Følg os

Støtte

World Vision glæder sat dato for Genève II Syrien fredsforhandlinger

DEL:

Udgivet

on

image.imgWorld Vision har bifaldet annonceringen af ​​en fastsat dato for fredsforhandlingerne i Geneve II og opfordrer indtrængende til, at alle parter slutter sig til forhandlingerne i god tro med henblik på at beskytte de mest sårbare og presse på for en varig ende på konflikten. "Disse samtaler repræsenterer den bedste chance, Syriens børn har haft i over to år for en fremtid fri for frygt og vold," sagde Conny Lenneberg, leder af World Visions programmer i Mellemøsten.

"Når grusomhederne fortsætter, har vi brug for ledere i Sikkerhedsrådet og andre for at vise, at de er parate til at presse på for at få fred og støtte humanitære reaktioner. De er nødt til at gå sammen for at forhandle en øjeblikkelig våbenhvile efterfulgt af fredsforhandlinger." World Vision har udgivet en rapport kaldet Stand with Me: Ending the War on Syriens Børn, der beskriver konsekvenserne af den syriske konflikt for unge mennesker.

Mere end fire millioner børn i regionen er blevet berørt af konflikten, herunder to millioner børn i Syrien, som er blevet fordrevet fra deres hjem. Den seneste eskalering af kampene har ført til en stigning i ofre, med mere end 7,000 børn dræbt. Faktisk fandt landinspektører ud af, at børn i nogle tilfælde specifikt er målrettet i massakrer og henrettelser. Rapporten fandt også et alarmerende antal børn, der blev brugt i konflikten. I nogle brændpunkter i konflikten er så mange som 25 % af børn over 15 år bundet til en væbnet gruppe. Rapporter viser, at børn helt ned til otte år bliver brugt af væbnede grupper som menneskelige skjolde.

Situationen for syriske børn er uacceptabel og vil sandsynligvis fortsætte med at forringes, medmindre alle parter forpligter sig til at beskytte børn i konflikten og prioritere deres behov.

“The international community has failed the children of Syria. Every month that goes by without a peaceful resolution means more children displaced from their homes, missing school or even fighting on the frontlines of the conflict,” said Joe Harbison, World Vision’s response manager for the Syrian crisis. “The time to act is now.”  World Vision is calling for all parties to work together to:  Resolve the conflict — The fastest way to protect all Syrian children is to end the violence. All parties to the conflict should agree unconditionally to join the talks in good faith to reach a settlement, end hostilities, and create a map towards transition.

Beskyt børn nu

Even before an agreement can be reached and implemented, more must be done to end the targeting of children. Parties to the conflict bear the primary responsibility for ending policies and practices violating child rights. States with influence over parties to the conflict also bear responsibility, and should leverage their influence to ensure children are protected.  Provide immediate humanitarian access — Immediate actions must be taken in order to ensure children and their families can access desperately needed humanitarian assistance. Children represent the largest and most vulnerable group in need of humanitarian assistance. They have more specific needs than the general population in terms of their protection, health and nutrition, and education and face greater challenges in meeting these needs. Children must be prioritised in all discussions regarding humanitarian access.  The report Stå med mig is tilgængelig her. 

reklame

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending