Følg os

Blogspot

'Tyskerne kæmper for vores dygtige arbejdere i fremtiden' advarer uddannelseskampagner

DEL:

Udgivet

on

læreplads_1819891bTysklands lærlingeordning på 120 millioner pund, der udfylder deres fremtidige mangel på færdigheder med britiske unge, er blevet kritiseret af lærlingeforkæmperen Will Davies, som advarer om, at det er netop disse arbejdere, vi skal beholde i Storbritannien.

"Ikke alle unge vil gerne lære et fremmedsprog og bo i udlandet for at modtage en anstændig uddannelsesmulighed. Succesen eller fiaskoen af ​​denne ordning afhænger af, om vi kan tilbyde lærepladser af samme kvalitet i Storbritannien," sagde Davies, der er medstifter af ejendomsvedligeholdelses- og renoveringsfirma aspect.co.uk.

Den tyske ordning tilbyder alle-udgifter-betalte, tre-årige lærepladser, der inkluderer løn, hjemrejser og endda gratis sprogundervisning til unge med gode 'A'-beløb.

"Det er naturligvis et fristende tilbud til de bedste britiske kandidater, men disse mennesker er den næste generation af faglærte arbejdere, som vi har brug for til vores industrier her," tilføjede Davies.

Tyskland har en aldrende befolkning, og dets håb er, at unge briter (i alderen mellem 18 og 35) vil gifte sig og bosætte sig i Tyskland, efter at deres træningsperiode er slut, for at udfylde deres forestående mangel på færdigheder.

"Der er over en million unge arbejdsløse i Storbritannien, og de er ved at blive totalt demoraliserede af arbejdsmarkedet. Hvis vi ikke håndterer problemet, vil vi betale for vores fiasko i årtier fremover," sagde Davies.

"Vi er nødt til at forbedre kvaliteten af ​​de uddannelser og lærepladser, der tilbydes i Storbritannien og motivere unge til at engagere sig med dem. Hvis de unge ser, at de mest kvalificerede blandt dem flytter til udlandet på jagt efter kvalitetsuddannelse, som næppe vil hjælpe situationen, " han sagde.

reklame

aspect.co.uk har udviklet et system med boot camps til at rekruttere unge til deres egne lærlingeordninger.

"På vores bootcamps blev unge sat igennem en række fitness-, læse- og regnetests. De var i stand til at forpligte sig til ordningen, fordi vi var i stand til at demonstrere, at belønningen var ægte træning på jobbet," sagde Davies.

"De personer, der var parate til at bidrage mest til bootcampen, var de personer, der aspect.co.uk har haft størst gavn af at ansætte."

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending