Følg os

Europa-Parlamentet

Parlamentet godkender Europæiske Hav- og Fiskerifond

DEL:

Udgivet

on

00070dce-642På plenarmødet den 23. oktober 2013 godkendte Europa-Parlamentet den nye Europæiske Hav- og Fiskerifond (EMFF) for perioden 2014-2020.

Et af hovedmålene for EHFF er beskyttelse og genopretning af marin biodiversitet og økosystemer inden for rammerne af bæredygtige fiskeriaktiviteter. Til dette formål giver EHFF mulighed for at finansiere projekter til fiskernes indsamling af affald fra havet, såsom fjernelse af mistede fiskeredskaber og havaffald.

Der afholdes en WFO-workshop i Bruxelles den 5. december 2013 for at sidde sammen om hovedaktørerne i kampen mod havaffald, skabe alliancer og etablere nye projekter med henblik på indsamling af havaffaldet til genanvendelse/genbrug. formål. Mere information om den nævnte workshop vil blive offentliggjort snarest.

For mere information, klik link..

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending