Følg os

Europa-Kommissionen

Kommissionen hilser Europa-Parlamentets afstemning om at forbedre forbrugersikkerheden velkommen

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

forbrugerbeskyttelseEt yderligere skridt i retning af at sikre øget sikkerhed for europæiske forbrugere var velkomsten fra næstformand for Europa-Kommissionen, industri- og iværksætterkommissær Antonio Tajani og Forbrugerpolitik Kommissær Neven Mimica til dagens afstemning i Europa-Parlamentets udvalg for det indre marked om et forhandlingsmandat for produktsikkerhedspakken foreslået af Europa-Kommissionen.

"Dagens afstemning er endnu et vigtigt skridt hen imod et mere gennemsigtigt og sikkert indre marked, der fremmer virksomhedernes konkurrenceevne. Jeg vil gerne takke Europa-Parlamentet for dets stærke støtte," tilføjede Tajani. "Jeg håber, at diskussionen i Rådet og i Europa-Parlamentet nu kunne starte hurtigt og være konstruktiv."

Til kommissær Mimica: "Dagens afstemning bringer os et skridt videre i retning af vedtagelsen af ​​denne meget nødvendige pakke af foranstaltninger til at øge sikkerheden for europæiske forbrugere." Han tilføjede: "Kommissionen har præsenteret en afbalanceret pakke af foranstaltninger. Parlamentet er nu klar til at forhandle, og Kommissionen er forpligtet til at arbejde sammen med både Parlamentet og medlemslandene for at se pakken vedtaget under dette parlaments mandat."

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.
reklame

trending