og boligplan for 2012-2014. Nogle af de pågældende veje indgår også i det transeuropæiske transportnet (TEN-T) og vil derfor også modtage finansiering fra EU's Samhørigheds- og Strukturfonde. EU-bidraget, herunder EIB-lånet, vil dække omkring 59 % af den samlede investering.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending