Følg os

Støtte

World Vision glæder sat dato for Genève II Syrien fredsforhandlinger

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

image.imgWorld Vision har bifaldet annonceringen af ​​en fastsat dato for fredsforhandlingerne i Geneve II og opfordrer indtrængende til, at alle parter slutter sig til forhandlingerne i god tro med henblik på at beskytte de mest sårbare og presse på for en varig ende på konflikten. "Disse samtaler repræsenterer den bedste chance, Syriens børn har haft i over to år for en fremtid fri for frygt og vold," sagde Conny Lenneberg, leder af World Visions programmer i Mellemøsten.

"Når grusomhederne fortsætter, har vi brug for ledere i Sikkerhedsrådet og andre for at vise, at de er parate til at presse på for at få fred og støtte humanitære reaktioner. De er nødt til at gå sammen for at forhandle en øjeblikkelig våbenhvile efterfulgt af fredsforhandlinger." World Vision har udgivet en rapport kaldet Stand with Me: Ending the War on Syriens Børn, der beskriver konsekvenserne af den syriske konflikt for unge mennesker.

Mere end fire millioner børn i regionen er blevet berørt af konflikten, herunder to millioner børn i Syrien, som er blevet fordrevet fra deres hjem. Den seneste eskalering af kampene har ført til en stigning i ofre, med mere end 7,000 børn dræbt. Faktisk fandt landinspektører ud af, at børn i nogle tilfælde specifikt er målrettet i massakrer og henrettelser. Rapporten fandt også et alarmerende antal børn, der blev brugt i konflikten. I nogle brændpunkter i konflikten er så mange som 25 % af børn over 15 år bundet til en væbnet gruppe. Rapporter viser, at børn helt ned til otte år bliver brugt af væbnede grupper som menneskelige skjolde.

Situationen for syriske børn er uacceptabel og vil sandsynligvis fortsætte med at forringes, medmindre alle parter forpligter sig til at beskytte børn i konflikten og prioritere deres behov.

»Det internationale samfund har svigtet Syriens børn. Hver måned, der går uden en fredelig løsning, betyder, at flere børn bliver fordrevet fra deres hjem, går glip af skole eller endda kæmper på frontlinjen af ​​konflikten,” siger Joe Harbison, World Visions responschef for den syriske krise. "Tiden til at handle er nu." World Vision opfordrer alle parter til at arbejde sammen for at: Løse konflikten -- Den hurtigste måde at beskytte alle syriske børn på er at afslutte volden. Alle parter i konflikten bør enes betingelsesløst om at deltage i forhandlingerne i god tro for at nå frem til en løsning, afslutte fjendtligheder og skabe et kort mod overgang.

Beskyt børn nu

Allerede før en aftale kan indgås og implementeres, skal der gøres mere for at stoppe målretningen af ​​børn. Parterne i konflikten har det primære ansvar for at bringe politikker og praksisser til ophør, der krænker børns rettigheder. Stater med indflydelse på parterne i konflikten bærer også ansvar og bør udnytte deres indflydelse til at sikre, at børn er beskyttet. Giv øjeblikkelig humanitær adgang -- Der skal træffes øjeblikkelige foranstaltninger for at sikre, at børn og deres familier kan få adgang til desperat tiltrængt humanitær bistand. Børn repræsenterer den største og mest udsatte gruppe med behov for humanitær bistand. De har mere specifikke behov end befolkningen generelt med hensyn til deres beskyttelse, sundhed og ernæring og uddannelse og står over for større udfordringer med at opfylde disse behov. Børn skal prioriteres i alle diskussioner om humanitær adgang. Rapporten Stå med mig is tilgængelig her. 

reklame

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending