Følg os

Europa-Kommissionen

Kommissionen glæder sig over Europa-Parlamentets afstemning for at forbedre forbrugernes sikkerhed

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

forbruger.beskyttelseEt yderligere skridt i retning af at sikre de europæiske forbrugers øgede sikkerhed var velkommen fra næstformand for Europa-Kommissionen, industri- og iværksætterkommissær Antonio Tajani og Forbrugerpolitik Kommissær Neven Mimica til dagens afstemning i Europa-Parlamentets interne markedsudvalg om et forhandlingsmandat for den produktsikkerhedspakke, som Europa-Kommissionen har foreslået.

"Dagens afstemning er endnu et vigtigt skridt mod et mere gennemsigtigt og sikkert indre marked, der fremmer virksomhedernes konkurrenceevne. Jeg vil gerne takke Europa-Parlamentet for dets stærke støtte," tilføjede Tajani. "Jeg håber, at diskussionen i Rådet og i Europa-Parlamentet nu kunne begynde hurtigt og være konstruktiv."

For kommissær Mimica: "Afstemningen i dag bringer os et skridt videre mod vedtagelsen af ​​denne meget tiltrængte pakke af foranstaltninger til forbedring af de europæiske forbrugers sikkerhed." Han tilføjede: "Kommissionen har præsenteret en afbalanceret pakke af foranstaltninger. Parlamentet er nu klar til at forhandle, og Kommissionen er forpligtet til at arbejde med både parlamentet og medlemslandene for at se pakken vedtaget under mandatet for dette parlament."

reklame

Læs
reklame

Europa-Kommissionen

Præsident von der Leyens Union of State -adresse: Styrkelse af Europas sjæl

Udgivet

on

Præsident Ursula von der Leyen holdt i dag (15. september) sin anden tale om Unionens tilstand i Europa -Parlamentet.

Præsidenten satte fokus i sin tale på Europas genopretning efter coronakrisen og på, hvad EU skal gøre for en varig genopretning, der giver fordele for alle - fra sundhedsberedskab til den sociale dimension til teknologisk lederskab og en forsvarsunion.

Præsident von der leyen beskrevet, hvordan Europa kan sikre et varigt opsving ved at forberede sig på at håndtere fremtidige sundhedskriser takket være HERA -myndigheden ved at hjælpe verden med at blive vaccineret og ved at sikre, at det økonomiske opsving opretholdes og gavner alle.

reklame

Præsidenten understregede også vigtigheden af ​​at forblive tro mod vores værdier og gjorde opmærksom på Europas pligt til at tage sig af de mest sårbare, stå op for mediefrihed, styrke retsstaten i vores union og styrke vores ungdom. Derfor foreslog hun at gøre 2022 til europæisk ungdomsår.

Europa vil fortsætte med at handle i verden med det fælles gode i tankerne. Derfor er formand von der leyen forpligtet til at fortsætte arbejdet med at tilskynde globale partnere til at handle mod klimaændringer. På baggrund af den seneste udvikling i Afghanistan annoncerede præsidenten endvidere øget humanitær bistand til afghanere og fremlagde betydningen for Europa for at opbygge sine egne forsvarskapaciteter.

Talen er tilgængelig på alle sprog her.

reklame

En publikation om de vigtigste resultater af von der leyen Kommissionen i det forløbne år er tilgængelig her

Find mere information om dette dedikerede internet side.

Læs

Demokrati

International demokratidag: Fælles erklæring fra den højtstående repræsentant/vicepræsident Josep Borrell og næstformand Dubravka Šuica

Udgivet

on


På den internationale demokratidag i dag (15. september), højtstående repræsentant/vicepræsident Josep Borrell
 (billedet) og næstformand Dubravka Šuica udsendte en fælles erklæring: ”Uanset om du bekymrer dig om klimaforandringer, job, økonomi eller racemæssig og social retfærdighed, vil din stemme kun blive hørt, og din stemme tæller kun, hvis du lever i et demokrati. I disse udfordrende tider vil EU forblive en fast og åbenhjertig tilhænger af demokrati, menneskerettigheder og retsstatsprincippet på verdensplan og inden for EU.

"Der er brug for en kollektiv indsats sammen med et nyt perspektiv på at støtte demokrati, der leverer til borgerne, det er nødvendigt. Dette arbejde starter hjemme. Fremme af frie og retfærdige valg, sikring af retsstatsprincippet og mediefrihed er byggesten til at skabe et rum, hvor hver borger føles fri og bemyndiget. Mere end nogensinde skal vi forsvare frie og pluralistiske mediers evne til at give rettidig adgang til pålidelig og præcis information og bekæmpe desinformation.Vi vil fortsætte med at arbejde for at gøre vores egne demokratier mere modstandsdygtige og innovative og drage fordel af muligheder, der tilbydes af nye teknologier. Vi vil skabe stadig flere muligheder for at engagere borgerne gennem en række overvejende demokratimetoder.

"Handlingsplanen for europæisk demokrati fastsætter foranstaltninger til fremme af frie og retfærdige valg, styrkelse af mediefrihed og pluralisme og modvirkning af desinformation. Over hele verden skalerer vi vores økonomiske og politiske støtte til dem, der uanset køn eller baggrund fremmer demokratisk deltagelse og inklusion, sikre institutionelle kontroller og balancer og stille beslutningstagere til ansvar. Vi opbygger alliancer med alle dem, der er forpligtet til at opretholde universelle rettigheder og friheder, med demokratiske regeringer, men også med internationale organisationer, civilsamfundsorganisationer, parlamenter, politiske partier , uafhængige medier, bloggere, menneskerettighedsforkæmpere og aktivister. I år startede konferencen om Europas fremtid, en unik og rettidig mulighed for europæiske borgere til at debattere om Europas udfordringer og prioriteter.

reklame

"Konferencen bringer borgerne ind i hjertet af den politiske beslutningstagning i EU. Vi har forpligtet os til at lytte til europæerne og følge op på anbefalingerne fra konferencen. Deres vision kan drive forandringen mod et demokrati, der er egnet til fremtiden. Det Med dette fornyer vi vores engagement i at opbygge sundere, stærkere og mere lige samfund for alle, hvor alle er inkluderet, respekteret, beskyttet og bemyndiget. Sådan styrker vi vores demokratier. ” 

Den fulde erklæring er tilgængelig online

reklame
Læs

Europa-Kommissionen

Hvordan ser man adressen på Unionens tilstand i 2021?

Udgivet

on

Præsident von der Leyens tale i 2021 om Unionens tilstand sendes live på Europa med satellit fra kl. 9 den 15. september. På den EbS+ kanal, finder du talen i sin originale version og er overført til de 24 officielle sprog i EU. På den EbS kanal, vil du tale i de samme sprogversioner, men forbedret med illustrationoptagelser. Unionens tilstandsadresse vil også blive live-streamet på officielt SOTEU -websted samt på Europa -Kommissionens konti på sociale medier: FacebookTwitterLinkedIn og YouTube. For information om satellittransmissionen eller om hvordan du integrerer live -spillerne på dit websted, bedes du kontakte vores AV -team. For information om, hvordan du integrerer strømmen på dine sociale mediekonti, bedes du kontakte vores sociale medier team.

reklame

Læs
reklame
reklame
reklame

trending