Følg os

Den Europæiske Investeringsbank

EIB fortsætter med at støtte projekter af SMV'er og mid-caps i Rusland

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

imageglobe_27598846_preview_16Den Europæiske Investeringsbank (EIB) yder to lån til russiske datterbanker af førende EU-bankkoncerner for at støtte projekter, der fremmes af små og mellemstore virksomheder og mellemstore virksomheder i Den Russiske Føderation:

  • €100 millioner til UniCredit Bank, og;
  • 40 mio. EUR for Raiffeisen Bank.

Begge kreditlinjer, der er forlænget inden for rammerne af EU-Rusland Partnerskab for Modernisering, er førstegangs EIB-operationer med de to finansieringsinstitutioner i Den Russiske Føderation, og de første EIB-lån til datterselskaber af EU-banker i landet.

EIB's næstformand med ansvar for udlånsoperationer i Rusland Wilhelm Molterer sagde: "Jeg glæder mig over, at EIB-midler vil bidrage til udviklingen af ​​den russiske private sektor ved at forbedre SMV'ers og mid-caps' adgang til langsigtet finansiering."

EIB-lånene skal finansiere projekter, der bidrager til diversificeringen af ​​den russiske økonomi. Begge kreditlinjer er i overensstemmelse med EIB's prioritet om at støtte vækst og job ved at låne til SMV'er. Til dette formål, t EIB slår sig sammen med to store finansieringsinstitutioner, der har en veletableret tilstedeværelse på det lokale marked og betjener SMV'er og mellemstore virksomheder.

Partnerskabet for modernisering, der blev lanceret på det 25. topmøde mellem EU og Rusland i 2010, tjener som en fleksibel ramme til at tilskynde til reformer, øge væksten og fremme konkurrenceevnen. Alle disse mål understøttes ved at fremme små og mellemstore virksomheder og udvikle erfaringsudvekslingen mellem EIB og russiske finansielle institutioner om emnet finansielle tjenesteydelser til SMV'er og mid-caps. Til dato har EIB ydet syv lån til støtte for partnerskabet for modernisering til et samlet beløb på 1 mia. EUR.

Baggrund

EIB er EU's langfristede låneinstitut, som ejes af dets medlemslande. Den stiller langsigtet finansiering til rådighed for sunde investeringer for at bidrage til EU's politiske mål.

reklame

EIB finansierer projekter i Den Russiske Føderation på grundlag af et EU-Rådets og Europa-Parlamentets lånemandat til de østlige naboskabslande (Armenien, Aserbajdsjan, Georgien, Moldova, Rusland og Ukraine) på 3.8 mia. EUR for perioden 2007-2013 til at bidrage til lokal udvikling af den private sektor, forbedring af social og økonomisk infrastruktur og afbødning og tilpasning af klimaændringer.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending