Følg os

Beskæftigelse

Nestlé lancerer initiativet unge beskæftigelse i Europa

DEL:

Udgivet

on

yei-begivenhedNestlé har lovet at oprette 20,000 stillinger til unge mennesker i hele Europa i løbet af de næste tre år.

Nestlé har brug for UNGDOM Initiativet vil tilbyde job til 10,000 personer under 30 år og skabe 10,000 lærlingestillinger og praktikpladser inden 2016.

"I dag har hver fjerde unge i Europa ikke et arbejde," sagde Nestlé Executive Vice-President og Zone Director for Europa Laurent Freixe.

Han talte den 15. november kl Nestlé har brug for UNGDOM lanceringsbegivenhed i Athen, hovedstaden i Grækenland, et land, hvor mere end halvdelen af ​​dem under 25 år er uden arbejde.

Vokser i Europa

"Tænk på indvirkningen på vores samfund, hvis disse unge mennesker efterlades på kanten, uden indkomst, uden en fremtid, uden håb."

"Når vi fortsætter med at vokse og investere i Europa, ønsker vi at gøre alt, hvad vi kan, for at styrke og udvikle deres færdigheder og forbedre deres beskæftigelsesegnethed, uanset deres uddannelsesniveau," sagde han.

reklame

Initiativet, det første af sin slags i en sådan skala, er bygget på virksomhedens fortsatte forpligtelse til at investere i Europa under hele den økonomiske krise, tilføjede hr. Freixe.

Velkommen!

EU's uddannelseskommissær Androulla Vassiliou sagde, at hun var velkommen Nestlé har brug for UNGDOM som et eksempel på, hvordan den private sektor kan bidrage til Europas genopretning.

"Jeg er glad for, at Nestlé har lanceret dette initiativ for at styrke og udvikle beskæftigelsesegnetheden for unge mennesker i hele Europa. Det bidrager til vores indsats, så de unge ikke står uden håb eller muligheder.”

”20 unge får chancen for at komme ud på arbejdsmarkedet, hvilket viser, at den private sektor klart kan gøre en forskel for at tackle problemet med ungdomsarbejdsløshed. Vi forventer, at sådanne handlinger vil udløse flere lignende initiativer fra andre interessenter,” sagde fru Vassiliou.

Alle Nestlé-holdene i Europa vil bidrage til initiativet.

For eksempel vil Nestlé ansætte 3,000 unge i Frankrig, 2,420 i Tyskland, 1,250 i Spanien og 1,080 i Italien over den treårige periode, herunder både direkte rekruttering samt lærlinge- og praktikpladsstillinger.

Forskellige roller

Alle sektorer vil have roller, der giver en række muligheder for dem, der er interesseret i Nestlés brede vifte af karrierer, herunder fremstilling, administration, menneskelige ressourcer, salg, marketing, økonomi, teknik og R&D.

Som en del af initiativet vil der også være et lille antal roller, der er specielt designet til at give dem fra Sydeuropa uvurderlig erfaring med at arbejde for Nestlé i udlandet – i Schweiz, Frankrig, Tyskland, Østrig, Norden og Storbritannien.

Lysere fremtid

Herudover vil initiativet for at lette overgangen mellem skole og beskæftigelse også omfatte en Beredskab til arbejde program, med karriererådgivning, CV-workshops og interviewtræning på skoler, gymnasier og på Nestlé-steder.

Nestlé vil også opmuntre sine over 63,000 europæiske leverandører til at deltage i Nestlés behov YOUth Initiative ved at tilbyde et job, læreplads eller praktikplads til unge mennesker, et program, der vil blive kaldt Alliance for Youth.

"Nestlé er globalt succesfuld, også fordi vi har succes i Europa," forklarede Freixe. "Dette initiativ har til formål at udnytte dynamikken hos sine unge, så de med tillid kan se en lysere fremtid."

Følg live webcast her.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending